Реклама в транспорті Полтава


Кожен власник компанії замислюється про просування бренду і підвищенні його впізнаваності. Як це зробити і який спосіб є максимально ефективним? Оптимально для цього підходить реклама в транспорті Полтава, яка дозволяє забезпечити охоплення максимально широкої аудиторії потенційних клієнтів з мінімальними при цьому фінансовими витратами.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Замовити таку рекламу в нашій компанії ви можете у зручний для себе час. Ми пропонуємо повний комплекс послуг, готові оперативно відреагувати на звернення і виконати замовлення в найкоротші терміни. Будь-яка реклама Полтава у нас коштує недорого, а дозволити собі її може кожен бажаючий.

реклама полтава
Приклад реклами в транспорті

Наша зовнішня реклама Полтава – економія для бюджету і успіх для бізнесу.

Переваги реклами в транспорті

Але чому ж саме реклама в транспорті Полтава виділяється на тлі інших шляхів рекламування продукції? Серед головних її переваг першочергово потрібно відзначити такі:

  • Багаторазове контактування з одним і тим же рекламним носієм;
  • Така реклама в автобусах Полтава має тривалий зоровий контакт;
  • Велика споживча аудиторія;
  • Яскравий і креативний дизайн плакатів;
  • Відсутність кліматичних впливів на продукцію;
  • Економія за рахунок відсутності потреби замовлення повторних тиражів;
  • Розміщується реклама в транспорті полтава на видному та зручному для сприйняття місці.
реклама полтава
Приклад реклами

Реклама в різних видах транспорту

У нас доступна реклама Полтава, яка може бути розміщена в різних видах транспорту. Серед них:

  • трамваї;
  • маршрутні таксі;
  • приміські та міські автобуси.

Вся зовнішня реклама Полтава виготовляється на власному виробництві з використанням при цьому плівки високої якості. Плакати мають липкий шар на зворотному боці, який гарантує надійне утримання на будь-якій основі протягом тривалого періоду.

За своїм форматом реклама в маршрутках Полтава може бути різною. Але ніяких обмежень для нас немає. Адже ми готові реалізувати будь-який проект незалежно від його складності і об’ємності.

друк-полтава
Друк реклами

Чому саме наша реклама

Все дуже просто. У нас не тільки найкраща реклама в транспорті Полтава. Всім своїм клієнтам при зверненні ми готові надати такі переваги:

  • Робота без посередників;
  • Гарантія якості;
  • Досвідчена команда;
  • Комплексний підхід;
  • Демократичні ціни.

Вам потрібна реклама в транспорті – доступна і ефективна? Відмінно. Тоді вам до нас. Будь-який проект ми реалізуємо в найкоротші терміни, а його вартість буде зовсім незатратним для бюджету.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ АБО ЗАЛИШАЙТЕ ЗАЯВКУ НА САЙТІ, МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!

Де розміщаємо?

20 маршруток на 7 напрямках

30 тролейбусів на 10-ти напрямках

20 приміських маршруток на всіх напрямках

Маршрути руху транспорту

Маршрутки

10, 18/14, 19, 20, 22, 30, 31, 48, 50, 52.

Тролейбуси

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 12, 15.


Ціна. Розрахунок on-line

 Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

10 коментарів

  1. Добрый день! Обращаюсь к вам за советом, мне нужна реклама в Полтаве. Какой должна быть реклама чтобы она была читабельна и понятна для потенциальных клиентов? Наружная реклама в Полтаве у нас уже есть, на билбордах(сколько стоит реклама на билбордах у вас?). Интересует реклама в транспорте.
    И в каких городах вы работаете? Потому что мы охватываем рынок в большинстве центральной Украины. Жду цены на консультацию. Позвоните мне +380961681578 Ксения

  2. Здравствуйте, Ксения.
    Реклама в первую очередь должна быть четкой и понятной, с красивым текстом, изображениями и содержать в себе подтекст (при необходимости).
    К нам звонят с разными вопросами: какой должна быть реклма, какая реклама работает лучше всего, что дает реклма, почему реклма не работает, почему реклама необходима ???
    А ответ лишь один – обратитесь в рекламное агентство Стикермен, здесь вам ответят на все вопросы.
    Спасибо Ксения за правильное решение, что ви обратились именно к нам. Ожидайте звонка!:)

  3. Доброго дня! Цікавить реклама в транспорті Полтава тролейбуси

    Скільки їх є у Полтаві щоб розмістити рекламні листівки і яка ціна. Ми вже маємо готову рекламу, роздрукували на кольорових листках формату А4. Хочу щоб вона проїжджала біля Залізничного вокзалу “Полтава-Південна”. Дякую. чекаю відповідь

  4. Доброго дня!) У Полтаві є 30 тролейбусів для розміщення реклами у транспорті, їх номери 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 12, 15, вони не закріплені за маршрутом. Вартість за розміщення 4350,00 грн, у цю вартість також входить дизайн, друк та фотозвіт. Ми розміщуємо лише свою продукцію, та друкуємо на спеціальній німецькій плівці. Розмістити рекламу у тролейбусах буде чудовим варіантом, так як вони охоплюють все місто, а місячний пасажиропотік сягає 750 000 поїздок.

  5. Здравствуйте, можно ли разместить рекламу магазина на тролейбусе в г. Полтава?

  6. Добрий день. Яка вартість розміщення листівок у трамваях. Що взагалі входить у вартість. Який мінімальний термін розміщення?

  7. Доброго дня! Чи можете допомогти розробити дизайн,якщо його немає?

  8. Доброго дня,Ангеліна! Так, звичайно.

  9. Какой минимальный размер заказа предусматривает реклама в транспорте Полтава, при котором будет ощутимый рекламный эффект. Какой формат рекламы при этом стоит использовать?

  10. Здравствуйте, Игорь Александрович. Наружная реклама в городе Полтава в транспорте всегда давала хороший результат при заказе от 50 шт. А4 на 2 месяца. Наше рекламное агентство считает это достойным вложением средств в развитие бизнеса. Обращайтесь!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *