Чесно. Якісно. Добросовісно

drukreklamНаша компанія є лідером рекламної справи на території Західної України. За час свого існування ми встигли зарекомендувати себе в ролі відповідального, надійного бізнес-партнера, котрий завжди якісно надає широкий спектр послуг протягом чітко встановлених термінів реалізації.

Розмістити рекламу в транспорті, яка буде функціонувати ефективно, збільшуючи об’єми Ваших продаж, можна у нас.

Ласкаво просимо!

Послуги, які ми надаємо:

  • розміщення реклами в салонах електротранспорту – трамваї, тролейбуси, електрички;
  • розміщення реклами в салонах інших видів громадського транспорту – автобуси, маршрутні таксі;
  • створення яскравих брендів та їх розміщення в корпоративних транспортних засобах;
  • друк реклами у різних форматах – А-3, А-4, А-5. Ми підбираємо найзручніший формат, враховуючи особливості товару чи послуги, який рекламуємо. Крім того, компонуємо найбільш оптимальні форми, розміри, палітру кольорів, шрифти. Під час роботи над форматом реклами наші експерти відповідально планують кожен етап, ретельно обдумуючи ряд таких важливих питань, як тема, мотиви, далекоглядність рекламного повідомлення; особливості художнього задуму та оформлення; тип аудиторії; бюджет; спосіб поширення реклами та багато інших тонкощів;
  • друк плакатів, афіш, листів, оголошень, наклейок – створюємо рекламу, яка завжди надихає потенційних споживачів до відповідних дій. Ми використовуємо найсучасніші новітні технології, надійний і добірний фотодрук, який попередньо проходить усі етапи кольоропроб. Важливо знати, що кольоропроба необхідна для оцінки якості багатофарбового зображення. Ми завжди акцентуємо увагу на фаховому підході до рекламної справи!
  • розклейка реклами – наші спеціалісти знають місця та всі інші тонкощі ефективного розташування реклами в транспорті. Нам відомо, як розмістити-поклеїти Вашу рекламу так, щоб вона зберігала презентабельний вигляд протягом тривалого часу;
  • фотозвіт реклами в транспорті – після здійснення розклейки реклами надаємо замовнику звіт виконаних робіт у вигляді фотографій. Ми виконуємо свою роботу чесно, порядно, добросовісно!