Реклама в транспорті Чернігів


Правильно подана і «упакована» інформація про товар або послугу збільшує шанси на зацікавленість в ньому споживача. Реклама в транспорті Чернігів, розміщена в громадському транспорті – вдале рішення для розвитку свого бізнесу в регіоні.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Зовнішня реклама Чернігів – основний напрямок діяльності компанії «СтікерМен», що виготовляє всі види рекламної продукції для транспорту та займається її розміщенням. Компанія має великий досвід і ресурсами для того, щоб запропонувати якісний продукт, який буде активно просувати ваш бізнес в даному місті.

Реклама в транспорті Чернігів

Реклама в транспорті Чернігів: особливості та переваги

Чернігів – місто з населенням близько 300 тис. чоловік. У місті налічується приблизно 47 автобусних маршрутів і 9 тролейбусних, якими щодня користується близько 70-80% населення міста і жителів найближчих сіл.

Аудиторія, яку охоплює реклама в транспорті Чернігів, значна за своїми масштабами. Люди, що звернули увагу на рекламний проспект, є потенційними клієнтами вашого:

  • магазину;
  • банку;
  • кафе / ресторану;
  • салону краси;
  • навчальних курсів;
  • медичної клініки;
  • тренажерного залу.

Реклама в транспорті Чернігів підходить для різного виду підприємницької діяльності. Рекламний продукт, розміщений в салоні автобуса або тролейбуса, інформує про акції, знижки, розпродажі.

Реклама в транспорті Чернігів має більшу перевагу – її дія спрямована на конкретний регіон. Афіші, листівки бачать люди, які живуть в цьому місті і вже завтра можуть стати вашими клієнтами.

реклама в маршрутках Чернігів
Приклад реклами

Реклама в маршрутках Чернігів: види і способи розміщення

Реклама в Чернігові може бути представлена в різних варіантах. Компанія «СтікерМен» пропонує виготовити листівки, афіші, постери, які можна розміщувати в міському транспорті. Замовник сам вибирає зручний для нього формат.

Зовнішня реклама Чернігів, виконана у вигляді листівок – компактний і зручний спосіб залучення уваги пасажирів. Стандартні розміри листівки – А3, А4. При двосторонньому друці, листівку розміщують на вікні і тоді картинку видно зсередини і зовні – виходить подвійний ефект.

Реклама в маршрутках Чернігів, розташована в безпосередній близькості до схеми руху автобуса – вигідний спосіб подачі рекламного продукту. Схема знаходиться на початку салону, добре проглядається і завжди звертає на себе увагу. Протягом усієї поїздки пасажир має можливість вивчати листівку або невеликий постер, який знаходиться в полі його зору, тому реклама в маршрутках Чернігів ненав’язливий і зручний спосіб для ознайомлення з інформацією.

Для середнього і малого бізнесу або для тих, хто тільки починає свою діяльність, реклама в маршрутках Чернігова – відмінна можливість повідомити жителям міста про свій товар або послугу. Низька вартість рекламного продукту в порівнянні з іншими носіями – великий плюс такого розміщення інформації про своє підприємство.

Щоб реклама Чернігів працювала, вона повинна бути якісно виготовлена. Компанія «СтікерМен» допомагає бізнесменам просувати товар і послуги з 2005 року і має великий досвід у створенні рекламної продукції.

реклама чернігів
Друк реклами

Переваги співпраці з компанією «СтікерМен»

Реклама в Чернігові «під ключ» – від розробки дизайну до розміщення в транспорті – профіль агентства «СтікерМен». Реклама Чернігів, розробляється в будь-якому форматі, враховує вид діяльності замовника, особливості цільової аудиторії, місце розташування листівки / афіші.

При зверненні в компанію, з вами буде працювати персональний менеджер.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ АБО ЗАЛИШАЙТЕ ЗАЯВКУ НА САЙТІ, МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!

ДЕ РОЗМІЩАЄМО?

114 маршруток на 15 маршрутах

80 тролейбусів на 12 маршрутах

3 425 000 місячний пасажиропотік

Маршрути руху транспорту

Маршрутки

3, 7, 8, 11, 12, 15, 17, 20, 24, 25, 27, 35, 37, 42

Тролейбуси

1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, , 10, 10Д, 11


Ціна. Розрахунок on-line

 Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

15 коментарів

  1. Здравствуйте.Обратился к вам по рекомендации, партнеров. Посоветовали вас как компанию, которые размещают рекламу по всей Украине, но в настоящее время меня интересует делаете ли вы реклама в транспорте Чернигов. Мне нужны люди на работу, различные вакансии. В каких транспортах вы размещаете? Отправьте свое предложение і прайс на рекламу мне на електронку. Спасибо.

  2. Здравствуйте, Иван! Рады, что обратились к нам, мы работаем по всей Украине, а также и в городе Чернигов. Вас интересует реклама в маршрутках Чернигов? Потому что мы размещаем рекламу как в маршрутках так и в троллейбусах. Прайс на рекламу и адресную программу по маршрутам отправлю вам на электронку.

    Если возникнут вопросы вы можете позвонить нам для уточнения деталей по телефону + 38 (073) 167-36-35 Спасибо

  3. Добрий день. Цікавилась рекламою в транспорті але в мене виникло запитання, коли реклама найбільш ефективна? В який період року?Думала про те, щоб розмістити наклейки в транспорті в м.Чернігів. Я займаюся мовними курсами, де краще розмістити рекламу в транспорті чи в ліфтах? Відправте мені свої пропозиції.Дякую.

  4. Доброго дня,Діна. Реклама завжди ефективна, немає значення в який період року вона розміщена. Саме наклейки в транспорті на форматі а4 і а3 приносять хороший результат для замовника реклами. Ми розміщаємо як в маршрутках так і в тролейбусах м.Чернігів. Прайс на рекламу надішлю вам на електронку.

  5. Доброго дня. Я працюю в іноземній компанії і ми шукаємо нових працівників в Україні на весняний сезон, а саме нас цікавить м.Чернігів. Ми є прямим роботодавцем. В кінці лютого наш представник приїде у місто Чернігів, щоб провести презентацію нашої організації. Тож ми б хотіли замовити у вас рекламу в тролейбусах. Як має виглядати реклама? Який формат найкраще працює? Прайс на рекламу відправте на електронку. Дякую.

  6. Доброго дня, Рито. Раді, що звернулись в нашу компанію. Ми з радістю зустрінемось та ознайомимо вашого представника з пропозиціями по рекламі в Чернігові. Реклама в маршрутках Чернігів це візитка міста, за допомогою розміщення даної реклами Замовник залучить певну кількість працівників. Прайс на рекламу скину на пошту. Наші контакти для представника + 38 (073) 167-36-35 Дякую.

  7. Доброго дня, хочу рекламу на 3,5 місяці чи можливо таке? Чи треба брати на 3 або 4 ? РЕклама в маршрутці, дизайн маю.

  8. Доброго дня, потрібно обрати термін 3 або 4 місяць. Якщо Вам потрібні правки до дизайну, то вони є безкоштовними.

  9. XPS – найкраща вивіска!

    Для мого магазину парфумерії просто супер! У мене була проблема в тому, що я хотів то зробити в приміщенні і при цьому не пошкодити стіну.

    Сказали, що можна приклеїти на двосторонній скотч – спасіння.

    Все гарно, тримається, дякую!!

  10. Доброго дня!

    Кирило, дякуємо вам.

    Раді, що наша вивіска тішить Вас та Ваших клієнтів.

  11. Привіт!

    Залишаю коментар – бо в захваті.

    Дякую моєму менеджеру та швидкості виконання роботи від компанії.

    Я задоволений

  12. Привіт!

    Дякую, за такий щирий відгук! Було приємно співпрацювати)

  13. Доброго дня, я представляю мебельну компанію – моє ім’я Віталій.

    Хочу подякувати Вам за надану послугу та гарний результат від реклами! Дякую, буду замовляти ще

  14. Дякуємо Вам Віталій за співпрацю!

    Надіємося на плідну співпрацю в подальшому!)

  15. Реклама в маршрутках Чернігів ціна 170 грн за одну рекламну листівку, так? Що входить у цю вартість?

    Хочемо розмістити у салонах громадського транспорту.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *