Реклама в трамваях

Реклама в трамваї Київ

Швидко розповсюдити інформацію про товари, послуги допоможе реклама в трамваї Київ, адже недорогим видом громадського транспорту в столиці щодня користуються сотні тисяч городян. Це означає, що реклама здатна поширюватися на широку цільову аудиторію.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

В обмеженому просторі салону розклеєні листівки працюють найбільш продуктивно. Вони привертають до себе увагу і «змушують» пасажирів вивчати розміщену на аркуші інформацію. Оскільки зайнятися в дорозі практично нічим, саме реклама в трамваях Київ допомагає скоротити час у дорозі.

Реклама в трамваї київ
Реклама в трамваї Київ

Багато пасажирів їдуть два рази в день за певним маршрутом. Відповідно, реклама в трамваї Київ знову потрапляє їм на очі. Така повторюваність є важливою умовою просування товарів, послуг. Інформація, до якої потенційний клієнт звик і переосмислив, викликає більшу довіру.

Для яких цілей підходить реклама в трамваї Київ

За допомогою листівок, плакатів, розвішаних в салоні громадського транспорту, можна винищити городян в діючі знижки, розпродажі, акції. Це дієвий спосіб знайти персонал, донести до великої кількості людей про відкриття виставки, майбутніх концерті або шоу.

Якісна реклама в трамваях Київ допоможе бізнесменам, представникам малого та середнього бізнесу проінформувати населення про вихід на ринок нового товару, відкриття фірми, магазину, розважального центру. Вкладення будуть невисокі, а всю інформацію, необхідну споживачів інформацію легко вмістити на невелику листівки.

Реклама в трамваї
Приклад реклами в трамваї

Друкована реклама в трамваї Київ – особливості та переваги

Київ – мегаполіс з багатомільйонним населенням і добре налагодженої роботою громадського транспорту. Невисока вартість квитків, пільги на проїзд, незалежність від пробок і місткість вагонів роблять його затребуваним серед столичних пасажирів. Після реклами в трамваї Києва буде доступна людям різного віку та інтересів. Її популярність заснована на кількох переваги:

  • Доступна ціна;
  • Швидкість виготовлення;
  • Швидке розміщення реклами в трамваях Києва;
  • Великий вибір маршрутів з високим пасажиропотоком;
  • Простота заміни рекламного носія;
  • Охоплення більшої аудиторії за рахунок двосторонніх листівок.

Яскрава реклама в трамваї Київ розвішується в різних місцях – на панелі за водієм, над вікнами по всій довжині транспорту і на склі. Вона входить в контакт практично з усіма присутніми в салоні людьми. А двосторонні постери, наклеєні на вікнах, бачать Не тільки пасажири, а й перехожі.

Друк реклами в транспорті
Друк реклами

Найбільш вдалий формат для рекламних наліпок – А4 і А3. Додатково допоможе привернути увагу потенційних клієнтів реклама в трамваї Київ у вигляді банера. Щоб розтяжки були видні більшій кількості пасажирів, їх роблять двостороннього і вішають в центрі вагона.

Реклама, яка працює

Компанія СтікерМен надає повний спектр послуг з реклами продукту. Звернення до нас – це:

  • Вибір оптимальних маршрутів з урахуванням пасажиропотоку і інтересів цільової аудиторії;
  • Визначення термінів, виду і кількості інформаційного матеріалу;
  • Створення макетів, друк, ламінація видань;
  • Розміщення реклами в трамваях Києва;
  • Регулярна заміна пошкоджених листівок на нові в ході дії рекламної компанії.

Наша оперативність та професіоналізм вас приємно вразять. Дзвоніть зараз – і вже найближчим часом зможете переконатись у цьому особисто!

ДЕ РОЗМІЩАЄМО?

534 ТРАМВАЇ ПІД РЕКЛАМУ

35 МАРШРУТІВ РУХУ

13 350 000 СУКУПНИЙ МІСЯЧНИЙ ПАСАЖИРОПОТІК


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂