Формат реклами – комфорт для споживача

Чи не найважливішу роль в ефективності реклами відіграє її формат. Розмір, колір, шрифт, наповненість – ці та багато інших показників впливають на дієвість реклами. Тому необхідно, щоб рекламне звернення мало високоякісну привабливу форму, яка зможе надихати можливих споживачів до купівлі товару чи послуги.

Протягом довгих років реалізації у рекламній сфері наша компанія навчилася гарно, якісно, професійно розробляти найкращі варіації форматів, аби клієнти і потенційні споживачі отримували задоволення та результат від споглядання пропонованої рекламної продукції.

img-1760Ми знаємо, як підібрати найзручніший формат залежно від особливостей товару чи послуги, який рекламуємо. Також компонуємо найоптимальніші форми, розміри, палітру кольорів, шрифти. Ці елементи мають вагоме значення для того, щоб привабити якнайбільше потенційних споживачів.

Наша компанія займається виготовленням реклами в транспорті різних форматів: стікери формату А-3, А-4, А-5, постери в спеціальних комірках, банерні розтяжки, листівки, оголошення.

Працюючи над форматом реклами, наші експерти відповідально планують кожен етап, ретельно обдумують ряд таких важливих питань, як тема, мотиви, далекоглядність рекламного повідомлення; особливості художнього задуму та оформлення; тип аудиторії; бюджет; спосіб поширення реклами та багато інших тонкощів.

Наприклад, якщо нам треба прорекламувати горящі путівки, доцільним варіантом будуть колоритні стікери формату А-4 з мінімальним обсягом тексту та максимально насиченою картинкою.

Уявімо наступну декорацію: бірюзове хвилясте море, голубе небо, пальма, а поруч усміхається вродлива жінка з розкритими обіймами, випромінюючи своїм образом щастя та гармонію. Картинка розбавлена необхідним мінімумом слів про компанію, послуги, які вона надає і контакти.

img-1776Зручний та спокусливий формат, чи не так? Особливо якщо ви помічаєте цей рекламний стікер у маршрутці під вечір, втомлені після напруженого робочого дня в офісі. Ваше тіло прагне відпочинку, душа – легкості та нових вражень від життя, а мозок вже не хоче думати ні про що, крім заманливої гладі морської води та усмішки загадкової незнайомки, яка знає все про справжнє щастя! Хм… може, й справді скористатися послугою цієї компанії і гайнути подалі від дійсності, туди, де сонце світить яскравіше, а мрії перетворюються на реальність?..

Також під час розробки конкретного формату реклами завжди застосовуємо найсучасніші новітні технології, надійний і добірний фотодрук, який попередньо проходить усі етапи кольоропроб. Важливо знати, що кольоропроба необхідна для оцінки якості багатофарбового зображення. Адже наш принцип – акцент на фаховому підході до рекламної справи!