Реклама в транспорті Одеса


У громадському транспорті люди проводять по 1-2 години часу в день: вони слухають музику, читають книги і розглядають листівки. Продумана реклама в транспорті Одеса дозволяє повідомити про новий бренд, актуальні акції.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

СтікерМен надає послуги з розробки та розміщення рекламних пропозицій «під ключ»: замовник вибирає те, якою буде його реклама в Одеса, а дизайнери, маркетологи та інші фахівці створюють проект і втілюють його в реальність.

реклама в транспорті Одеса
Розміщення реклами в Одесі

Як працює реклама в транспорті Одеса

Повідомити про акцію, виставку або знайти співробітників допоможе реклама в громадському транспорті Одеса, адже місто володіє розвиненою транспортною мережею, що дозволяє донести інформацію про рекламний продукт великій аудиторії. Цей спосіб інформування населення є ефективним, як і зовнішня реклама Одеса.

Велике значення має рівень організації: реклама Одеса оголошення повинні привертати увагу, мотивувати зробити покупку і замовити послугу, а також формувати позитивне ставлення до компанії. Комплексне розміщення реклами в Одесі за допомогою СтікерМен володіє особливими перевагами:

Доступна вартість. СтікерМен не використовує послуги посередників: реклама в транспорті Одеса, включаючи друк і розміщення, організовується однією компанією. Це дозволяє запропонувати вигідну вартість для замовників.
Швидкий запуск проекту: розробка дизайну, друк і розміщення реклами в Одесі здійснюється в найкоротші терміни.
Повний контроль виробництва і розміщення, а також регулярний моніторинг мережі, щоб реклама в громадському транспорті м. Одеса приваблювала покупців.

Як замовити рекламу: етапи виробництва і розміщення

СтікерМен працює з різними замовленнями від великих і середніх компаній, а також з невеликими фірмами, яким потрібна реклама в транспорті Одеса. Співпраця організовується в кілька етапів при постійному контролі куратора і тісному зв’язку з замовником.

реклама в маршрутках Одеса
Реклама в громадському транспорті Одеса

Реклама Одеса: постановка задач

У маркетингу важливий попередній аналіз ринку, чітка постановка завдань і попередній план. На цьому етапі необхідна робота в таких напрямках:

  • визначення цільової аудиторії: Одеса має свої особливості, як і уподобання жителів міста;
  • аналіз конкурентів, від результатів якого залежить розміщення реклами Одеса;
  • аналіз специфіки компанії і цілей допоможе зробити розміщення реклами в Одесі ефективніше, домогтися стабільного зростання попиту на товар або послугу;
  • вибір транспорту для розміщення, при цьому хороші показники демонструє реклама в автобусах Одеса відрізняється розвиненою інфраструктурою і великою транспортною мережею.
  • робота над дизайном: реклама в маршрутках.
  • ефективна реклама Одеса оголошення в транспорті. Але реклама буде працювати тільки за умови того, що приверне увагу потенційного споживача. Завдання дизайнерів – створити макет листівки для охоплення відповідної цільової аудиторії і відображає інформацію, яку потрібно донести до пасажирів.

Друк: реклама Одеса без посередників

Для друку листівок використовується високоякісна плівка: так реклама в транспорті Одеса довгий час залишиться незмінною. У СтікерМен власне виробництво, що економить час і гроші клієнта: не потрібно домовлятися з іншою компанією про друк, переплачувати за послугу.

друк реклами
Друк реклами

Розміщення

Домогтися максимального охоплення населення дозволить саме розміщення реклами в транспорті Одеса в місті з великою кількістю населення і туристами, які побачать пропозицію компанії. Для розміщення використовують такі види транспорту:

  • міські та приміські автобуси;
  • реклама в маршрутках Одеса.

Контроль

На кожному етапі здійснюється контроль дизайну, якості друку, стану розміщених листівок. З СтікерМен реклама в транспорті Одеса завжди виглядає привабливо: розірвані або обмальовані листівки своєчасно змінюються.

Вибираючи розміщення реклами Одеса в транспорті, замовник отримує покращення іміджу, зростання попиту на продукцію, впізнаваність бренду і охоплення більшої частини населення міста.

Для замовлення дзвоніть нам за телефонами, які ви бачите на сайті або залишайте швидку онлайн-заявку!

ДЕ РОЗМІЩУЄМО?

156 МАРШРУТОК НА 9 МАРШРУТАХ

30 ПРИМІСЬКИХ МАРШРУТОК НА 2 МАРШРУТАХ

2 010 000 СУКУПНИЙ МІСЯЧНИЙ ПАСАЖИРОПОТІК

Маршрути руху транспотру

Маршрутки

121, 146, 168, 175, 185, 190, 232А, 242, 250

Приміські маршрутки

84, 87, 90


Ціна. Розрахунок оn-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

18 коментарів

  1. Цікавить реклама в маршрутках Одеси

    Які можете запропонувати маршрути для розміщення реклами в маршрутних таксі у Одесі?

    Особливо цікавить маршрут 121, 232, 175 і чи є такі що їздять за місто

    Хочу щоб вони курсували з 1 березня, можливо таке? Яка мінімальна кількість і чи допоможете мені з дизайном і яка тоді ціна вийде за 1 листівку? Дякую.

  2. Доброго дня, Марк!

    Ми можемо запропонувати розмістити рекламні листівки по наступних напрямках: 232А, 242, 175, 185, 121, 146, 250, 190, 168. Також є приміські автобуси, це маршрут 87 та 84.

    Так, можливо, після погодження макету орієнтовно 10 днів йде на розміщення цих листівок.

    Мінімальна кількість розміщення рекламних листівок у місті 50 шт., а у примісті 30 шт.

    Ціна за одну рекламну листівку становить 118,00 грн. У вартість входить розробка дизайну, виготовлення листівок, розміщення листівок терміном на 1 місяць та фотозвіт про виконану роботу.

    Дякуємо за звернення у нашу компанію!

  3. Що таке зовнішня реклама? Де вона буде розміщена?

    Реклама в маршрутках Одеси може бути на один тиждень? Хочемо прорекламувати виставку, яка відбудеться в квітні. Я прочитала що дизайн у вас безкоштовний, це правда? Яку потрібно інформацію від нас щоб ви зробили макет і надіслали нам щоб ми подивились?

  4. Зовнішня реклама — це оформлення рекламними елементами об’єктів, які розташовуються поза приміщень, впливаючи на широку аудиторію. В нашому випадку це реклама на транспорті. Це може бути реклама на маршрутках, автобусах, трамваях чи тролейбусах.

    Мінімальний термін прокату реклами у транспорті 1 місяць.

    Дизайн безкоштовний при замовлені. Потрібно щоб ви надіслали нам усі інформаційні матеріали, разом з текстом, які б хотіли бачити на рекламній листівці. З Цих матеріалів ми реалізовуємо макет, який погоджуємо з вами, друкуємо та розміщаємо згідно попередньо погоджених маршрутів)

    Дякуємо за звернення у нашу компанію!

  5. Привет! Делаете ли вы рекламу в Одесской области , или только в Одессе?

  6. Добрый день, Артур!

    Делаем и в Одессе и в пригородных маршрутках.

  7. Добрий день! Цікавила реклама в транспорті, дуже привітні менеджери,все докладно розповіли і проконсультували. Дуже рекомендую!

  8. Доброго дня! Дуже дякуємо за високу оцінку нашої праці. Ми стараємось для Вас!

  9. Доброго дня,мене звати Андрій. Після нового року хочу відкривати свою невелику доставку суші та піци в Одесі. Шукав варіанти реклами , зацікавила реклама в транспорті. Маю декілька питань:

    1. У якому саме транспорті Одеси розміщуєте листівки ?
    2. Яка вартість розробки дизайну
    3. Яка ціна і мінімальна кількість розміщення?

    Наперед дякую!

  10. Андрій, доброго дня!

    Ви зробили правильний вибір. Реклама в транспорті – це один з найдієвіших методів реклами на даний час. Громадським транспортом користуються дуже багато людей і легко знайти саме свою цільову аудиторію.

    В Одесі ми можемо розміщувати листівки у міських та приміських маршрутних таксі. Дизайн у нас при замовленні безкоштовний! У нас є команда професійних дизайнерів,як може створити дизайн враховуючи усі ваші потреби та побажання!

    Надіслала Вам на електронну пошту нашу пропозицію , там є вся інформація про транспорт, кількість розміщення та ціна.

  11. Доброго дня, чи можна отримати перелік транспорту в якому ви розміщуєте листівки і прайс?

  12. Доброго дня. Яка мінімальна кількість розміщення листівок і мінімальний термін розміщення?

  13. Обращалась в рекламные агентства г. Одесса и ни одно из них не предложил адекватной цены на услугу реклама на автобусах и реклама в маршрутках Одесса. Насколько это популярная услуга на сегодняшний день все ли уже пошли с рекламой в интернет?

  14. Рекламная компания “Стикермен” – главный рекламный оператор по всей Украине. Рекламные агентства Одесса обращаются в конечном итоге к нам, поэтому у них и цены с большой накруткой. Наша компания работает напрямую с клиентом + самостоятельно производит рекламу. В связи с карантином много рекламных агентств в Одессе закрылись. Если вам нужна реклама Одесса – обращайтесь к нам. У нас большой выбор общественного транспорта и маршрутов поэтому вы сами можете выбрать транспорт Одесса в котором будет ездить ваша реклама

  15. Доброго дня!

    Ми рекомендуємо розміщати від 30 штук, але для більшого ефекту від 50 розміщень, мінімальний термін 1 місяць.

  16. Доброго дня, звичайно))

    Міський транспорт:

    121 (пр. Маршала Жукова – ТРЦ “Рів’єра”) 20 шт.

    146 (пр. Маршала Жукова – вул. Затонського) 20 шт.

    168  (вул. Маршала Говорова – ТЦ “Суворовський”) 40 шт.

    175  (Меморіал 411-ї батареї – пл. Соборна) 20 шт.

    185 (Меморіал 411-ї батареї – вул. Мала Арнаутська) 20 шт.

    190  (Куликове поле – вул. Паустовського) 3 шт.

    232А (ТЦ “Таіровський” – Академмістечко) 15 шт.

    242 (Лікарня водників – вул. Паустовського) 15 шт.

    250  (ринок “Привоз” – вул. Жоліо-Кюрі) 3 шт.

    Приміський транспорт:

    84  (Автостанція Привоз – Нерубайське) 15 шт.

    87 (Автостанція Привоз – с. Орлівка) 15 шт.

    Ціну можете розрахувати згідно обраних маршрутів, вище на сайті є калькулятор, або залишити заявку на сайті і наші менеджери з вами зв’яжуться і проконсультують по цінах.

  17. Дякуємо за співпрацю! Чудовий менеджер Олена, надала всю необхідну інформацію, проконсультувала, порадила транспорт.

    Макет зробили за 1 день, і через буквально 3-4 дні реклама була розміщена! Все супер швидко

    РЕКОМЕНДУЮ

  18. Дякуємо Вам що обрали нашу компанію та позитивний відгук!

    Було дуже приємно з Вами працювати!

    Надіємося на плідну співпрацю в подальшому!))

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *