Реклама в приміських маршрутках Одеса

Реклама в приміських маршрутках Одеса і область – вигідний вклад фінансів для просування продукції та послуг. Наша компанія СтікерМен підбере і втілить рекламну стратегію з кращими результатами. Цей спосіб маркетингу дає хороший прибуток завдяки наступним факторам:

  • широка географія переміщення носіїв реклами (наприклад, реклама Чорноморськ – Одеса);
  • великий пасажиропотік на протязі маршруту (наприклад, реклама Котовськ Одеська область);
  • можливість тривалого візуального контакту з інформаційною листівкою, достатнього для запам’ятовування інформації (наприклад, транспортна реклама Білгород-Дністровський – Одеса).

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

реклама в приміських маршрутках одеса
Реклама в приміських маршрутках одеса

Реклама в приміських маршрутках Одеса – широка географія ваших можливостей

Якщо плануєте розвивати бізнес, виходити за межі міста – потрібна рекламна компанія з великим обхватом цільової аудиторії. Внутрішня, друкована реклама в приміських маршрутках Одеса – це альтернатива зовнішньої реклами. Нерухомі білборди за межами міста і об’ємні зовнішні вивіски «працюють». Але за часом впливу на цільову аудиторію, вони значно поступаються рекламі в транспорті.

реклама чорноморськ
Приклад реклами Чорноморськ

Маркетингові дослідження показали, що на рекламні листівки в транспорті звертають увагу 95% пасажирів, з яких 85% людей вивчають інформацію і приймають до відома. Розвинена міжміська інфраструктура забезпечує пасажирські перевезення з Одеси щодня, в різних напрямках, кожну годину. Транспортна реклама Білгород-Дністровський – Одеса – це обхват широкої території. Регіон включає Чорноморське узбережжя вздовж Дністровського лиману. Курортна зона, місцеве населення і безліч приїжджих туристів складають потужний потенціал для поширення вигідної інформації. З тієї ж причини ефективні салонна реклама Чорноморськ і транспортна реклама Котовськ Одеська область.

Комплексна реклама в приміському транспорті за помірною ціною

Реклама в транспорті – це можливість за помірну ціну провести «працюючу» маркетингову компанію по просуванню бренду або послуг.

Наша компанія СтікерМен 15 років надає рекламні послуги успішним великим компаніям і новоствореним підприємствам. З нами співпрацюють відомі бренди: Данон, Добряна, Bosch, Auchan, Лімо та багато інших. Ми працюємо «під ключ»: від вибору стратегії і розробки дизайну рекламних листівок, до їх розміщення в салонах транспорту.

друк листівок
Друк листівок

Ефективна реклама в приміських маршрутках Одеса – це повний комплекс якісного сервісу за помірною вартістю.

У нас ви можете замовити виготовлення і розміщення листівок в приміському транспорті Одеського регіону. Звертайтеся для індивідуальної та безкоштовної консультації від спеціалістів!

ДЕ РОЗМІЩУЄМО?

30 АВТОБУСІВ ПІД РЕКЛАМУ

2 МАРШРУТИ РУХУ

60 000 СУКУПНИЙ МІСЯЧНИЙ ПАСАЖИРОПОТІК

Схема руху приміських маршруток
Схема руху приміських маршруток
№ маршруту Опис маршруту
№84НАТІ – Інститут – Магазин Корми – Степова – Весела – Преображенська – Шахтарська – Кафе Зустріч – Радгоспна – Нерубайські катакомби – Кладовище – с. Нерубайське – Магазин Тетяна – Клеверний міст – Нова лінія – Мерседес – Автодім Одеса – Завод Силікат – Кафе За кермом – Одеська (Грушевського) – Пестеля (Грушевського) – Паркова – Автовокзал – Скісна (Разумовська) – М’ясоїдівська (Разумовська) – Прохоровська (Мечникова) – Преображенська (Мала Арнаутська) – Мала Арнаутська (Олександрівський проспект) – Ринок Привоз (Катерининська) – Автостанція Привоз
№87с. Орлівка – Гвоздика – Магазин Корми – Весела Преображенська – Шахтарська – Кафе Зустріч – Нерубайські катакомби – Кладовище – с. Нерубайське 1 – Магазин Тетяна – с. Нерубайське (Об’їзна дорога) – с. Усатове (Об’їзна дорога) – Матросова – Урядовий пров. – Чкалова – Водоп’янова (Грушевського) – Цегельний завод – Цементний завод – Гуртожито – Кругова – Агрономічна (Хутірська) – Хлібозавод №3 – Слобідський ринок – Декабристів (Краснослобідська) – 1-й Вапняний пров. (Краснослобідська) – Балківська (Скиданівський узвіз) – Новосельського (Ольгіївська) – Торгова (Ніжинська) – Толстого (Ніжинська) – Тираспольська пл. – Успенська (Преображенська) – Велика Арнаутська (Преображенська) – Ринок Привоз (Преображенська) – Ринок Привоз (Катерининська) – Автостанція Привоз 

Ціна. Розрахунок оn-line

 Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂