Реклама в трамваях

Реклама в трамваях Житомир

Трамвай — вид транспорту, що є майже в усіх великих містах України: Києві, Львові, Житомирі, Одесі, Харкові тощо. Поїздки на ньому коштують небагато, тому трамвайними лініями щоденно користується величезна кількість мешканців міста. Замовляйте послугу “реклама в трамваях Житомир” і про фірму та її послуги дізнається майже 200 тисяч житомирян. Це – величезна цільова аудиторія, яка найближчим часом може перетворитись на конкретних покупців, клієнтів, замовників.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

В Житомирі зараз мешкає близько 265 тис. громадян. Щонайменше 75% із них регулярно пересуваються на трамваях до роботи, навчання, по інших щоденних справах.

реклама в трамваях житомир
Реклама в трамваях

Чим вигідна реклама в трамваях Житомир

Реклама в громадському транспорті має багато переваг. Зокрема розміщення реклами в трамваях Житомира:

  • коштує набагато менше від теле, радіо та інтернет-реклами;
  • охоплює значну кількість мешканців конкретного міста, що має величезне значення для підприємств, спрямованих на реалізацію товарів та послуг в певній географічній місцевості;
  • працює тривалий час, завдяки чому краще запам’ятовується великою кількістю людей;
  • приносить, щонайменше, 500–600% прибутку порівняно з об’ємом витрачених коштів.

Отже, реклама в трамваях Житомира — це дійсно вигідно. Вона масова, дешева, прибуткова. Чудове рішення для власників середнього та малого бізнесу, які не мають величезного бюджету, але потребують справді ефективної реклами.

Що можна рекламувати в трамваях

Житомир — величезне місто з сотнями магазинів, салонів краси, майстерень, лікарень, розважальних та навчальних закладів. Всі вони можуть розміщувати рекламу своїх товарів або послуг в трамваях. Пасажири завжди звертають увагу на оголошення, що повідомляють про:

  • відкриття нових торгівельних закладів, ресторанів, місць відпочинку, тощо;
  • знижки та сезонні розпродажі в улюблених магазинах;
  • надання послуг репетиторів, юристів та інших фахівців високої кваліфікації;
  • пошук персоналу на вакантні місця в різні заклади міста;
  • прем’єри, виставки, концерти та інші розважально-культурні події.

Всі, хто безпосередньо володіє цими закладами або займається організацією заходів, може повідомити про них розмістивши рекламу в міському транспорті.

реклама в трамваях житомир -приклад
Приклад реклами

Замовляйте рекламу у нас!

Впевнились, що реклама в трамваях Житомира вам необхідна? Звертайтесь до нас! Виготовляємо найкращу та найдоступнішу рекламу в міському транспорті вже понад 14 років. Маємо власну друкарню та команду талановитих професіоналів, що:

  • спроектують макет рекламного оголошення, враховуючи специфіку бізнесу замовника;
  • створять найкращий дизайн, який приверне увагу максимальної кількості пасажирів;
  • надрукують яскраві листівки на високоякісній плівці;
  • розмістять оголошення на усіх напрямках транспорту, який цікавить замовника.

Наприкінці клієнт отримає звіт про кожну використану копійчину та зможе особисто оцінити якість виконання замовлення. Виготовлена нами реклама в трамваях Житомир стане новою сходинкою до процвітання вашого бізнесу.

Друк реклами

Не гайте час та гроші на дорогу й неефективну рекламу! Телефонуйте до нас прямо зараз! Тільки реклама в трамваях Житомира від нашої компанії може принести неабиякий попит за дуже помірні кошти.

Для замовлення достатньо зателефонувати нам за телефонами вказаними на сайті або залишити онлайн-заявку і ми самі до Вас перетелефонуємо!

Схема розміщення реклами

17 трамваїв під рекламу на єдиному маршруті

340 000 місячний пасажиропотік

А4 та А3 – формат реклами

трамвай Житомир
Схема руху трамвая
№ маршрутуМаршрут руху
Єдиний маршрут трамваяМайдан Перемоги – Льонокомбінат

Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти