Реклама в автобусах

Реклама в автобусах Житомир

Реклама в автобусах Житомир вже давно посіла поважне місце серед інших видів просування товарів та послуг. Численні рекламодавці вважають за потрібне представляти свій бізнес широкому загалу саме через розміщення реклами в автобусах Житомира, адже цим видом транспорту користується понад 74% мешканців міста.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Що можна рекламувати

Особливістю такого явища, як реклама в автобусах Житомирє його надзвичайна масовість, а також універсальність щодо змісту та термінів використання.

реклама в автобусах житомир
реклама в автобусах Житомира

В автобусах Житомира їздить майже 200 тисяч громадян. Це колосальна цільова аудиторія, якою не слід нехтувати. Представникам малого/середнього бізнесу — особливо, адже саме пасажири громадського транспорту є основними споживачами їх товарів.

Презентувати реклама в автобусах Житомир може все, що завгодно:

  • товари;
  • послуги;
  • акції;
  • знижки;
  • набір персоналу;
  • виставки;
  • будь-які події.

Все, що не йде в розріз із Законом України, може бути представлено широкому загалу в громадському транспорті. Не варто лише рекламувати товари/послуги люкс класу, адже їх споживачі просто не користуються міськими тролейбусами, автобусами, трамваями.

Реклама в автобусах Житомир

Реклама в автобусах Житомир розміщаєтьня на певний термін.

Рекламу в громадському транспорті міста розміщують на певний термін. Це може бути місяць, два, та більш тривалий час. Все залежить від змісту рекламного оголошення та часу його актуальності.

Так, сезон знижок в якомусь магазині можна рекламувати за тиждень-два до його початку. Відкриття нової торгової точки слід презентувати більш тривалий час. Цільова аудиторія має звикнути до нового магазину, запамятати його назву та адресу, зацікавитись продукцією.

Загалом реклама в автобусі Житомира напрочуд універсальна. Її нескладно пристосувати до будь-яких потреб рекламодавця. Купуючи у нас рекламу, клієнт може замовляти будь-які терміни та маршрути розміщення. За потреби ми запропонуємо найкращі терміни, маршрути, а також створимо макет рекламного оголошення.

Реклама Житомир
Друк реклами

Чим вигідна реклама в автобусах Житомир від нашої агенції

Вам варто замовити розміщення реклами в громадському транспорті саме у нас. Можемо запропонувати не тільки величезний досвід та майстерність найкращих маркетологів, що створять для вас по-справжньому якісний та небанальний продукт.

Маємо в своєму розпорядженні власну друкарню. Надрукуємо для вас класні та яскраві рекламні оголошення на високоякісній плівці, що не тьмяніє та не псується з часом. Розмістимо листівки на будь-яких маршрутах, яких побажаєте. Завдяки відсутності посередників зробимо все максимально якісно та недорого.

Цікавить така реклама в автобусі Житомир — телефонуйте до нас прямо зараз! Можна також залишити заявку на сайті. Наші менеджери передзвонять у зручний для вас час.

Звертайтесь! Ми знаємо, як зробити ваш бізнес загально відомим та ще більш успішним!

Схема розміщення реклами

10 маршрутів руху

87 маршруток під рекламу

А3 та А4 формат реклами

1 085 000 місячний пасажиропотік

Реклама в маршрутках Житомир Схема 1
Схема розміщення №1
Реклама в маршрутках Житомир Схема 2
Схема розміщення №2
№ маршрутуОпис маршруту
№8Крошня – Бердичівська – Вокзал – Київська
№11Богунія – Київська – Польова – Селецька
№19п. Лісовий – Миру – Київська – Промислова
№25Селецька – Київська – Чудновская – Гідропарк
№30Крошня – Київська – Чудновская – Мальованка
№33Богунія – Кн. Острозьких – Шевченка – Селецька
№58Мальованка – Київська – Бердичівська (Диагност. Центр)
№123Вокзал – Київська – пр. Миру – Давидівка
№147Бердичівська (пл. Путятинський) – Богунія – Довжик
№177Вокзал – Київська – Чуднівсбка – с. Висока Піч

Ціна. Розрахунок on-line

 Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти