Реклама в тролейбусах

Реклама в тролейбусах Вінниця

Саме тролейбусу належить звання найбільш демократичного міського транспорту. Кількість людей, що пересуваються за його допомогою, тільки збільшується. Тому реклама в тролейбусах Вінниця, виготовлена та розміщена нашою компанією, неодмінно знайде свого адресата.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Замовте її розміщення, і можете очікувати швидкого росту цільової аудиторії. Та сума, яка буде вкладена в яскраві та інформативні листівки, окупиться максимально швидко.

Реклама в тролейбусах Вінниця
Реклама в тролейбусах у Вінниці

Чому реклама в тролейбусах Вінниця ефективна?

Салон тролейбуса – найкраще місце для реклами в Вінниці.

Даний транспорт перевозить студентів та робітників, пенсіонерів та підприємців. Це означає, реклама в тролейбусах Вінниця буде гарантовано прочитана пасажиром і з великою ймовірністю ним проаналізована. Серед тих громадян, які перебувають в салоні протягом дня, ваші потенційні покупці знайдуться неодмінно. В бік такої рекламної компанії свідчать багато аргументів:

  • Кількість пасажирів, які одночасно є і споживачами товарів (послуг), є стабільно високою;
  • Тролейбуси минають безліч магазинів і ще більше торгових точок, в яких може перебувати рекламована замовником продукція;
  • Очі пасажира неодмінно зустрінуться з вашою рекламою, яку ми розмістимо на дверях і біля вікон, на сидіннях та інших місцях;
  • Вигідним буде розміщення реклами в тролейбусах Вінниці і своєю пролонгованою дією. Пасажир, що прочитав вашу листівку сьогодні, напевно зустрінеться з нею і завтра і ще кожного дня протягом місяця часу;
  • Завдяки тролейбусу вдасться охопити аудиторію конкретного району;
  • В такому транспорті контакт людини з листівкою буде дуже щільним, тому непоміченою ваша реклама в тролейбусах Вінниці точно не залишиться.

Чим ще вигідний такий спосіб просування товарів чи послуг, так це своєю помірною ціною. Доведеться лише раз сплатити за виготовлення та розклеювання листівок. Мине небагато часу – і потік ваших клієнтів збільшиться багаторазово.

Реклама в тролейбусах вінниця
Приклад реклами

Рекламу в салоні тролейбуса у Вінниці замовляють у нас

Якщо ви бажаєте збільшити базу своїх клієнтів в найкоротший термін, то реклама в тролейбусах Вінниці знадобиться неодмінно. Запорукою швидкого успіху стануть професійні якості наших досвідчених фахівців та використання сучасного обладнання. Завдяки цим факторам саме розміщення реклами в тролейбусах Вінниця миттєво збільшить кількість ваших постійних клієнтів.

Друк реклами Вінниця
Друк реклами

Процедурами створення (розміщення) рекламних листівок в нашій компанії займаються кращі дизайнери та досвідчені менеджери. В процесі їх виготовлення будуть обов’язково враховані особливості замовлення та інші складові. Завдяки яскравому стильному дизайну та якісному підбору місць для розміщення реклами в тролейбусах Вінниця запрацює миттєво.

Наша оперативність та професіоналізм вас приємно вразять. Дзвоніть зараз – і вже найближчим часом зможете переконатись у цьому особисто!

Схема руху реклами

Схема тролейбус Вінниця
Схема руху тролейбусів у Вінниці

16 маршрутів руху

100 тролейбусів під рекламу

2 500 000 місячний пасажиропотік

Маршрути руху тролейбусів у Вінниці

№ маршруту Опис маршруту
№1 Лугова – ВПЗ
№2 Меморіал Визволення – Чехова
№3 Вишенька – ВПЗ
№4 Вишенька – Лугова
№5 Залізничний вокзал – Вишенька
№6а ВПЗ – Залізничний вокзал
№6 Меморіал Визволення – Залізничний вокзал
№7 Залізничний вокзал – Лугова
№8 Вишенька – Меморіал Визволення
№9 Меморіал Визволення – Князів Коріатовичів
№10 Вишенька – Чехова
№11 Залізничний вокзал – Князів Коріатовичів
№12 Аграрний університет – Чехова
№13 Меморіал Визволення – Аграрний університет
№14 Залізничний вокзал – Аграрний університет
№15 Вишенька – Муніципальний ринок

Ціна. Розрахунок оn-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну. Ми розробили онлайн-форму де ви самостійно зможете завантажити цінову пропозицію!

ТАКОЖ ВИ МОЖЕТЕ НАМ ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ І МИ ПІДБЕРЕМО ДЛЯ ВАС НАЙКРАЩІ ВАРІАНТИ ?