реклама в тролейбусах

Реклама в тролейбусах

Реклама в тролейбусах є одним із найпоширеніших та навигідніших видів просування бізнесу. Її популярність обумовлюється не тільки порівняно низькою ціною. Велике значення має й те, що тролейбус сам по собі є найбільш поширеним видом громадського транспорту.

реклама в тролейбусах

Тролейбусні маршрути є в усіх більш менш значущих містах України, серед яких:

Проїзд в тролейбусі коштує найменше порівняно з усіма іншими видами міського/приміського транспорту, користується ним найбільше людей, тому розміщення реклами в тролейбусах є для замовника найбільш доцільним та економічно вигідним.

Наскільки ефективна реклама в тролейбусах

Тролейбусами користуються понад 80% усіх пасажирів громадського транспорту. Встановлення в їх салонах рекламних листівок дозволяє охопити колосальну цільову аудиторію певного міста.

Ще одна перевага розміщення реклами в тролейбусах полягає в тому, що вона діє в усіх куточках і напрямках міста. Жодна зовнішня реклама не дає такого ефекту, оскільки встановлюється тільки в певних районах та потрапляє на очі обмеженій кількості глядачів.

Програє в цьому сенсі навіть телереклама. Останнім часом її дивиться все менша кількість глядачів середнього та молодого віку (а це — основна аудиторія рекламодавців). Всі вони більше сконцентровані на інтернеті, але ж не варто забувати, що в повсякденному житті загалом користуються громадським транспортом.

Отже, реклама в тролейбусах має багато переваг:

  • охоплює найбільшу цільову аудиторію, серед якої багато молоді та працюючих людей середнього віку, які найчастіше й купують товари та послуги;
  • проникає в усі райони міста, яким би великим воно не було;
  • доносить важливу для рекламодавця інформацію безпосередньо його потенційному клієнту;
  • коштує в рази менше телереклами та є набагато ефективнішою за зовнішню рекламу;
  • просторі тролейбуси мають велику кількість місць під розміщення рекламних оголошень.
  • реклама в тролейбусах ненав’язлива, а навпаки – невимушено привертає інтерес.

Найякісніша реклама в тролейбусах — наша перевага. Виготовляємо яскраві оголошення, що вміщують максимум корисної інформації та привертають увагу поцентійного клієнта. Розміщуємо рекламу в усіх узгоджених тролейбусах міста, щоб охопити найбільшу цільову аудиторію.

Реклама в тролейбусах Києва
Приклад реклами в тролейбусах

Наші переваги

Цікавить якісне та недороге розміщення реклами в тролейбусах вашого міста — звертайтесь до нас! Наша компанія працює на ринку понад 14 років. За цей час ми вивчили всі особливості, якими відрізняється реклама в тролейбусах, та визначили найбільш ефективні прийому впливу на глядача.

До знання рекламного ринку додаємо власне виробництво рекламних плакатів. Друкуємо листівки на високоякісній плівці. Оскільки працюємо без посередників, клієнт отримує найкращий результат за співвідношенням «ціна—якість».

Поважаємо індивідуальний підхід: кожен замовник отримує персонального менеджера, який повністю веде його проект та враховує всі побажання. Наприкінці клієнтові надається повний фотозвіт по виконаній роботі.

Як розмістити рекламу в тролейбусах міста

Щоб замовити розміщення реклами, вам варто тільки зателефонувати до нас в офіс або залишити заявку на сайті. Найближчим часом до вас передзвонить наш менеджер, повідомить про всі нюанси замовлення та відповість на ваші запитання.

Виготовлена нами реклама в тролейбусах стане запорукою зростання та процвітання вашого бізнесу. Не гайте часу, телефонуйте прямо зараз!

2 коментарі

  1. для какой целевой аудитории является реклама в троллейбусах ?

    нужна реклама для людей старшего возраста и пенсионеров

  2. Реклама в троллейбусах используется преимущественно для студентов и людей старшего возраста, так как им они пользуются чаще всего)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *