Реклама в маршрутках Ужгород

Сьогодні уявити життя великого міста без громадського транспорту неможливо. Багато людей щодня користуються його різноманітними видами. Велика частина людей їздить по одному і тому ж маршруту. Завдяки великим пасажирським потокам громадський транспорт, зокрема, маршрутки, є відмінним рекламним майданчиком для пропозиції товарів, послуг або робіт. Розміщення в салоні оголошень та внутрішня реклама в маршрутках Ужгород – доступний і ефективний засіб контакту з цільовою аудиторією.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Реклама в маршрутках Ужгород та її переваги

реклама в маршрутках Ужгород
Реклама в маршрутках Ужгород

Якщо розміщення реклами в маршрутках Ужгорода виконано вірно, цей метод не має недоліків. Вся необхідна інформація знаходиться в безпосередній близькості від аудиторії. Нерідко пасажири, яким просто більше нічим зайнятися, розглядають листівки. Таким чином, величезну кількість контактів в одиницю часу забезпечено. До складу цільової аудиторії, якщо мова йде про зовнішню рекламу, входять також водії транспорту та пішоходи.

До переваг цього виду реклами відносяться:

  • Перш за все, розміщення реклами в маршрутках Ужгорода передбачає охоплення широкої аудиторії потенційних клієнтів. Це можливо завдяки розвиненій мережі маршрутних таксі.
  • Невисокі ціни. Це особливо актуально при обмеженому бюджеті замовника, зокрема, для представників середнього та малого бізнесу.
  • За необхідністю — локальна реклама в маршрутках Ужгород, розрахована на певний район міста.
  • Тривалість рекламного контакту, його статичність.
  • Інформативність. У пасажира маршрутки є можливість записати контактний телефон та (або) адресу.
  • Позитивність сприйняття. На відміну від відеороликів, які переривають улюблений фільм або передачу на найцікавішому місці, реклама в маршрутках Ужгород не дратує.
  • Швидкий старт рекламної кампанії. Листівки та наклейки розміщуються протягом самого нетривалого часу.

Якщо ви проводите акцію, виставку або розпродаж, вам потрібен найманий персонал, розміщення реклами в маршрутках Ужгорода є одним з найбільш ефективних варіантів.

реклама в маршрутках Ужгород
Приклад реклами

Де замовити рекламу

Компанія “Стікер Мен” надає повний набір послуг з виготовлення та розміщення рекламних матеріалів в громадськму транспорті, зокрема — маршрутних таксі.

  • Листівки з рекламою для розміщення в салоні маршрутного таксі та на спинках сидінь.
  • Постери на задніх вікнах транспорту. Така реклама в маршрутках Ужгорода дозволяє розширити цільову аудиторію за рахунок водіїв інших транспортних засобів.
  • Створення рекламних зображень на вікнах і бортах маршруток.
Виготовлення реклами
Процес виготовлення реклами

Ми гарантуємо відмінну якість виконання робіт. Ваша реклама в маршрутках Ужгорода буде виглядати яскраво і оригінально, збереже привабливий вигляд на весь час кампанії. Ми зробимо все можливе, щоб донести вашу інформацію до великої кількості людей.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ ДО НАС АБО ЗАЛИШАЙТЕ ОНЛАЙН-ЗАЯВКУ НА НАШОМУ САЙТІ!

Де розміщаємо?

7 маршрутів руху

55 маршруток під рекламу

480 000 місячний пасажиропотік

реклама в маршрутках Ужгород
Схема розміщення реклами
№ маршрутуОпис маршруту
№10Баб’яка – Легоцького – Занковецької – Грушевського – Минайська – Свободи – Станційна – Гагаріна – П. Комуни – с. Горяни
№14Корятовича – Собранецька – Митна – Др.Народів – Свободи – Минайська – Грушевського – Заньковецької – Легоцького – Капушанська – пл. Чорновола
№21пл. Чорновола – Легоцького – Заньковецької – Грушевського – Минайська – Свободи – Станційна – Гагаріна – Краснодонців
№22Корятовича – Підгірна – Собранецька – Митна – Др. Народів – Свободи – Занковецької – Легоцького – пл. Чорновола
№1пл. Шандора Петефі- м/н Дравці – с. Баранинці
№2пл. Шандора Петефи – м/н Горяны – м/н 555
№11пл. Корятовича – ТЦ “Нова Лінія” – вул. Володимирська

Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂