«СтікерМен» – профіль діяльності – реклама в транспорті!

Плануєте вибрати надійне рекламне агентство, що займається транспортною рекламою, але не знаєте куди звертатися? Тоді Вам до нас!

Рекламна компанія СтікерМен займається виготовленням та розміщенням реклами в транспорті: стікери формату А-3, А-4, А-5, постери на вікнах, у рекламних кишеньках, листівки в спеціальних конструкціях, оголошення, банерні розтяжки в салонах громадського транспорту тощо.

Рекламне агентство з досвідом

Наше агентство реклами працює на рекламному ринку України з 2005 року. Досвід і тривалість існування компанії говорять самі за себе: своєю діяльністю ми активно відстоюємо принципи високої якості, надійності, ефективності й толерантного ставлення до клієнтів.

реклама в громадському транспорті Київ
Реклама в громадському транспорті

Наше рекламне агентство “СтікерМен” набуло чималий потужний досвід у сфері реклами, розширивши географію послуг до території всієї України. Відтак можемо впевнено підкреслити власний професіоналізм, результативність, відповідальність у створенні кожного продукту.Для нас є важливим постійний розвиток та вдосконалення продукції, яку творимо, аби наші замовники постійно залишалися у виграші. Адже їхня задоволеність – запорука нашого взаємного успіху та подальшої мотивуючої діяльності.

Наші клієнти завжди задоволені тим, як ми ведемо свою справу. Тому варто підкреслити, що рекламні послуги є ефективними та приносять хороший результат.

Основним принципом діяльності СтікерМен є комплексний і систематичний принцип вирішення завдань, які компанія отримує від замовників. Для нас є важливим взаємний успіх та виграш обох сторін.

рекламне агентство Львів

Наші клієнти

Переконливим та незаперечним є факт співпраці з багатьма відомими клієнтами, серед яких: ОККО, Aris, Nestle, Ласунка, Лімо, Danone, Добряна, Перша Приватна Броварня, Моршинська, Мережа аптек DS, Сімейна аптека, аптека Природа Чистоти, Нова аптека, Міст Експрес, Winbau, ПроКредит Банк, Єврогазбанк, Терра Банк, Фуршет, Сільпо, Auchan, Яблуневий Дар, Етрус, Славія, Плиточка, Керама Центр, Tikkurila, Husquarna, Bosch, Saturn, Gardena,Knauf, Три Слони, Марк, Embawood, Планета Кіно (IMAX), TPG, Музенідіз Тревел. І це ще не весь перелік наших замовників!

Ласкаво просимо до стабільної та надійної рекламної компанії “СтікерМен”