Реклама в транспорті Хмельницький


Кожного дня громадський транспорт Хмельницького перевозить значну кількість жителів та гостей міста. Завдяки розвиненій мережі близько 70% населення користуються ним. Кожного дня через міський транспорт проходять більше 100 тис. пасажирів, а кожного місяця – практично 3 мільйони. Такі показові цифри дають багато переваг для такої послуги як реклама в транспорті Хмельницький.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу


Чому реклама в транспорті Хмельницький є найкращим рішенням для бізнесу?

Реклама в транспорті Хмельницький
Реклама в транспорті Хмельницький

Час рухається вперед – і на сьогодні з нашим темпом життя дуже важливо привернути увагу до рекламного меседжу і донести його до потенційного споживача. Численні дослідження довели, що звертають увагу на рекламу в транспорті 87% людей, з них 45% – під час кожної поїздки. При цьому 60% людей цікавляться не тільки зображенням, але й приділяють значну увагу рекламному змісту. Саме тому реклама в транспорті Хмельницький є дуже ефективною.

Що входить у наші послуги?

  • Розробка макету листівки та їх виготовлення,
  • Підбір кращих маршрутів руху транспорту,
  • Розміщення на узгоджений термін,
  • Фотозвіт виконаної роботи.

Рекламу для більшості товарів та послуг продуктивно розміщувати в маршрутках. Вона підходить для абсолютно різної сфери бізнесу. Це може бути реклама юридичних фірм, агенств нерухомості, банків, виробничих фірм, туристичних агенств, оптових баз, торгівельних підприємств. А також соціальних послуг, різноманітних акцій, магазинів із товарами різного спрямування, виставок, концертів, підбору персоналу. Цей перелік можна ще було б продовжити, але головне у тому, що реклама в громадському транспорті Хмельницького дала змогу переконатися у своїй дієвості багатьом сферам, установам та організаціям.

Реклама в транспорті Хмельницький
Приклади реклами

Даний вид реклами ефективний в усіх видах громадського транспорту: тролейбусах, міських та приміських автобусах, маршрутних таксі, поїздах. Реклама в транспорті Хмельницький має ще одну величезну перевагу – це помірна ціна, що досить важливо для малого та середнього бізнесу.

Наше агентство має багаторічний досвід та велику кількість схвальних відгуків наших клієнтів. Тому ми впевнені, що така реклама буде успішним рішенням для вашого бізнесу. Реклама в громадському транспорті Хмельницького може бути розміщена в конструкціях для реклами а також на стійці за водієм, або на вікні. Формат листівок може бути різним: А3, А4, А5.

У нашому агенстві працюють тільки найкращі дизайнери, і будь-яке замовлення по розміщенню реклами опрацьовуємо з максимальною продуктивністю. Також ми обов’язково контролюємо належний вигляд та наявність листівок, і у разі потреби додруковуємо їх.

Отже, можна сказати, що реклама в транспорті Хмельницький є ефективною, якісною та вигідною, і здатна вивести ваш бізнес на абсолютно новий рівень!

ТЕЛЕФОНУЙТЕ ДО НАС АБО ЗАЛИШАЙТЕ ЗАЯВКУ НА САЙТІ МИ ЧЕКАЄМО ВАС!

Де розміщаємо?

100 маршруток

50 тролейбусів

30 міських автобусів

70 приміських автобусів

Маршрути руху транспорту

МАРШРУТКИ:

218232425А252627293032353839404346474952

Тролейбуси:

, 1, , 3, 5, , 7, , 9, 10, 11А, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

8 коментарів

  1. Цей калькулятор ціни це находка для маркетолога, рахує моментально і присилає на пошту, я ще такого на сайтах рекламних агенств не бачила. Помітила, що можна порахувати ціну по будь-якому місту перейшовши на відповідну сторінку. Молодці!

  2. Дуже дякуємо, Ірина. Ми стараємось для зручності наших клієнтів!

  3. Привіт, кількість маршрутів на Волочиськ можна збільшити чи кількість лише така? Хочу зовнішню рекламу на одному автобусі у Хмельницьку і приміські листівки на напрям Волочиськ. Чи можна так поєднати?

  4. Доброго дня, Артем. Надіслала Вам наші пропозиції щодо обраного Вами напрямку. Так, ви можете взяти рекламу примісті у салоні та зовнішню рекламу на транспорті одночасто.

  5. Хочу подякувати своєму менеджеру!

    Брала рекламу в Хмельницькому на 7 маршрутках, рекламувала наш ресторан. Шеф у захваті. Дуже багато заявок на доставку

    Чесно, спочатку боялась вкладати гроші в такий метод реклами, але то супер штука

  6. Мира, здравструйте!

    Приятно видеть, что Вы остались довольны. Будем рады сотрудничать и дальше)

  7. Швидко і якісно надали інформацію по салонній рекламі в Хмельницькому

    Реклама в транспорті Хмельницький допомогла нам залишатися на плаву під час карантину

  8. Ми дуже раді що змогли Вам допомогти!

    Дякуємо за замовлення і за те що обрали нашу компанію! 🙂

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *