Реклама в транспорті

Реклама в транспорті – це сучасна реклама у вигляді наклейок, постерів, листівок, плакатів та оголошень, а також один з найефективніших способів просування товарів і послуг з охопленням великої аудиторії. Компанія «СтікерМен» пропонує своїм клієнтам професійні послуги під ключ. Ви можете бути впевнені, що ваша реклама в транспорті міста буде працювати на успіх бізнесу, залучаючи велику кількість нових клієнтів!

Реклама в транспорті
Реклама в транспорті

Послуга “Реклама в транспорті” надається в таких містах України:

Реклама в транспорті і її переваги

Щодня нас оточує реклама в маршрутках, трамваях, тролейбусах, метро та інших видах громадського транспорту. Схожі один на одного оголошення виглядають безлико і нецікаво. Ефективна реклама в автобусах, створена командою СтікерМен, працює абсолютно по-іншому. Ми знаємо, як зробити так, щоб реклама в автобусі, трамваї або метро привертала увагу великої кількості ваших потенційних клієнтів. Наші дизайнери і маркетологи створюють стильний дизайн поліграфії, використовують креативні гасла і заголовки, цікавий зміст, що викликає інтерес споживача. Ми не перевантажуємо оголошення складними текстами і термінами, оскільки переконані, що реклама в трамваях повинна бути простою і зрозумілою для людини.

реклама в транспорті

В якому транспорті ми розміщуємо рекламу?

Ефективна реклама в транспорті може бути розміщена в будь-якому вигляді громадського транспорту. Ми пропонуємо розміщення листівок, постерів, наклейок, оголошень в автобусах, трамваях, метро, ​​поїздах, тролейбусах, маршрутках і т.д.

Реклама в маршрутках

Реклама в маршрутках це найпопулярніший спосіб донести рекламну інформацію до мешканців міст. На сьогоднішній день маршрутки це найпопулярніший громадський транспорт. В Україні їх десятки тисяч і практично в усіх з них ми розміщаємо рекламу. Детальніше можна ознайомитися тут.

реклама в маршрутках

Ось перелік міст де доступна наша послуга “Реклама в маршрутках”

Реклама в автобусах

У багатьох великих містах на заміну маршрутним таксі приходять великі комфортні автобуси. Реклама в автобусах презентабельніша, але не така масова як в маршрутках через поки невелику кількість на вулицях наших міст.

реклама в автобусах

Реклама в автобусах доступна в таких містах:

Реклама в тролейбусах

Не у всіх містах України є тролейбуси, проте там де вони є ми розміщаємо рекламні плакати. Популярність реклами в тролейбусах обумовлена її доступною ціною. Реклама в тролейбусі забезпечить розповсюдження рекламної інформації на ура!

Реклама в тролейбусах

Ось перелік міст, де доступна дана послуга:

Реклама в трамваях

За рахунок великої площі салону трамвая ми можемо розмістити два або три рекламних плакати в один вагон. Реклама в трамваї працює ефективніше коли вона виготовлена на А3 форматі.

Реклама в трамваях

Перелік міст де доступна реклама в трамваях:

Реклама в метро

Реклама в метро – це ефективний та масовий засіб реклами. Реклама в вагонах метро привертає увагу ваших потенційних клієнтів та допоможе збільшувати продажі вашого товару чи послуги. Крім реклами в вагонах метро ми розміщаємо рекламу на станціях метро, біля ескалаторів та на шляхопроводах.

Реклама в метро

Детальніше про рекламу в метро на наших сторінках:

Реклама в поїздах і електричках

Реклама в звичайних поїздах та реклама в поїздах інтерсіті є напрямком діяльності нашої компанії.

реклама в електричках

Крім поїздів ми розміщаємо рекламу в електричках України:

  • Реклама в електричках Харків
  • Реклама в електричках Київ
  • Реклама в електричках Одеса
  • Реклама в електричках Дніпро
  • Реклама в електричках Львів

Як розмістити рекламу в транспорті?

Якщо вас цікавить реклама в транспорті, довірте вибір компанії «СтікерМен», яка працює з клієнтами по всій території України. Наша реклама в метро та інших видах транспорту завжди вигідно виділяється на тлі конкурентів, адже наша команда бере на себе всі завдання по створенню проекту до найменших дрібниць. Над створенням дизайну працюють досвідчені і креативні фахівці в області оформлення, а виробництво поліграфії здійснюється на високотехнічному обладнанні сучасного рівня. Щоб розмістити рекламу в транспорті Вам достатньо зателефонувати нам за номерами, вказаними на сайті або залишити заявку для зворотнього зв’язку.

5 головних причин вибрати компанію «СтікерМен»:

  • Професійна команда. У нас працюють найкращі фахівці свого напрямку.
  • Великий досвід роботи на ринку. Ми є справжніми професіоналами у галузі реклами із стажем роботи компанії більше 14 років.
  • Ввічливий персонал. Ми завжди уважні до клієнта і забезпечуємо індивідуальний підхід до кожного замовлення.
  • Гарантія якості. Наша команда відповідає за виконану роботу, обов’язково відправляє всім клієнтам фотозвіти розміщених виробів в салонах транспорту.
  • Демократичні розцінки на послуги. Наша реклама в транспорті користується великою популярністю у представників малого та середнього бізнесу, адже вона набагато дешевша за розміщення інформації на білбордах або телереклами.

Замовте рекламу просто зараз по телефону або через сайт, і вже через кілька днів вона буде розміщена в зазначеному вами транспорті!

Ціна розміщення реклами

Ми розробили калькулятор який вам допоможе розрахувати ціну реклами у потрібному вам місті. Ціна залежить від формату реклами, типу транспорту, міста розміщення і терміну експонування.

Одеса Львів Рівне Тернопіль Луцьк Івано-Франківськ Хмельницький Чернівці Ужгород Житомир Вінниця Київ Черкаси Чернігів Миколаїв Полтава Суми Кропивницький Дніпро Харків Херсон

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для зворотнього зв’язку!

1 коментар

  1. Интересовалась рекламой на борде, но думаю еще над таким как реклама в электричках одесса

    есть ли у вас эта услуга

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *