Реклама в транспорті Житомир

Реклама в транспорті Житомир


На сьогодні реклама в транспорті Житомир є найголовнішим засобом просування бізнесу. Без неї неможливо знайти велику кількість споживачів, зробити свій продукт впізнаваним та бажаним для цільової аудиторії.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

У підприємствах малого та середнього бізнесу зазвичай немає великого бюджету на рекламу. Власникам доводиться шукати недорогі та при цьому максимально дієві засоби просування продукту. І саме цим вимогам якнайкраще відповідає реклама Житомир, яку виробляє наша компанія.

реклама в транспорті житомир

Чому реклама в транспорті Житомир дійсно ефективна

В Житомирі зараз мешкає близько 266 тисяч громадян. Понад 234 тисячі користується громадським транспортом. Люди щодня їздять на ньому до роботи та навчання, на шопінг та по інших приватних справах. Локальна реклама в транспорті Житомира, надрукована на яскравих листівках, зустрічається їм кілька разів на день.

Не звертати увагу на рекламні оголошення вкрай важко. Понад 87% пасажирів читають їх принаймні двічі на день. Отже, реклама Житомир в тролейбусах, автобусах, маршрутках та інших видах транспорту безпосередньо звертається до величезної кількості мешканців міста та запамятовується їм через неодноразове повторення.

Яка реклама Житомир призначена для розміщення в міському громадському транспорті

Насправді розміщення релами в транспорті Житомир — річ майже універсальна. В автобусах, маршрутках та тролейбусах можна рекламувати все, що не конфліктує з чинним законодавством України. До прикладу:

  • відкриття нових магазинів, салонів із продажу техніки та інших товарів;
  • акції або завоз нових колекцій у давно відомі споживачам торгові точки;
  • різноманітні культурні події: фестивалі, виставки, тощо;
  • набір персоналу в будь-які підприємства/компанії міста (ця реклама в транспорті Житомир надзвичайно популярна);
  • послуги салонів краси, майстерень, шкіл, медичних закладів.

Спрямована в місті Житомир реклама може бути як на сталі речі та явища, так і на разові акції. Її можна розміщувати на окреслений термін або повторювати час від часу з певною регулярністю.

Реклама в маршрутках Житомир
Приклад реклами

Де замовити розміщення релами в транспорті Житомир

Якщо цікавить недорога та справді якісна реклама в транспорті Житомир, звертайтесь до нас! Наша компанія працює на ринку понад 14 років. За цей час ми розвинули власне виробництво друкованої рекламної продукції. Маємо величезний досвід грамотної та яскравої презентації найрізноманітніших товарів та послуг.

Наше рекламне агенство працює в місті Житомир та виготовляє продукт під ключ:

  • розробляємо макет оголошення;
  • друкуємо його на високоякісній плівці яскравими та стійкими фарбами;
  • розміщуємо готові листівки в усіх транспортних засобах, на всіх маршрутах, які цікавлять замовника;
  • надаємо клієнтові вичерпний фотозвіт про виконану роботу.

Наша реклама в маршрутках Житомира, автобусах, тролейбусах та потягах надзвичайно ефективна. Вона яскрава, зручна для читання, легко запамятовується. Хочете, щоб жителі міста добре знали вашу компанію, користувалися її послугами та купували ваші товари?

Реклама Житомир
Друк реклами

Телефонуйте до нас або залишайте заявку на сайті! Ми представимо вас на ринку найкращим чином!


Де розміщаємо?

87 маршруток на 10 маршрутах

62 тролейбуса на 11 маршрутах

17 трамваїв під рекламу

2 665 000 місячний пасажиропотік

Маршрути руху транспотру

Маршрутки

8, 11, 19, 25, 30, 33, 58, 123, 147, 177

Тролейбуси

1, 2, 3, 4, , 6, 8, 9, 10, 12, 15а

Трамваї

Єдиний маршрут трамвая


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

10 коментарів

  1. Мені потрібна реклама яка вражає, з гарним дизайном та яскравим друком для салону краси. Ми відкрили салон і готові запукати наружну рекламу по місту яка буде їздити попри наш салон на вулиці Східній. Запропонуйте варіанти і надайте пропозицію з цінами.

  2. Доброго дня. Наша компанія займається рекламою в транспорті Житомир. Ми компанія повного циклу та самостійно займаємось розробкою рекламного макету та друкуємо, а також маємо власне виробництво, яке дає змогу оперативно та якісно виконувати замовлення. В районі вул. Східної можемо запропонувати маршрутки 8, 11, 19, 25, 33. На цих маршрутах є 53 одиниці транспорту. По підбору найоптимальнішого варіанту звертайтесь за телефоном (073) 167 36 35 . З радістю допоможемо реалізувати Вам рекламу, яка вражає!

  3. Мене цікавить, яку Ви можете мені запропонувати рекламу Житомир? Де і як працює ваше рекламне агенство? Чи можна розмістити безкоштовну рекламу? Прошу надіслати вашу рекламну пропозицію для ознайомлення. Дякую .

  4. Основним напрямком діяльності нашої компанії є розміщення реклами в транспорті та на транспорті. Головним принципом нашої компанії є реклама на результат. Працюємо ми по всій Україні, тому зможемо розмістити Вашу рекламу там де ви оберете. Комерційну пропозицію наші менеджери зможуть вам відправити на електронну пошту. Прошу написати ваші контакти і менеджери зв’яжуться з Вами.

  5. Доброго дня, а на чому ви друкуєте, на простому А4? Можна до листівки якось прикріпити маршрутки? На який термін в автобусах найефективніше брати рекламу?

  6. Доброго дня, Юлія. Ми друкуємо на німецькій самоклеючій плівці Orocal і розміщаємо свою продукцію збоку на склі, або спеціальних конструкціях для реклами, або на задньому склі за водієм. Мінімальний термін від 1 місяця, ефективність залежить від кількості маршруток, тому ми маємо створені пакети із зафіксованою кількістю транспорту. Надіслала наші пропозиції ВАм на електронну пошту.

  7. Шановна компанія Стікермен!

    Від імені нашої компанії висловлюємо глибоку подяку колективу Стікермен за взаємовигідне співробітництво і підтримку, надану в ході проведення рекламної компанії, спрямованих на освоєння нових клієнтських каналів. Самовіддана праця і добропорядність співробітників дозволили досягти приголомшливих результатів. Наша компанія вийшла на новий ринок , завдяки професійному підходу менеджера з реклами в організації до проведення рекламної компанії нашого продукту.

    Щиро сподіваємося, що дана взаємодія наших компаній було не останнім, і розраховуємо на зміцнення і розширення партнерських відносин в майбутньому!

  8. Доброго дня. Олег, дякуємо за відгук і оцінку результатів діяльності нашої компанії!

  9. Дуже цікавить наступна інформація – реклама в маршрутках Житомира

    1) 126 маршрутка Житомир – скільки їх є на маршруті?

    2) маршрутки Житомира є у вас лише міські чи ті що виїжджають за місто також ?

  10. Доброго дня!

    126 маршрутки немає, натомість можемо запропонувати такі:

    8  (вул. Праці – вул. Сергія Параджанова – вул. Велика Бердичівська – вул. Праці) 12 шт.

    11  (Міське кладовище – Паперова фабрика) 8 шт.

    19  (селище Лісове – вул. Промислова) 15 шт.

    25  (вул. Саєнка – Гідропарк) 10 шт.

    30 (вул. Северина Наливайка – м/н Мальованка) 9 шт.

    33  (вул. Корабельна – вул. Селецька) 8 шт.

    58  (м/н Мальованка – вул. Пушкінська) 10 шт.

    123 (Дачний масив “Давидівський” – Залізничний вокзал) 2 шт.

    147  (с. Довжик – пл. Путятинська) 8 шт.

    177 (Автовокзал – с. Висока піч) 5 шт.

    Лише міський транспорт: маршрутні таксі, трамваї та тролейбуси

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *