реклама в маршрутках

Реклама в маршрутках Миколаїв

Сьогодні реклама в маршрутках Миколаїв знаходить досить високий попит і затребуваність. І цьому є цілком розумне пояснення. Коштує вона недорого, є при цьому досить ефективною, а розміщення можливо на будь-якому необхідному клієнту маршруті. Та й її створення займає мінімум часу.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Важливо лише доручити роботу професіоналам. Але з нами у вас не виникне жодних проблем. Ми працюємо злагоджено і швидко, у нас досвідчена команда, а обійдеться будь-яка реклама в Миколаєві в досить скромну суму. Зацікавилися? Тоді не варто зволікати. Чекаємо Вас.

Реклама Миколаїв
Реклама в маршрутках Миколаїв

Наша зовнішня реклама в Миколаєві – гарантія вашого успіху.

Як працює реклама

Але з якою метою найбільш часто використовується реклама в маршрутках Миколаїв і в яких випадках вона найбільше ефективна? З її допомогою можна знайти потрібного працівника, повідомити про акції, познайомити зі знижками на продукцію або розповісти про відкриття нової торгової площі. Універсальність подібної реклами робить її незамінною практично в будь-якій ситуації.

Приклад реклами Миколаїв

Чому саме реклама в маршрутках

Пропонована нами реклама в маршрутках Миколаєва має безліч переваг. Серед них:

  • Демократична ціна. Ми працюємо без посередників. І саме за рахунок цього наша реклама в Миколаєві має найбільш доступну у всьому регіоні ціну;
  • Короткі терміни запуску проекту. Всі технічні етапи можуть бути реалізовані за кілька днів. Така зовнішня реклама в Миколаєві завжди актуальна і ефективна;
  • Повний контроль. Ми забезпечуємо комплексний моніторинг за рекламною продукцією після розміщення. І гарантуємо її максимальну привабливість для пасажирів.
Друк реклами

Довірте рекламу професіоналам

У нас вас чекає не просто якісна реклама в маршрутках Миколаєва, але і комплексний підхід до вирішення всіх поставлених завдань. Ми успішно впораємося навіть з найбільш складним і об’ємним проектом. А будь-яке звернення до нас буде мати для вас такі переваги:

  • Будь-яка реклама в маршрутках Миколаїв розробляється з урахуванням побажань клієнта;
  • Ми працюємо швидко і без будь-яких необґрунтованих затримок;
  • У нас доступні ціни з великою кількістю знижкових і акційних пропозицій;
  • Ви самостійно обираєте маршрути розміщення плакатів і листівок;
  • Ми забезпечуємо своєчасну заміну всієї зіпсованої рекламної продукції;
  • Будь-які фотозвіти надаються нами за першою вашою вимогою.

Вам потрібна реклама в маршрутках Миколаїв – недорога, але ефективна при цьому? Тоді вам до нас. Ми пропонуємо найкращі умови взаємодії і готові гарантувати отримання того результату, який вам необхідний.

ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ І МИ ПІДБЕРЕМО ДЛЯ ВАС НАЙКРАЩІ ВАРІАНТИ ?

ДЕ РОЗМІЩАЄМО?

7 МАРШРУТІВ РУХУ

74 МАРШРУТКИ ПІД РЕКЛАМУ

А4 ТА А3 ФОРМАТ РЕКЛАМИ

925 000 МІСЯЧНИЙ ПАСАЖИРОПОТІК

СХЕМА РУХУ №1

Схема-руху-Миколаїв

 

СХЕМА РУХУ №2

Схема руху Миколаїв пакет 2


маршруту
Маршрут руху
№15вул. Троїцька 202 – вул. Космонавтів – пр. Миру – пр. Богоявленський – пр. Центральний – вул. Декабристів – вул. Сінна – буд.44/5
№21Привокзальна площа – пр. Миру – пр. Богоявленський – пр. Центральний – вул. Г. Карпенка – вул. Курортна – вул.Озерна – вул. Лазурна, 34
№32Завод “Океан” – Санаторій “Дубки”
№50Привокзальна площа – пр. Миру – вул. Космонавтів – пр. Богоявленський, буд. 342/2
№51Привокзальна площа – пр. Миру – пр. Богоявленський – пр. Центральний – вул. Пушкінська – пр. Г.Сталінграда – вул. Софіївська – вул. 116 Стрілецької дивізії – вул.Фурмана, буд.1
№82вул. Привільна, буд.162 – вул. 9 Воєнна – вул. 2 Екіпажна – вул. 1 Воєнна – вул. Набережна – вул. 2 Слобідська – вул. 68 Десантників – вул. 1 Воєнна – вул. 6 Слобідська – пр. Центральний – пр. Богоявленський – пр. Миру – вул.Космонавтів – вул. Троїцька – буд. 90.
№89вул. Казарського, буд.3 – вул. Олександра Янати – вул.Троїцька – вул. Електронна – вул. Троїцька – вул. Космонавтів – пр. Миру – вул. Погранична – вул. Московська – пр.Центральний – вул. Рюміна – пр. Центральний – вул.Пушкінська – привокзальна площа.

Ціна. Розрахунок on-line

 Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂