Ми знаємо, де реклама творить дива

Ми знаємо, де реклама творить дива

img-1844У сучасному світі функціональність громадського транспорту годі применшити. Щодня сотні тисяч українців користуються автобусами, тролейбусами, трамваями, маршрутними таксі, добираючись на роботу, навчання, вирішуючи інші важливі питання й потреби.

Крім головного призначення, транспортні засоби корисні ще й тим, що у них чудово функціонує рекламування найрізноманітніших товарів і послуг. Розміщення реклами в громадському транспорті дозволяє значно збільшити об’єми продаж наших клієнтів. Адже пасажиропотік, особливо у будні, є перманентно великим. Ймовірність того, що на рекламований у транспорті товар звернуть увагу та зацікавляться, зростає в рази (якщо порівнювати ефективність реклами в транспорті з іншими способами рекламування).

Обираючи місце розміщення реклами, ми завжди керуємося такими принципами, як актуальність, територіальне визначення, продуктивність, доречність та своєчасність.

Приміром, ніщо не зможе краще освіжити, підняти настрій, збадьорити, надихнути на нові ідеї та відкриття, як декілька ковтків найкращого натурального охолодженого соку… особливо, якщо Ви влітку їдете у переповненій маршрутці в час пік, спека немилосердно плавить тіло й розум, хочеться страшенно пити, а перед очима – яскраве зображення зі склянкою такого бажаного й звабливого соку…

Реклама в різних транспортних засобах продуктивна через свою відносну недорогу вартість, порівняно довгий час існування у якісному презентабельному вигляді (немає впливів зовнішнього середовища – погодні умови, які швидко псують рекламний плакат чи афішу, а також значно менша вірогідність того, що її пошкодять невиховані перехожі).

Ми оформляємо якісні рекламні повідомлення у всіх видах громадського транспорту: автобуси, тролейбуси, трамваї, маршрутні таксі, поїзди, електрички. Найбільш використовуваними транспортними засобами Львова, Луцька, Рівного, Івано-Франківська, Хмельницького, Чернівців, Тернополя є тролейбуси, автобуси, маршрутні таксі.

Протягом одинадцяти років ефективного ведення рекламного бізнесу ми розробили й успішно застосовуємо концепцію результативного рекламування товарів і послуг в цих та інших видах транспорту.

Погодьтеся, ніщо так не привертає уваги, як грамотно створене рекламне повідомлення, розміщене у транспортному засобі.

img-1768Їдете, наприклад, в переповненому тролейбусі з роботи. Втомлені, заклопотані чи пригнічені, схвильовано міркуєте про своє, довкола метушня і поспіх. Раптом піднімаєте понурену голову доверху – і раз – на Вашому обличчі з’являється довгоочікувана емоція радості. Ви бачите яскравий рекламний плакат, де щире й невинне дитя мило всміхається. Якісне фото розбавлене комедійним текстом та коротким описом пропонованого товару. І навіть сумні думки зникають у Вас на деякий час, а всередині зринає полегшення.

Вас відволікла реклама! Ваш настрій покращився, і світ, на диво, враз заграв яскравішими барвами. Отож, ми знаємо, як творити дива!

Реклама в громадському транспорті, яку майстерно творять наші професіонали, вирізняється динамічністю, несподіваним креативним рішенням, яскравістю. Така реклама легко запам’ятовується та ненав’язливо запрошує потенційних споживачів звернути на неї увагу, задуматися, здійснити процес купівлі.

Перед подачею реклами в той чи інший засіб пересування наша команда майстрів детально вивчає особливості рекламованого товару-послуги, враховуючи тип цільової аудиторії, місця, де реклама працюватиме найбільш ефективно. Такими чином, залежно від вищезазначених нюансів, ми підбираємо види громадського транспорту, де рекламний продукт знайде максимальну кількість потенційних споживачів.

Для прикладу, якщо до нас звернувся замовник із проханням прорекламувати таблетки від варикозу, ми здійснюємо аналіз аудиторії. Хто найбільше потребує використання товару? Очевидно, що старші люди, які з віком частіше страждають через це захворювання, ніж молодь. Тому рекламу таблеток від варикозу найкраще розташовувати у таких транспортних засобах, як трамваї, тролейбуси… Словом, у тих засобах пересування, якими найчастіше користуються старші люди та пенсіонери.

Якщо Вам потрібно максимально ефективно прорекламувати Ваш товар чи послугу, завітайте до команди наших професіоналів! «СтікерМен» знайде найкраще місце, де реклама приноситиме Вам бажані результати і навіть більше.