Реклама в приміських маршрутках

Реклама у приміських маршрутках Вінниця

Локальна реклама в приміських маршрутках Вінниця користується зараз неабияким попитом. Вона недорога, охоплює величезну цільову аудиторію, приносить суттєвий дохід при зовсім незначних капіталовкладеннях. Замовлення реклами в приміському транспорті актуальне для власників середнього та малого бізнесу, що планують реалізовувати свою продукцію в певній географічній місцевості.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Переваги реклами в приміському транспорті Вінниці та Вінницької області

могилів-подільський реклама
Реклама в маршрутці

У Вінниці та районних центрах таких як Могилів-Подільський, Жмеринка, Хмільник, Гайсин, Козятин, Бар та інших мешкає близько півмільйона громадян. 68% з них регулярно користуються приміськими маршрутками. Зробивши найпростіші обчислення, легко зрозуміти, наскільки значна цільова аудиторія постає перед рекламодавцем.

Пасажирам, що користуються приміськими маршрутками, доводиться долати немалий шлях. Під час поїздки неможливо не споглядати навколо. Очі мимоволі шукають, на чому б зосередити увагу. І ось тут перед глядачем постає реклама в приміських маршрутках Вінниці та області.

могилів-подільський реклама
Приклад реклами

Яскраві листівки перечитують 78% пасажирів транспортного засобу. Люди, що виїздять із Вінниці, а потім повертаються назад, бачать їх принаймні двічі. Таким чином реклама Вінницька область ненавязливо подається величезній кількості громадян в найзручнішому форматі.

З природністю впливу реклами в громадському транспорті не можна порівняти жоден інший вид реклами. Так, телеролики дратують глядачів, а коштують надзвичайно дорого. Натомість реклама в приміських маршрутках Вінниця ефективна та напрочуд дієва.

Що рекламувати

За змістом реклама в транспорті може бути будь-якою. Зазвичай вінницькі виробники рекламують свої товари або знижки на них. Дуже поширена реклама у приміських маршрутках Вінниці, що стосується набору персоналу. До обласного центру приїздить багато людей, що планують знайти гарно оплачувану роботу. Вони жваво цікавляться такими оголошеннями.

Крім товарів та вакансій, можна рекламувати послуги найрізноманітніших закладів. Серед них:

  • майстерні;
  • салони краси;
  • кредитні послуги;
  • засоби захисту рослин та насіння;
  • юридичні контори;
  • медичні кабінети;
  • оголошення про пошук персоналу

Як виготовляється реклама в приміських маршрутках Вінниця

Цікавить недорога та дієва реклама? Дзвоніть до нас! Ми з 2005 року виготовляємо рекламні оголошення та розміщаємо їх в тролейбусах, автобусах, електричках та інших видах транспорту. Самі розробляємо дизайн листівок. Робимо це креативно та професійно.

Маємо власну друкарню. Пропонуємо замовникові друк найвищого ґатунку на якісній плівці. Розміщуємо оголошення в будь-якому міському/приміському транспорті Вінниці та Вінницької області. Все це — за найнижчими цінами, тому що працюємо без посередників.

Друк хмільник реклама
Друк рекламних оголошень для маршрутки Вінниця-Хмільник

Бажаєте, щоб реклама в приміських маршрутках Вінниця вже завтра сповістила про ваші товари та послуги майже 300 тисяч українців і принесла значний приріст реальних замовників?

Телефонуйте до нас або залишайте заявку на сайті! Бізнес не любить нерішучих.


Ціна. Розрахунок оn-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну. Ми розробили онлайн-форму де ви самостійно зможете завантажити цінову пропозицію!

ТАКОЖ ВИ МОЖЕТЕ НАМ ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ І МИ ПІДБЕРЕМО ДЛЯ ВАС НАЙКРАЩІ ВАРІАНТИ ?