Реклама в транспорті Дніпро


У великих містах громадським транспортом користується понад 80% населення, тому реклама в транспорті Дніпро дозволяє знайти свою цільову аудиторію, зацікавити її і стимулювати покупки. Барвисті зображення або текстові повідомлення, розміщені всередині / зовні транспорту, інформують пасажирів про проведення розпродажів і акцій, про новий продукт або послугу.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

реклама в транспорті дніпропетровськ
Реклама в транспорті Дніпро

Реклама в громадському транспорті Дніпра

Дніпро – найбільше індустріальне місто, в якому проживає понад один мільйон людей. Міський транспорт представлений автобусними і трамвайними лініями, а також добре розвиненою мережею маршруток.

Кожен день величезна кількість людей користується послугами міського транспорту і практично у кожного з них є відкриті питання, які може вирішити ваша послуга. Саме рекламна листівка на видному місці допоможе вирішити певну проблему, повідомивши, що в цьому районі відкрилася ветеринарна клініка, нове кафе або стоматологічний кабінет.

реклама в транспорті Дніпропетровськ

Реклама в автобусах Дніпра

Містом курсують комфортабельні автобуси з місткістю до 100 чоловік. Рекламна продукція потрапляє в поле зору не менше 81% пасажирів, з яких читають тексти не менше 47%, решта переглядають зображення. Отже така реклама в транспорті Дніпропетровськ гарантовано закарбується у пам’яті величезної кількісті мешканців міста. Зателефонуйте до нас або залиште заявку на зворотній дзвінок і отримайте безкоштовну консультацію від фахівця.

реклама в 62 маршрутка днепр

Реклама в автобусах Дніпропетровськ розміщується на спеціальних конструкціях, які встановлені в салоні, поряд з кабіною водія і на задньому майданчику. Постери, листівки або наклейки, розміщені в різних частинах салону, привертають увагу переважної більшості пасажирів, які є вашими потенційними клієнтами.

Реклама в трамваях м. Дніпро

Трамвай – транспорт, якому не страшні «пробки» і затори на вулицях мегаполісу, тому велика кількість працюючих людей і учнів за те щоб краще добиратися на роботу / навчання, користуючись трамваєм. Цікава і яскрава реклама в транспорті Дніпропетровськ завжди привертає увагу пасажирів. Під час поїздки люди зазвичай починають розглядати картинки, читати оголошення і написи.

У трамваї рекламну продукцію можна розміщувати, як всередині, так і зовні. Це дає можливість помітити рекламу пасажирам, пішоходам, автомобілістам. Внутрішня і зовнішня реклама Дніпропетровськ, розміщена в трамваї – відмінний інструмент для просування свого бізнесу в даному регіоні.

Реклама в маршрутках м. Дніпро

У місті працює більше 2000 мікроавтобусів, маршрути яких покривають центральну частину Дніпра і спальні райони, звідки щодня їдуть тисячі людей на роботу і навчання. Реклама Дніпро в пасажиропотоку такого масштабу забезпечена високим рівнем уваги.

реклама в 156 маршрутка Днепр

Реклама в маршрутках Дніпро має помірну вартість в порівнянні з іншими носіями. Це важливо для представників середнього та малого бізнесу. Наша компанія співпрацює з підприємцями різного масштабу і пропонує купити рекламу, яка виведе ваш бізнес на новий рівень продажів.

Реклама в транспорті
Реклама в транспорті

Зовнішня і внутрішня реклама в транспорті Дніпра

Увагу привертає яскравий і цікавий продукт – реклама в транспорті Дніпро. Ми виготовляємо рекламну продукцію для розміщення, як всередині транспорту, так і зовні. Технології, які ми використовуємо для виробництва, дозволяють отримати продукцію високої якості.

реклама в 136 маршрутка Днепр

Зовнішня реклама Дніпропетровськ недорого розробляється, виготовляється і розміщується нашою компанією в міському транспорті. Ми пропонуємо листівки, постери, наклейки з якісного паперу і плівки. Зовнішня реклама Дніпропетровськ ціна на яку визначається рівнем складності замовлення, виконується якісно і в короткі терміни.

Реклама в транспорті Дніпро: переваги та особливості

Міським транспортом користується велика кількість людей, багато з них двічі в день, тому реклама в транспорті Дніпропетровськ має ряд переваг перед іншими маркетинговими інструментами.

Ключові переваги транспортної реклами:

  • реклама в транспорті Дніпропетровськ охоплює величезну аудиторію;
  • міський транспорт працює з раннього ранку і до пізнього вечора;
  • можливість використовувати різні види рекламної продукції;
  • відмінний варіант для підприємців-початківців, так як коштує недорого;
  • зовнішня реклама Дніпро знаходиться в зоні видимості всіх учасників дорожнього руху;
  • реклама в маршрутках Дніпро та у інших видах транспорту створюється з урахуванням особливостей місцевого ринку;
  • такий вид реклами стане надійним та доступним інструментом просування Вашого бізнесу.
реклама в 95 маршрут Днепр

Реклама в транспорті Дніпро: де замовити якісну і недорогу

Дніпро реклама буде виконувати свої функції і давати бажаний результат тільки при якісному виготовленні. Наша компанія пропонує замовити рекламу «під ключ», тобто, звертаючись до нас, ви отримуєте повністю готовий продукт. Виготовлення реклами різного виду – вид діяльності, яким ми займаємося з 2005 року.

реклама в 109 маршрутка Днепр

Ми розробляємо, виготовляємо і розміщуємо листівки, наклейки або інший вид реклами в громадському транспорті. Наше рекламне агентство Дніпропетровськ володіє достатніми ресурсами для вирішення завдань будь-якої складності на високому рівні.

Реклама в транспорті Дніпро виготовляється за допомогою технологічного обладнання та якісних матеріалів. При роботі над проектом враховуються маршрути громадського транспорту і осіб

друк
Друк реклами

Наші дизайнери володіють тонкощами створення друкованої продукції. Вони знають, яка кольорова гамма більш краща для листівок або постерів, як підібрати розмір шрифту, щоб текст був помічений і прочитаний. Зовнішня реклама Дніпропетровськ ціна на яку залежить від обсягу та складності поставленого завдання, виготовляється протягом 7 днів.

Власне виробництво дозволяє пропонувати виготовлення зовнішньої реклами та інших видів рекламної продукції за доступними цінами з використанням якісних вихідних матеріалів – плівки і паперу.

Серед наших замовників є представники великого і малого бізнесу, яким реклама в транспорті Дніпро допомогла збільшити продажі і отримати нових клієнтів. Ми пропонуємо реально працюючий інструмент для розвитку вашого бізнесу в регіоні.

Ми розмістимо рекламу в транспорті Дніпра

При зверненні в нашу компанію, з вами буде працювати персональний менеджер, який допоможе підібрати варіант, максимально відповідний для вашого бізнесу. Реклама Дніпропетровськ з нашою компанією – це оперативно, зручно, вигідно. Не впускайте можливості отримати безкоштовну консультацію.

реклама в маршрутках Дніпро

Телефонуйте до нас або залишайте заявку на сайті!

МАРШРУТИ РУХУ ТРАНСПОРТУ:

МАРШРУТКИ

1834356095-95А109111119120121125155223

ТРАМВАЇ

15691112141516171819

ТРОЛЕЙБУСИ

1234578910111214151617192021, А, Б


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

20 коментарів

  1. Доброго дня!! Цікавить реклама на трамваї або тролейбусі, яка ефективніша? Цільовий район центр, реклама для готелю. Яка мінімальна сума оплати і скільки потрібно чекати? Дякую!!

  2. Доброго дня. На який термін в автобусах найефективніше брати рекламу? Я власниця салону краси, і зацікавилась вашими послугами щодо реклами у салоні або заднє скло автобусів. Моя цільова аудиторія одна з найзаможніших, як на вашу думку яка реклама краща? І чи можна вдосконалити свій дизайн для реклами, потрібні деякі правки?

  3. Доброго дня. Я вперше звертаюсь у рекламну компанію. Прошу надати мені консультацію по розміщенню реклами. Я маю кейтерінгову компанію і хочу її розвивати. Мене цікавить така реклама,яка буде цікавою,яскравою та легко доступною для людей. Надіюсь на ваш професіоналізм та досвід. Дякую.

  4. Доброго дня, Неля. Ми розміщаємо рекламу у салонах громадського транспорту. Трамвай і тролейбус є ефективними, все залежить від кількості транспорту. Чим більша кількість розклеєних листівок, тим більше охоплена аудиторія. Надіслала Вам наші пропорзиції.

  5. Доброго дня, Юстина. У нас є спеціально створені маршрути для ефективної реклами із зафіксованим транспортом. Звісно, що ми можемо створити окремий пакет для вас кількістю від 30 маршрутних таксі. Надіслала наші пропозиції Вам на пошту, ВАм раджу звернути увагу на заднє скло маршрутних таксі.

  6. Ви звернулися до нас по адресу, ми найбільша рекламна компанія в Західній Україні  яка саме займається рекламою в транспорті.

    Ми маємо власне виробництво та працюємо без посередників тому в нас найкращі умови та ціни.

    Дніпро – найбільше індустріальне місто, в якому проживає понад один мільйон людей. Міський транспорт представлений автобусними і трамвайними лініями, а також добре розвиненою мережею маршруток. Містом курсують комфортабельні автобуси з місткістю до 100 чоловік. Рекламна продукція потрапляє в поле зору не менше 81% пасажирів, з яких читають тексти не менше 47%, решта переглядають зображення.

    Реклама в автобусах Дніпропетровськ розміщується на спеціальних конструкціях, які встановлені в салоні, поряд з кабіною водія і на задньому майданчику. Постери, листівки або наклейки, розміщені в різних частинах салону, привертають увагу переважної більшості пасажирів, які є вашими потенційними клієнтами.

    Увагу привертає яскравий і цікавий продукт. Ми виготовляємо рекламну продукцію для розміщення, як всередині транспорту, так і зовні. Технології, які ми використовуємо для виробництва, дозволяють отримати продукцію високої якості.

  7. Дякую Вашій компанії за якісно виконану роботу по розміщенню реклами в транспорті. Вчасно розмістили рекламу, гарно розробили макет. Рекомендую!!!

  8. Жанна, дякую за відгук. Було приємно працювати над вашим цікавим замовленням!

  9. За допомогою вашої реклами продали весь товар за пару днів, ми постійні ваші клієнти 😉

  10. Добрий день. Дякую за відгук. Приємно що наша реклама сприяє збільшенню продаж вашого товару. Звертайтесь, завжди раді вам!

  11. В каком виде транспорта в первую очередь стоит разместить рекламу. Маршрутные такси в городе Днепр или втрамваи Днепр. Реклама в транспорте для меня очень доступное средство рекламы в настоящее время.

  12. Доброго дня. Цікавить мене реклама в транспорті на пасажирських спинках. .Чи розміщаєте таке і за скільки часу реклама буде розміщенна. Дякую .

  13. Доброго дня ! Ми розміщаємо рекламу в громадському транспорті на дошці оголошення позаду водія або збоку на вікні. Можемо розмістити і Вашу рекламу. Маємо великий перелік маршрутних таксі . Прошу написати свої контакти і наш менеджер надасть Вам більш розгорнутішу інформацію.

  14. Добрый день!

    Интересует следующая информация по реклама в маршрутках Днепр:

    Сколько единиц транспорта будет на этих маршрутах?

    • 157 маршрутка Днепр
    • 109 маршрутка Днепр
    • 136 маршрутка Днепр

  15. Добрый день!

    Для максимального эффекта рекомендуем и можем разместить в маршрутных такси, трамваях и троллейбусах города Днепр.

    Электротранспорт не закреплен по маршруту, и одна единица может курсировать по разным направлениям. А маршрутки в свою очередь закреплены по маршруту, и охватывают всегда одинаковую территорию.

  16. Доброго дня!

    157 маршрутка – 30 шт;

    109 маршрутка – 15 шт;

    136 маршрутка – недоступна під розміщення.

  17. За скільки часу буде розміщена реклама якщо є вже макет і транспорт в якому я хочу шоб було розміщено?

  18. Розміщаєте рекламу в тролейбусі 20 Дніпра? скільки їх є на маршруті ?

  19. интересует реклама в транспорте Днепр , жду предложений

  20. реклама в транспорте днепропетровск – по сколько реклам в 1 маршрутку размещается ?

    реклама в трамваях днепропетровск – по сколько реклам в один трамвай размещается ?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *