Реклама в транспорті Миколаїв


Громадським транспортом у великому місті користуються до 90% місцевого населення, тому реклама в транспорті Миколаїв – це ефективний майданчик для просування нових продуктів, розміщення інформації про наявність робочих місць, про проведення акцій і розпродажів в даному регіоні.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Інформацію про товари і послуги розміщують як всередині, так і зовні транспортного засобу. Зовнішня реклама Миколаїв походить для проведення маркетингових заходів будь-якого формату – від масштабних рекламних кампаній до акцій, спрямованих на певну аудиторію.

Реклама в транспорті Миколаїв
Реклама в маршрутках Миколаїв

Невисока швидкість пересування міського транспорту забезпечує ненав’язливе сприйняття інформації пішоходами, пасажирами, автомобілістами. Якісно виконана реклама Миколаїв привертає увагу і інформує населення про товари, послуги, заходи.

Реклама Миколаїв
Реклама в транспорті Миколаїв

Реклама в транспорті в Миколаєві: секрети ефективності

Автобуси, тролейбуси, маршрутки – найбільш популярні носії рекламних продуктів. Громадським транспортом користується більшість жителів міста і довколишніх населених пунктів. За даними статистики, реклама в транспорті Миколаїв, звертає на себе увагу 83% пасажирів, більшість з яких виявляють інтерес не тільки до зображень, але і до текстових повідомлень.

Середня поїздка триває близько 30 хвилин. За статистикою число пасажирів, які читають рекламні продукти, в кілька разів перевищує кількість людей, які читають газети, журнали або повідомлення в телефоні.

Розміщена таким чином реклама в транспорті в Миколаєві має низку переваг:

  • Миколаїв реклама охоплює велику аудиторію за рахунок розвиненої мережі маршрутів;
  • висока частота контактів – носії інформації зустрічаються кілька разів в день;
  • реклама в маршрутках Миколаїв відмінний варіант для стартує бізнесу в будь-якій області;
    підходить для проведення значних кампаній з просування товару;
  • зовнішня реклама Миколаїв здатна викликати великий відгук з числа пасажирів, пішоходів, автомобілістів;
  • різні формати представлення інформації – листівки, постери, наклейки;
  • Миколаїв реклама працює з однаковою ефективністю в усіх видах громадського транспорту;
  • реклама в маршрутках має помірні ціни.

Реклама в транспорті Миколаїв: де замовити

Щоб реклама Миколаїв давала бажаний результат, вона повинна бути виконана на високому рівні. Наша компанія «СтікерМен» працює на ринку просування товарів і послуг з 2005 року. Ми пропонуємо виготовлення рекламної продукції під ключ – від розробки макета до розміщення в автобусах і маршрутних таксі міста.

Реклама в транспорті Миколаїв розробляється нашими дизайнерами з урахуванням транспортних маршрутів і цільової аудиторії конкретного регіону. Ми успішно співпрацюємо з бізнесом різного формату. Завдяки новому обладнанню та технологіям, нам достатньо 14 днів для запуску рекламного продукту.

Реклама в Миколаєві
Виготовлення реклами

Якісно виготовлена ​​реклама в транспорті Миколаїв в поєднанні з іншими видами рекламної продукції – дієвий інструмент для успішного просування товарів / послуг в даному регіоні. Ми пропонуємо продукцію, яка дає реальну можливість випередити конкурентів, отримати нових замовників і збільшити продажі.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ АБО ЗАЛИШАЙТЕ ЗАЯВКУ НА САЙТІ, МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!

ДЕ РОЗМІЩАЄМО?

74 МАШРШРУТКИ НА 7 МАРШРУТАХ

50 ТРАМВАЇВ НА 6 МАРШРУТАХ

50 ТРОЛЕЙБУСІВ НА 6 МАРШРУТАХ

МАРШРУТИ РУХУ ТРАНСПОРТУ

МАРШРУТКИ

15, 21, 32, 50, 51, 82, 89.

ТРАМВАЇ

1, 3, 6, 7, 10, 11.

ТРОЛЕЙБУСИ

2, 4, 5, 6, 7, 9.


Ціна. Розрахунок on-line

 Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

11 коментарів

  1. Доброго дня. Цікавить реклама в громадському транспорті. Хочемо в основному охопити всі маршрутки нашого міста. Ми немаємо макету, чи можете нам його намалювати ? Ми кадрова агенція і зараз терміново потрібно знайти обслуговуючий персонал на виїзд закордон. Прошу терміново дати попозицію і ми готові до старту. Дякую.

  2. Добрий день. Ви правильно зробили, що звернулись саме в нашу рекламну компанію, бо ми займаємось розміщенням реклами в громадському транспорті міста Миколаїв і взагалі по всій Україні. Ми зможемо оперативно розробити Вам макет, якщо є така необхідність і розмістити його там де Ви оберете. Можемо надіслати Вам комерційну пропозицію з адресною програмою та цінами. Прошу звертатися до наших менеджерів за телефоном (073) 487-38-25 і Ви отримаєте кваліфіковану консультацію.

  3. Привіт. Яким чином відбувається розміщення реклами внутрішньої Миколаїв? Чи працюєте ви по пригороду? Скільки коштує така реклама і яка її ефективність? Я ніколи такого не робив, тому потребую консультації. Моя електронна адреса kashchyk/[email protected] . Спасибі.

  4. Доброго дня. Наша рекламна компанія розміщає рекламні листівки у маршрутних таксі ,як в місті, так і в примісті Миколаєва.Розміщення відбувається в середині маршрутних таксі і розміщається мінімум на один місяць. Така реклама дає змогу охопити велику аудиторію людей,яка зможе ознайомитись з Вашими послугами. Вже багато років ми працюємо і маємо постійних клієнтів,які задоволені і рекомендують нас іншим . Наші менеджери зв`яжуться з Вами і проконсультують Вас. Дякую.

  5. Доброго дня, цікавить реклама у маршрутка в місті Миколаїв. Скажіть, будь ласка, яка мінімальна кількість маршруток і чи можна обирати потрібні маршрути? І чи входить розробка макету у вартість?

    Дякую.

  6. Добрий день. Хочу рекламу в маршрутках в напрямку Очакова, чи маєте якісь рейси? І чи можна в місті рекламу на автобусах? Реклама меблевого салону, можете надіслати якісь зразки ваших робіт???

  7. Доброго дня, Марта. У нас є спеціально створені маршрути для ефективної реклами із зафіксованим транспортом. Звісно, що ми можемо створити окремий пакет для вас кількістю від 30 маршрутних таксі. Надіслала наші пропозиції Вам на пошту.

  8. Нам випала слушна нагода тісно співпрацювати з рекламною компанією ”Стікермен”. Приємно повідомити, що Стікермен проявили себе як комунікабельні, щирі і відповідальні виконавці, які виконують заданий обсяг роботи в чітко обумовлені терміни.

    Спільна робота і прекрасне взаєморозуміння між співробітниками компаній показник високого професіоналізму.

    В цілому рекомендуємо, як надійного і стабільного ділового партнера.

  9. Добрий день. Дякую що відгукнулись! Завжди раді старатись для наших клієнтів.

  10. Дуже Вам дякуємо що обрали нас і за позитивний відгук!)

    Дуже приємно з Вами працювати)

  11. Реклама в транспорті Миколаїв ціна 4500 грн за 30 розміщень це за місяць ціна ?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *