реклама в трамвае

Реклама в трамваях Запоріжжя

Реклама в трамваях Запоріжжя вважається найефективнішим методом інформування жителів міста про акції, заходи, цікаві пропозиції. Завдяки рекламі в транспорті Запоріжжя ви можете повідомити про відкриття: салонів краси, ресторанів, магазинів або ж розмістити оголошення про вакансію у вас на підприємстві.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

реклама в трамваях запоріжжя
Реклама в трамваях

Для чого потрібна реклама в трамваях Запоріжжя?

Пропонована нами реклама в трамваях Запоріжжя дасть вам можливість не тільки розвинути свій бізнес, а й підвищити його впізнаваність. Багато пасажирів не тільки розглядають ясраві листівки, а й вивчають їх зміст. Має реклама в трамваях Запоріжжя ще одну важливу перевагу. Цей спосіб презентації товарів та послуг не є нав’язливим — не подразнює глядача так, як телереклама — але при цьому запам’ятовується набагато краще. Під час тривалої поїздки люди самі шукають, на чому б зосередити свою увагу. Це відволікає від монотонного очікування, певною мірою розважає.

Приклад реклами

Листівки, на яких друкується реклама в трамваях друкуються на високоякісній плівці Oracal. Маємо власне виробництво та працюємо без посередників, що вагомо виділяє нас від конкурентів. По закінченні співпраці надаємо гарантований фотозвіт, на яких маршрутах та в якій кількості були розміщені рекламні оголошення.

Наша компанія виробляє рекламні оголошення-плакати з нуля та розміщує їх в трамваях. Якщо у Вас немає своєї концепції реклами, ми розробимо її та презентуємо в найкращому вигляді.

Друк реклами
Друк реклами

Ви є власником малого чи середнього бізнесу, потребуєте гарної та недорогої презентації своїх послуг або товарів? Наша реклама в трамваях Запоріжжя просто створена для вас!

Ми створимо для вас концепцію влучного та ефективного рекламного продукту, яке 100% приверне увагу потенційного покупця. Надрукуємо листівки на високоякісній плівці потрібного формату. Розмістимо її в максимальній кількості маршруток міста на необхідний вам термін.

Телефонуйте, і ми одразу почнемо працювати над втіленням вашого бажання!

СХЕМА РОЗМІЩЕННЯ РЕКЛАМИ В ТРАМВАЯХ

7 МАРШРУТІВ РУХУ

12 ТРАМВАЇВ ПІД РЕКЛАМУ

300 000 МІСЯЧНИЙ ПАСАЖИРОПОТІК

Реклама-в-трамваї-запоріжжя
Схема руху трамваїв у м. Запоріжжя

МАРШРУТИ РУХУ ТРАМВАЇВ

№ маршрутуОпис маршруту
3Запоріжжя-ліве – Завод штучних шкір – Комбінат “Запоріжсталь” – вул. Заводська – Цирк – Міська лікарня №5 – вул. Шкільна – Малий ринок – пл. Свободи – вул. Троїцька – пл. Соборна
8Павло-Кічкас – вул. Вроцлавська – вул. Лізи Чайкіної – вул. Молодіжна – вул. Фільтрова – СК “Заводський” – вул. Глазунова – вул. Теплична – Північний селище – завод “Кремнійполімер”
10пл. Свободи – вул. Троїцька – пл. Соборна – вул. Жуковського – вул. Ф. Молчановського – Парк ім. Климова – Центральна прохідна – Андріївський собор – вул. Іванова – стадіон “Стріла” – вул. Залізнична – вул. Карпенко – Карого – вул. Кузнєцова – М’ясокомбінат
12Пл. свободи – пл. Соборна – Центральна прохідна – Андріївський собор – вул. Іванова – вул. Шевченко – кільце “Зелений яр”
14Цирк – Універмаг “Україна” – Міська лікарня №5 – пл. Пушкіна – пл. Соборна – Андріївський собор – вул. Залізнична – Заводоуправління – 2-й Шевченківський мікрорайон – Автострада
15Пл. свободи – пл. Соборна – Андріївський собор – вул. Верещагіна – вул. Таврійська – м / н Шевченківський
16Павло – Кічкас – вул. Вроцлавська – вул. Молодіжна – СК “Заводський” – ВАТ “Запоріжвогнетрив” – вул. Заводська – Цирк – Універмаг “Україна” – Міська лікарня №5 – пл. Пушкіна – Малий ринок – пл. Свободи – вул. Троїцька – пл. Соборна

 

Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂