реклама в троллейбусах

Реклама в тролейбусах Київ

Що дуже важливо для розвитку будь-якого бізнесу? Звичайно, рекламна інформація! Адже це просто, як двічі два: якщо про вас дізнається безліч людей, то кількість ваших клієнтів збільшиться. Особливо ефективна реклама в тролейбусах Київ, розміщена як всередині, так і зовні.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Уміло складена комбінація тексту і картинок здатна зацікавити не тільки аудиторію дорослих, але і тінейджерів.

реклама в тролейбусах київ
Реклама в тролейбусах Київ

Транзитна реклама в тролейбусах Київ: переваги

● Висока частота показів

Барвисті зображення і текстові повідомлення рекламного характеру мимоволі привертають погляди пасажирів, нічим не зайнятих в дорозі. До того ж люди зазвичай користуються громадським транспортом не менше 2-х разів на день. Ось чому реклама в тролейбусах Київ – відмінна можливість для просування всіх видів бізнесу!

● Максимальне охоплення населення

Серед величезної маси постійно мінливого контингенту людей навіть одного транспортного засобу обов’язково знайдуться ті, яким потрібні саме ваші послуги або товари. А якщо реклама в тролейбусах Київ буде доповнена яскравими маркетинг-носіями ще й в маршрутках або в автобусах? Тоді про вашу компанію дізнаються всі жителі і гості столиці!

● Широкий вибір рекламних носіїв

Щоб реклама в тролейбусі Києва була найбільш виразною, використовуються різні носії: постери, планшети, листівки, наклейки тощо. Лаконічна і доречна інформація в поєднанні з мальовничими картинками відразу кидається в очі, звертаючи на себе пильну увагу потенційних споживачів. Тому реклама в тролейбусі Київ – чудовий шанс для кожного підприємця голосно заявити про себе!

● Помірна вартість

У порівнянні, наприклад, з відео-щитами, білбордами, лайт-боксами або розтяжками реклама в тролейбусі Київ залишається як і раніше найдешевшим способом просування бізнесу. Це пояснюється просто: в громадському транспорті щодня проїжджає величезна кількість людей, так що в перерахунку на кожну людину ціна рекламних носіїв достатньо низька. Таким чином, представники середнього та малого бізнесу при невеликих витратах отримують вагомі результати.

Де замовити – пропозиція від справжніх професіоналів

Хочете організувати акцію? Влаштувати виставку? Набрати персонал? Замовте розміщення реклами в тролейбусі, маршрутці або в поїзді – і ви швидко досягнете мети при досить скромних витратах.

Наша рекламна компанія «СтікерМен» із задоволенням надасть вам свої послуги! Ми володіємо власним виробництвом повного циклу, що дозволяє нам оперативно виконувати замовлення на розробку маркетингових засобів з подальшим їх виготовленням.

Виготовлення реклами
Виготовлення реклами

Досвідчені співробітники нашої компанії «СтікерМен» допоможуть вам здійснити розміщення реклами з найбільшою вигодою для вашого бізнесу. Високоякісні матеріали, чудовий дизайн, художнє виконання – наші майстри працюють на совість!

Телефонуйте або залишайте заявку на нашому сайті!

ДЕ РОЗМІЩАЄМО?

968 ТРОЛЕЙБУСІВ ПІД РЕКЛАМУ

68 МАРШРУТІВ РУХУ

24 200 000 СУКУПНИЙ МІСЯЧНИЙ ПАСАЖИРОПОТІК


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂