Реклама в транспорті Черкаси


Кожен підприємець розуміє, що для такого міста, як Черкаси реклама – необхідний інструмент просування товарів і послуг. Реклама в транспорті Черкаси, як двигун торгівлі допомагає підтримувати інтерес цільової аудиторії до вже відомого товару.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Реклама в транспорті Черкаси відрізняється високою ефективністю, оскільки:

  • У місті, де проживає близько 300 тис. чоловік, 80% від цього числа користуються послугами громадського транспорту;
  • Щодня один автобус, рухаючись по своєму маршруту, перевозить більше 1500 чоловік;
  • 70% пасажирів – це доросле, активне, платоспроможне населення;
  • Сідаючи в маршрутку або тролейбус, люди знаходяться в салоні 5-20-30 хвилин, а іноді дорога займає більше години.
Реклама в транспорті Черкаси
Реклама в транспорті Черкаси

Коли всередині транспорту буде розміщена ваша реклама в Черкасах, час у дорозі пасажири витратять на знайомство з розкручуваним продуктом.

Замовлена ​​реклама в Черкасах буде яскравою та інформативною, якщо її розповсюдження довірити компанії СтікерМен. Ми співпрацюємо з багатьма транспортними компаніями і зможемо підібрати відповідні маршрути для залучення певної цільової аудиторії.

реклама черкаси
Приклад реклами

Як працює реклама в Черкасах

Сьогодні реклама в Черкасах розміщується в тролейбусах, маршрутках і автобусах. З огляду на розвиненість і протяжність маршрутів, вона доступна широкій аудиторії. Охоплення стане ще більшим, якщо з салонними листівками буде розміщатися і зовнішня реклама Черкаси, розміщена на бортах транспорту.

Вплив інформаційних носіїв, які знаходяться всередині замкнутого простору, високий з тієї причини, що людям потрібно якось себе зайняти. Яскрава реклама Черкаси – саме те, що потрібно. Щоб вона потрапила в поле зору кожного пасажира, розміщують:

  • Односторонні листівки над вікнами, на інформаційній панелі за водієм – вони дозволяють проінформувати сидячих і стоячих пасажирів;
  • Двостороння реклама в транспорті Черкаси, прикріплена на вікнах – її бачать люди, що знаходяться всередині і поруч з транспортом.

В середньому кожен пасажир на одну поїздку витрачає 20-30 хвилин. Цього достатньо, щоб салонна реклама Черкаси була вивчена, а головна інформація відклалася в пам’яті. Не менш важлива для просування продукту повторюваність. Багато людей неодноразово їздять по одному і тому ж маршруту, тому реклама в транспорті Черкаси працює з належною ефективністю.

реклама в черкасах
Процес друку реклами

Реклама в транспорті Черкаси – послуга з комплексним підходом


Якщо потрібна якісна і цікава салонна реклама в Черкаси, агентство СтікерМен до ваших послуг. Ми розробимо інформаційний макет, який буде привабливим для цільової аудиторії, легким для сприйняття і незабутнім. На листівках розміром А3, А4 розмістимо найважливішу інформацію.

Ми також забезпечимо:

  • Безкоштовний дизайн реклами;
  • Розміщення листівок в підібраних для рекламної кампанії видах транспорту;
  • Своєчасну заміну первинних плакатів;
  • Повний звіт про виконану роботу.

Для обласного міста, як Черкаси реклама в салонах громадського транспорту – недороге, але виправдане вкладення в бізнес. За невеликих вкладенях, про новий продукт, акцію, послугу можна сповістити значну частину міського населення. Підвищити інтерес цільової аудиторії допоможе також ефективна зовнішня реклама в Черкасах, замовити яку можна в нашому агентстві.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ АБО ЗАЛИШАЙТЕ ЗАЯВКУ НА САЙТІ, МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!

Де розміщаємо?

50 маршруток під рекламу на 4 маршрутах

65 тролейбусів на 13 маршрутах

25 приміських автобусів на 9 напрямках

2 562 500 сукупний місячний пасажиропотік

Маршрути руху транспотру

Маршрутки

8, 21, 26, 27

Тролейбуси

1, 2, 3, 4, , 7, , 8, , 10, 11, 14, 50

Приміські маршрутки

114, 115


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

16 коментарів

  1. Здравствуйте. Меня интересует реклама черкасы? Мы размещаем рекламу на бордах и ситилайтах, но хотим попробовать и в транспорте, расклеить листовки. Меня интересуют маршрутки, которые ездят возле кинотеатры черкас. еще напишите разрабатываете вы дизайн? и сколько стоит?

    Предложите маршруты и отправьте цены на электронный адрес. Спасибо.

  2. Здравствуйте, Марина. Мы рекламно производственная компания и на рынке рекламы уже много лет именно мы работаем по рекламе в г.Черкассы. И размещаем данную рекламу о которой вы спрашиваете. Дизайн рекламы разрабатываем бесплатно, или вы можете предоставить свой собственный. Маршрутов у нас много и выбрать, те которые ездят возле кинотеатри черкас будет не сложно, я подготовлю для вас предложение по размещению листовок, а также подберу маршруты. Всю информацию пришлю на вашу электронку. До свидания.

  3. Добрий день Давно цікавила мене реклама Черкаси. Ніколи не пробувала такий вид реклама, я займаюся професійними фотозйомками і рекламу розміщала тільки в соціальних мережах. Мене зацікавили ваші послуги, реклама в транспорті Черкаси,але запропонуйте маршрути в спальних районах та центр міста, де є багато людей.Дякую.

  4. Доброго дня,Ілона

    Ми розміщаємо наклейки в транспорті м.Черкаси і можемо запропонувати багато напрямків,як спальні райони так і центральну частину міста. Саме розміщення наклейок в транспорті допоможе вам досягнути результату. Всі деталі по цінах та маршрутах відправлю на електронку. Раді,що звернулися в нашу компанію.

  5. Здравствуйте. Мы сеть ресторанов быстрого питания в Черкассах. Нуждаемся в рекламе. Обращаюсь к вам с несколькими вопросами о рекламе.Сколько стоит реклама в маршрутках? Какая реклама лучше всего работает?В Черкассах много хороших троллейбусов и маршруток. Многа рекламных агентств предлагают рекламу на бордах или раздачу листовок в Черкассах. Но нас интересуют наклейки в транспорте. Предложите перечень маршруток и троллейбусов в г.Черкассы, чтобы охватить весь город. Спасибо.

  6. Здравствуйте. Именно рекламная компания «Стикермен» поможет вам реализовать все проекты по рекламе для сети ваших ресторанов. Охватив большую целевую аудиторию. Сколько стоит реклама в маршрутках ? Отправлю вам на почту. Лучше всего работает реклама, именно та, которая размещена комплексно и в маршрутках, и в троллейбусах и пригородных маршрутках в Черкассах, а также наружная реклама на транспорте в г. Черкассы. Дизайн рекламы мы производим, а также печатаем и размещаем самостоятельно. Спасибо, что обратились к нам. Мы обработаем запрос и отправим на почту.

  7. Доброго дня, цільова аудиторія центр. Ефективніша зовнішня реклама на трамваї чи маршрутці? Цікавить місто Черкаси, бо працюємо по місті і знаходимось в самому центрі. Ми новий інтернет провайдер і хочемо швидку та ефективну рекламу, чи могли б ви ще щось запропонувати?

  8. Доброго дня, у Черкасах тролейбус і маршрутка однаково ефективні, у них різні напрями. Якщо ви націлені на центр, то потрібно підібрати маршрут, що вам підійде. Ми могжемо безкоштовно розробити для вас дизайн, або адаптувати ваший під вибраний транспорт.

  9. Доброго дня!

    Хотіла подякувати за оперативність і розуміння компанії.

    Все дуууже сподобалось.

    Я розміщала салонну рекламу у місті. Особливо мене здивувало те, як круто підібрані пакети – вони реально дієві!

    Дуже вам дякую!!

  10. Доброго для, Христина!

    Дякую Вам, що довірили свою рекламу нам

  11. Доброго дня!

    Замовляла у Вас рекламу – ДЯКУЮ ВАМ !!

    Прихід в моє кафе – великий, я задоволена.

  12. Аліна, доброго дня!

    Дуже раді, що Вам все сподобалось.

    Дякую, за відгук

  13. Доброго дня!

    Маю питання щодо реклами. На чому Ви розміщуєте листівки – це папір чи що?

  14. Ярослава, доброго дня!

    Реклама розміщується на спеціальний самоклеючих плівках – Oracal.

    Вони гарно виглядають, не бояться вологи і привертають увагу глянцевим фінішем.

  15. Реклама на транспорті у Черкасах, носії реклами розміщаються на конструкціях?

    Хочемо розмістити у 30 маршрутках міста

  16. Чудово, ми з радістю допоможемо реалізувати даний проект по рекламі у громадському транспорті.

    Якщо є у транспортному засобі конструкції то розміщення йде у них, якщо немає то на боковому вікні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *