Реклама в приміських маршрутках Житомир

Реклама в приміських маршрутках – Житомирська область

Одним із найефективніших маркетингових інструментів є реклама в приміських маршрутках Житомир та по іншим містам області. Кожного дня велика кількість жителів користується громадським транспортом. Це значить, що тисячі громадян мають можливість ознайомитися з інформацією на оголошеннях, яка може потенційно їх зацікавити.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Замовити послугу на розміщення реклами у будь-якому транспорті Житомира можна в компанії “СтікерМен” на вигідних умовах співпраці.

реклама новоград-волинський
Реклама в маршрутці Новоград-Волинський – Житомир

Реклама в приміських маршрутних таксі Житомира та інших містах області

Реклама в приміських маршрутках ЖитомирКоростеньБердичівНовоград-Волинський підходить для невеликих та середніх підприємств, які бажають розширити власну клієнтську базу. Найчастіше послугу “Бердичів реклама оголошення” обирають:

  • для ознайомлення споживачів із новинками, акціями, розіграшами;
  • для пошуку потенційних співробітників або нових спеціалістів
  • для повідомлення про відкриття нового магазину, навчальних курсів та інше;
  • для інформування про банківські продукти.
  • для повідомлення жителям про заходи, які планують проводити у найближчий час у місті;

Послуга “Бердичів – реклама – оголошення” однаково дієва у всіх видах транспорту. Це можуть бути маршрутні таксі та автобуси як місцевого, так і регіонального призначення, а також тролейбуси, трамваї, потяги.

реклама коростень
Реклама в маршрутці Коростень – Житомир

Реклама в транспорті Житомира, БердичеваКоростені та Новоград-Волинського

Клієнти компанії “СтікерМен” можуть обрати як послугу по одному маршруту, наприклад, реклама в приміських маршрутках Житомиртак і замовити оголошення в приміському і міському транспорті одразу на декількох напрямках руху транспорта:

  • реклама на маршруті Новоград-Волинський – Житомир;
  • реклама на маршруті Коростень – Житомир;
  • реклама на маршруті Бердичів – Житомир.

Замовниками послуги в м. Бердичів, Коростень, Новоград-Волинський переважно є компанії, які хочуть донести інформацію до мешканців Житомирської області. При цьому важливо зазначити, що оголошення в громадському транспорті являються не тільки альтернативою радіо та телерекламі, а ще й мають найкраще співвідношення доступної ціни, високої якості і ефективності.

бердичів реклама оголошення
Приклад реклами

Переваги співпраці з “СтікерМен

Спеціалісти “СтікерМен” друкують оголошення лише на високоякісному матеріалі з використанням яскравих фарб. Така реклама для Новоград-Волинського або для іншого міста у громадському транспорті має свої особливі переваги:

  • доступна ціна;
  • великий вибір маршрутів транспорту;
  • робота під ключ ( дизайн реклами, друк оголошень, розміщення реклами в транспорті, фотозвіт ).

У нас є великий досвід роботи у рекламному бізнесі. Максимально дієвою реклама в Бердичеві,  Новоград-Волинському, Коростені та інших містах буде лише тоді, коли спеціалісти підходять до кожного проекту комплексно та індивідуально.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ АБО ЗАЛИШАЙТЕ ЗАЯВКУ НА САЙТІ, МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!


Ціна. Розрахунок on-line

 Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти