Реклама в транспорті Харків


Вас цікавить яскрава і ефективна реклама в транспорті Харків за вигідною ціною? Компанія «СтікерМен» готова допомогти вам в цій справі, взявши на себе всі етапи створення та розміщення оголошень в салонах міського транспорту. Ми розміщуємо листівки, постери і оголошення в салонах транспорту міста Харків реклама тут вважається найбільш ефективною і доступною для швидкого просування товарів і послуг. А на реклама в транспорті Харків ціна стартує від 125 грн. за 1 рекламну листівку.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Чому реклама в транспорті так ефективно працює?

реклама в транспорті Харків
Реклама в транспорті Харків

Існує кілька основних причин, чому реклама в громадському транспорті Харкова настільки ефективна і користується попитом у представників малого та середнього бізнесу.

  • По-перше, реклама в транспорті Харків здатна охопити широку аудиторію потенційних клієнтів вашого бізнесу. Щодня міським транспортом користується більше половини населення першої столиці. Це люди різного віку, професій, інтересів і рівня доходів. Тільки уявіть, що ваша реклама в тролейбусах Харків буде щодня перед очима у сотень людей, які пересуваються по маршруту. Крім того, реклама в транспорті сприяє уважному прочитанню, адже вона знаходиться прямо перед пасажиром. У зацікавивлених завжди є час з нею ознайомитися без поспіху.
  • По-друге, завдяки довжині маршрутів реклама в громадському транспорті Харкова розноситься в різні райони і частини міста, а значить – стає відома всьому місту.
  • По-третє, реклама в транспорті Харкова вважається найпомітнішою. Для перехожих зовнішня реклама на кузові маршрутки або вулична реклама на стенді не так кидається в очі, як та, що розміщена в салоні.

Фахівці «СтікерМен» створюють листівки і плакати викликаючи інтерес, тому наша салонна реклама Харків ефективніша від пропозицій конкурентів. Тут велику роль грає ненав’язливий дизайн, психологія грамотно підібраної кольорової гами, унікальні заголовки і цікаве наповнення. Ми не перевантажуваємо листівки дрібним і нудним текстом, а навпаки – доносимо лише найголовніше і викликаємо бажання скористатися пропозицією прямо зараз!

реклама харків
Реклама в транспорті

Ще одним плюсом на користь ефективності салонних оголошень можна вважати можливість донести інформацію до конкретної аудиторії. Ваша реклама в автобусах Харкова може бути розміщена тільки в цікавому районі, частині міста або навіть передмісті.

Креативна реклама в маршрутках Харків – де замовити за низькою ціною?

Якщо вас цікавить реклама в транспорті Харків ціни на яку вас приємно здивують, довірте вибір перевіреній компанії «СтікерМен». Це популярне і ефективне рекламне агентство Харкова, яке успішно співпрацює з міськелектротрансом і працює на ринку вже більше 10 років.

Якщо ви хочете довідатися про ціни на внутрішню і зовнішню рекламу, прайс можна порахувати у нас на сайті. Наша реклама в транспорті Харків одна з найдоступніших, адже її ціна нижча альтернативних способів просування, які пропонують рекламні агентства міста. Реклама в маршрутках це найефективніший рекламний засіб.

Реклама в Харкові
Друк реклами

Чому клієнти замовляють рекламу в Харкові «СтікерМен»?

  • Сучасна та ефективна реклама в транспорті під ключ.
  • Професійна команда досвідчених фахівців.
  • Ввічливе та уважне ставлення до клієнта.
  • Власне обладнання для виготовлення поліграфії.
  • Робота без посередників.
  • Фотозвіт про виконану роботу для всіх наших клієнтів.
  • Демократична ціна на всі послуги агентства.

Тепер, якщо вас цікавить реклама в транспорті Харків, ви знаєте, якій компанії довірити свій вибір.

Для замовлення дзвоніть нам за телефонами, які ви бачите на сайті або залишайте швидку онлайн-заявку!

ДЕ РОЗМІЩАЄМО?

26 МАРШРУТОК НА 5-ТИ МАРШРУТАХ

60 ПРИМІСЬКИХ МАРШРУТОК НА 21 МАРШРУТІ 

МАРШРУТИ РУХУ ТРАНСПОРТУ

МАРШРУТКИ

33, 61, 97, 232, 250, 258, 259, 270, 277, 1155, 1157, 1161, 1163, 1170, 1172, 1174, 1175, 1177, 1178, 1187, 1195, 1604, 1605, 1608, 1611, 1624, 1626, 1659


ЦІНА. РОЗРАХУНОК ON-LINE

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

ТАКОЖ ВИ МОЖЕТЕ НАМ ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ І МИ ПІДБЕРЕМО ДЛЯ ВАС НАЙКРАЩІ ВАРІАНТИ 

Коментарі

14 коментарів

  1. Доброго дня! Хочемо розмістити рекламу аптеки у місті Харків. Скажіть чи можна давати таку рекламу на транспорті та в транспорті. Цікавить нас ваша пропозиція з цінами. І ще на яких маршрутах можемо її дати? Наша електронна адреса [email protected]. Дякую.

  2. Доброго дня. Наша компанія займається внутрішньою рекламою в транспорті. Охопплюємо цілий Харків. Ми розміщали рекламу для багатьох аптек та медичних центрів, які на даний момент на постійній основі є нашими клієнтами. Можемо розробити для Вас самостійно макет. Нашу комерційну пропозицію скинули Вам на електронну пошту. Наші менеджери зв’яжуться з Вами і все детально пояснять.

  3. Доброго дня. Зацікавила мене реклама в автобусах та реклама на маршрутках. Хочемо рекламувати аграрну техніку. Прошу мені розповісти про ці два види реклами і сказати, яка з них може бути ефективною саме для нас. Цікавить примісто. Дякую.

  4. Реклама на транспорті та в транспорті –  це ефективний інструмент підвищення впізнаваності компанії або продажів різних товарів і послуг. Вона швидко привертає увагу, виділяється і запам’ятовується потенційним покупцям. Таку рекламу дійсно складно не помітити і не звертати на неї увагу.

  5. Привіт. Ознайомлююсь зараз з усіма видами реклами. Побачила,що Ваша фірма робить рекламу на транспорті та в транспорті. Підкажіть,як вона діє,за який час використання такої реклами я зможу отримати результат та які затрати я потерплю від такої реклами? А ще, чи можете зробити мені візитки ? Дякую. Чекаю розяснення.

  6. Доброго дня. Так ми займаємось зовнішньою та внутрішньою рекламою на транспорті та в транспорті. Для кожного по різному діє реклама,але ці два види реклами охоплюють велику аудиторію потенційних клієнтів і дають змого Вашому бізнесу заявити гучно про себе. Мінімальний термін прокату реклами 1 місяць. Більш детальну інформацію наші менеджери вишлють Вам на електронну адресу. Візитками ми не займаємось. Дякую за звернення.

  7. День добрий! Хочу ефективну рекламу для мережі магазинів з сантехнікою, краще на транспорті чи в салоні?Який термін мінімальний користування рекламою? Чекаю вашої відповіді!

  8. Доброго дня, Марта. У нас є спеціально створені маршрути для ефективної реклами із зафіксованим транспортом. Звісно, що ми можемо створити окремий пакет для вас кількістю від 30 маршрутних таксі. Надіслала наші пропозиції Вам на пошту.

    • Дякую компанії “Стікермен” за взаємовигідне співробітництво і добропорядні партнерські відносини, проявлені при розміщенні реклами в транспорті. Сподіваюся і в майбутньому на Вашу надійність і високу репутацію.

  9. Доброго дня Аліса. Ми теж вдячні вам за співпрацю! Завжди раді і готові до роботи!

  10. Дякуємо за те що допомогли продати товари до нового року)

    Ваша реклама супер, менеджер допоміг з маршрутами.

    Ви професіонали своєї справи! так тримати!

  11. Ми дуже раді чути від Вас такі відгуки про нашу компанію!

    Дякуємо Вам ❤

  12. Мене цікавить пригород Харькова. Чи можете надати мені інформацію детальну і проконсультувати мене з приводу такої реклами. На скільки часу можна її розміщати? А ще макет розробити можете. Чекаю.

  13. Доброго дня. Ми розміщаємо у приміських маршрутках міста Харків. Рекламні листівки друкуються у А4 форматі та розміщаються на місяць часу. Після першого місяця експонування Ви можете пролонгувати розміщення. В нас є група дизайнерів,яка зможе Вам розробити макет спеціально під Вас. Звертайтеся!!!! Все робимо на вищому рівні!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *