Реклама в транспорті Херсон


Салонна реклама Херсон заслужено вважається ефективним способом просування товарів. Вона впливає індивідуально на кожного пасажира, одночасно привертаючи увагу багатотисячної цільової аудиторії. Сучасна реклама в транспорті Херсон швидко поширюється серед населення завдяки високому пасажиропотоку.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Швидкості інформування сприяє тривалий графік їзди громадського транспорту. Тому реклама в маршрутках Херсон працює майже 20 годин на добу.

херсон реклама
Реклама в транспорті

Чому так популярна реклама в транспорті Херсон серед рекламодавців?

Мета будь-якої методики просування товарів – збільшити приплив клієнтів. В обласному місті Херсон реклама в транспорті дає високий і очікуваний результат, оскільки:

  • Громадським транспортом щодня користуються близько 70-80% місцевих жителів, а також велика кількість гостей і туристів. Це означає, що реклама в транспорті Херсон має не тільки внутрішньо охоплення, але інформує приїжджих з інших населених пунктів країни.
  • Практично кожен пасажир – потенційний клієнт, якому попадеться на очі листівка. Якщо зовнішня реклама Херсон може бути не помічена на вулиці, в ізольованому просторі салону ймовірність побачити проект вище в кілька разів.
  • За різними маршрутами їздять сотні авто, маршрутки, автобуси, тролейбуси. Кожна одиниця техніки може використовуватися як рекламний носій.
  • Розміщена реклама в автобусах Херсон настільки ж ефективна, як і та, яка розвішані в маршрутках, тролейбусах.
приклад реклами в херсоні
Приклад реклами в транспорті

Якими перевагами володіє реклама в транспорті Херсон?

Сьогодні в місті Херсон реклама в транспорті користується незмінним попитом серед початківців і процвітаючих підприємців, працівників культури, шоу-бізнесу та інших сфер за рахунок явних переваг:

  • Недорога ціна – вартість реклами невисока, а зробити її можна на різний бюджет;
  • Швидкість реалізації;
  • Щодня листівки будуть бачити тисячі людей;
  • Поєднання різних видів інформаційних носіїв в рамках однієї компанії. У місті Херсон зовнішня реклама разом з внутрішньої поширюється зі швидкістю руху ТЗ.
  • Є можливість вибору конкретних маршрутів, видів громадського транспорту для інформування певної ЦА.

Професійне виготовлення зовнішньої реклами Херсон

Успіх розкручування товарів залежить від того, які рекламні агентства Херсон обрані клієнтами. Якщо ви за нестандартний підхід і впевнені, що тільки фахівці зроблять продукт впізнаваним і розкупованим, до ваших послуг компанія «СтікерМен».

друк реклами
Друк реклами

Наше рекламне агентство в Херсоні зуміє виділити продукт серед інших і залучити велику кількість покупців. Ми пропонуємо повний пакет послуг з розробки, друку, розміщення листівок та інших видів реклами. Ціни – конкурентні. Довіру нам свій проект. Уже через тиждень після запуску він почне працювати і приносити очікувані результати.

Телефонуйте нам або залишайте заявку на сайті, ми чекаємо Вас!

Де розміщаємо?

102 МАРШРУТКИ НА 10-ТИ МАРШРУТАХ 

30 ПРИМІСЬКИХ МАРШРУТОК НА ВСІХ НАПРЯМКАХ

 

МАРШРУТИ РУХУ ТРАНСПОРТУ

Маршрутки

4, 5, 6, 10, 12, 14, 17, 35, 47, 49


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

6 коментарів

  1. Меня зовут Ирина. Интересует реклама в транспорте Херсон цена. Могу ли я посмотреть каталог с ценами?

  2. Здравствуйте, Ирина. Да конечно. Именно реклама в транспорте херсон – 109 грн. за 1 рекламную листовку с изготовлением и размещением на 1 месяц. Отправили коммерческое предложение с ценами вам на электронную почту

  3. Зравствуйте, если брать размещение листовок в маршрутках на год, какая будет цена ? за каждый месяц одинаковая, или меньше ?

  4. Здравствуйте,Руслан!

    Цена будет та же, так как мы изготавливаем наново испорченые листовки.

  5. Добрий день! Чи займаєтесь розміщенням рекламних листівок у транспорті в м.Херсон?

  6. Доброго дня, так ! Можемо запропонувати Вам розміщення листівок в міських та приміських маршрутних таксі! Надіслала пропозиції Вам на пошту!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *