Реклама в транспорті Запоріжжя


Громадський транспорт став невід’ємною частиною життя населення. Люди досить багато часу проводять в дорозі і як правило переглядають всю інформацію. Тому реклама в транспорті Запоріжжя дозволить ефективно заявити про ваш продукт, акції та пошук вакансій. Ви легко зможете донести до пасажирів всю необхідну інформацію.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Згідно зі статистикою, більше 60% пасажирів уважно читають всі оголошення в транспорті, а кількість людей які переглядають всі листівки – приблизно 90%. Реклама в маршрутках Запоріжжя, як і в інших видах громадського транспорту, ефективніше вуличної. Це пояснюється тим, що на вулиці людей привертає увагу більше об’єкти, а оголошення вони переглядають набагато рідше.

реклама запоріжжя
Реклама Запоріжжя

Реклама в тролейбусах і іншому громадському транспорті є універсальним носієм, на якому можна розмістити будь-яку інформацію. При цьому є можливість використовувати певні маршрути, тим самим підібрати потрібну цільову аудиторію.

Реклама в транспорті Запоріжжя. Причини ефективності.

Зовнішня реклама Запоріжжя використовується вже дуже давно, і клієнти визначили для себе найбільш ефективні способи просування. Серед них лідером є реклама в трамваях, маршрутках і автобусах. Це пояснюється наступними перевагами:

  • пасажири протягом досить довгого часу будуть бачити ваше оголошення а саме Запоріжжя зовнішня реклама;
  • така реклама в транспорті в Запоріжжі не нав’язлива і найчастіше сприймається людьми позитивно;
  • розгалужена транспортна мережа дозволяє показати рекламу великій кількості потенційних клієнтів;
  • зовнішня реклама Запоріжжя має широкі можливості для регіонального таргетування подібної реклами в Запоріжжі;
  • формат листівок дає дизайнерам великі можливості для творчості, щоб реклама в маршрутках була бездоганною;
  • всередині громадського транспорту ваше оголошення не схильне до впливу вологи, сонячного світла і вандалів, що значно подовжить термін служби.
реклама запоріжжя
Приклад реклами

Реклама в транспорті, ціни на яку не великі, доступна всім компаніям. Реклама в транспорті Запоріжжя має вигідну вартість і ідеально підходить для дрібних і середніх компаній.

Зовнішня реклама Запоріжжя яка розміщена в громадському транспорті дозволяє в перший день донести вашу інформацію до декількох тисяч людей, частина з яких обов’язково стане вашими клієнтами.

Виготовлення зовнішньої реклами від професіоналів

Для багатьох компаній одним з кращих способів привести клієнтів стала зовнішня реклама виготовлення Запоріжжя якої можна замовити в нашій компанії. Ми протягом багатьох років робимо рекламу в маршрутках Запоріжжя, і за цей час ми отримали багатий досвід роботи в даному напрямку.

Багато рекламних агентств Запоріжжя роблять дизайн рекламних оголошень за одним шаблоном, що не дозволяє яскраво донести інформацію. Наша реклама в транспорті Запоріжжя розробляється індивідуально для кожного клієнта і виділяє його оголошення серед безлічі інших.

виготовлення зовнішньої реклами
Виготовлення зовнішньої реклами

Реклама в маршрутках Запоріжжя ціна якої вигідна для будь-якого замовника, дає можливість швидко і ефективно заявити про свій товар широкій аудиторії. Розроблена досвідченими дизайнерами і надрукована на професійному обладнанні, наша реклама, допомогла багатьом організаціям донести потрібну інформацію до своїх потенційних клієнтів.

Телефонуйте до нас або залишайте заявку на сайті!

ДЕ РОЗМІЩАЄМО?

179 МАРШРУТОК НА 24 МАРШРУТАХ

95 АВТОБУСІВ НА 11 МАРШРУТАХ

12 ТРАМВАЇВ НА 7-МИ МАРШРУТАХ

6 ТРОЛЕЙБУСІВ НА 8-МИ МАРШРУТАХ

50 ПРИМІСЬКИХ МАРШРУТОК НА 3-Х МАРШРУТАХ

МАРШРУТИ РУХУ ТРАНСПОРТУ

МАРШРУТКИ

4, 5, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 40, 40А, 45, 49, 53, 54, 57, 66, 67, 70, 76, 82, 89, 93, 95

АВТОБУСИ

17, 18, 29, 34А, 38, 39, 56, 59, 72, 86, 94

ТРАМВАЇ

3, 8, 10, 12, 14, 15, 16

ТРОЛЕЙБУСИ

1, 3, 8, 9, 11, 13, 14, 17

ПРИМІСЬКІ МАРШРУТКИ

40, 40А, 88


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

8 коментарів

  1. Дд, интересует Реклама в маршрутках Запорожье. Какие маршруты вы б посоветоволи? И какое минимальное количество размещение рекламных листовок и какого формата могут быть?

    и можно ли дополнительно напечатать изображение, должна еще быть наружка, на окна… у вас же есть широкоформатная печать Запорожье? чтобы была перфорированная пленка??
    спасибо, жду ответа.

  2. Реклама в маршрутках Запорожье користується великим попитом? Хочемо замовити всі маршрути маршрутних таксі Запоріжжя. Цікавлять схеми руху, які є номери маршрутів. Чи можна розробити різні макети на різний транспорт, тобто один макет на міський транспорт, інший на приміський і тд. Чекаю відповідь.

  3. Здравствуйте, какое минимальное количество листовок в маршрутках можно разместить?

  4. Доброго дня! Які рекламні площини є доступні у м. Запоріжжя?

  5. Доброго дня Роксолана. У даному місті можемо вам запропонувати рекламу у транспорті!

  6. ДД, имею собственную фирму по изготовлению и продаже кожаной обуви, у нас собственное производство. Недавно открыли оффлайн магазин, но клиентов мало. Скажите будет ли эффект от такой рекламы именно для моего типа бизнеса и за какое время можно будет наблюдать результат? И какая на реклама в маршрутках запорожье цена?

  7. Добрый день!

    Реклама в маршрутках запорожье 130 грн за одну рекламную листовку в месяц.

    Конечно, эффект будет уже в первые дни выхода рекламы на линию)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *