Реклама в залізничному транспорті

Останнім часом все більшої популярності набуває реклама в залізничному транспорті. Реклама в поїздах та реклама в електричках є відносно новим і досить-таки результативним методом пропозиції товарів і послуг. Оскільки залізничним транспортом користується велика кількість жителів України, розміщати рекламні повідомлення в поїздах та електричках дуже вигідно.

Компанія СтікерМен надає широкий спектр послуг по розміщенню реклами в залізничному транспорті:

  • реклама у вагонах поїздів – формат А-3, А-4, А-5; стікери, постери, листівки, оголошення тощо;
  • реклама в коридорах поїздів та електричок – оголошення, листівки, афіші, постери;
  • реклама у вагонах електричок – формати А-3, А-4, А-5; стікери, постери, листівки, оголошення;
  • реклама в тамбурі вагонів поїздів та електричок – листівки, плакати, стікери, постери;
  • реклама в гігієнічних кімнатах поїздів та електричок – формати А-3, А-4, А-5; оголошення, листівки тощо;
  • розповсюдження рекламних газет, журналів, каталогів, листівок, візиток у вагонах поїздів та електричок під час проїду;
  • оформлення креативних рекламних наклейок на чашках залізничного транспорту, зокрема в поїздах;
  • розміщення рекламних листівок, маленьких плакатів, візиток у комплектах постільної білизни (у поїздах).

Залежно від обсягів і цілей рекламної кампанії, можна розміщати рекламу в залізничному транспорті, маршрут якого охоплює як всю територію України, так і окремі її регіони.

img-1781Реклама в залізничному транспорті ефективна, тому що:

  1. Має велике різноманіття форматів

Листівки, візитки, плакати, стікери, постери, окремі рекламні газети й журнали – численні варіації рекламного повідомлення можуть задовольнити інтереси та потреби кожного потенційного споживача. Будь-який пасажир знайде рекламне повідомлення, адресоване саме для нього!

  1. Тривалий час проїзду

Поїзд – не маршрутка. В залізничному транспорті людині доводиться перебувати значно довше: від години – до декількох днів. Що робити стільки часу? Спати, дивитися у вікно (довго не надивишся), нудьгувати, переглядати фільм на планшеті (усіх фільмів не передивишся), балакати з попутником (часто трапляюся доволі втомливі співрозмовники)…

Варіантів безліч. А можна ефективніше провести вільний час мандрівки у поїзді, переглядаючи, наприклад, рекламний журнал. Навіщо гаяти дорогоцінні години – варто відразу замовити через Інтернет необхідні нові чоботи чи костюм, чи мобільний телефон, який щойно зринув зі сторінки рекламного каталогу.

  1. Широкий обхват цільової аудиторії

Залізничним транспортом користуються більшість жителів України різних прошарків суспільства. Саме тому реклама будь-якого товару чи послуги, розміщена всередині поїзда чи електрички, знайде своїх потенційних споживачів. Це вигідно та результативно!

  1. Гнучкість формату

Приміщення поїздів та електричок дозволяє рекламним дизайнерам вмикати фантазію на повну! Простір вагонів, незвичайні форми його інтер’єру можуть слугувати втіленням найоригінальніших ідей від рекламотворців.

Оскільки у нашій команді працюють лише найкращі експерти рекламної справи, ми гарантуємо, що Ваша реклама в залізничному транспорті зможе привабити потрібну кількість потенційних споживачів.