Реклама в маршрутках Вінниця

Близько 240 тисяч вінничан регулярно користується громадським транспортом. На маршрутних таксі пересувається 68% із них. Це величезна кількість людей, що можуть стати клієнтами саме вашого магазину, кав’ярні, стоматологічного кабінету або майстерні. Яким би бізнесом ви не володіли, реклама в маршрутках Вінниця буде гарним підґрунтям для його майбутнього зростання.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Кому стане в нагоді розміщення реклами в маршрутках Вінниця

реклама в маршрутках Вінниця

Просування товарів/послуг за допомогою громадського транспорту — ідеальний варіант для власників закладів та підприємств малого або середнього бізнесу, адже реклама в маршрутках Вінниця — це:

  • ефективно;
  • для широкого загалу;
  • влучно для конкретної цільової аудиторії;
  • недорого.

В транспорті можна рекламувати будь-які товари та послуги. Недороге розміщення реклами в маршрутках Вінниця замовляють власники салонів краси, супермаркетів, бутиків, приватних медичних кабінетів, виставкових залів, агентств нерухомості, тощо.

Таким чином також шукають персонал керівники численних підприємств та виробництв. В маршрутних таксі часто їздять активні громадяни, що мають намір змінити місце працевлаштування. Оголошення в салоні маршрутки завжди привертають їхню увагу. Цим шансом варто скористатись, щоб якомога скоріше знайти нових робітників.

Реклама в маршрутках Вінниця
Приклад реклами в маршрутках

Найкраща реклама в маршрутках Вінниця — у нас

Наша компанія займається виготовленням реклами вже 14 років. За такий тривалий термін ми вивчили всі нюанси рекламного бізнесу. Знаємо, як найкраще презентувати товар клієнта та заохотити аудиторію його купувати. Ми самі виготовляємо рекламні листівки з нуля:

  • продумуємо концепцію та розробляємо проект рекламного оголошення;
  • друкуємо листівки на найкращій плівці стійкими фарбами, що не втрачають яскравості тривалий час;
  • нами розміщується реклама в маршрутках Вінниця будь-яких напрямків та на будь-який термін по узгодженню з клієнтом;
  • по завершенню робіт замовник отримує фотозвіт, на яких місцях в салоні та яких маршрутах було встановлено рекламу.

Можете бути впевнені, ваші рекламні оголошення побачить максимальна кількість мешканців міста! Переглядаючи їх по кілька разів на день, вони запам’ятають бренд і при нагоді обов’язково звернуться саме в той заклад, назва якого для них є впізнаваною. Так працює людська психіка: знаємо об’єкт — підсвідомо довіряємо йому.

реклама в транспорті Вінниця
Друк реклами

Практика свідчить, що реклама в маршрутках Вінниця є надзвичайно ефективною. Вже в перший місяць розміщення оголошень кількість реальних клієнтів замовника збільшується на 30–45%. Протягом наступних 2–4 місяців аудиторія зростає на 50–65% залежно від специфіки бізнесу.

Хочете отримати такі показники? Дзвоніть до нас зараз та замовляйте ефективну рекламу в громадському транспорті! Гарантуємо найкращу якість та помірні ціни.

Де розміщаємо?

10 маршрутів руху

93 маршрутки під рекламу

А4 та А3 формат

1 100 000 місячний пасажиропотік

СХЕМА РОЗМІЩЕННЯ РЕКЛАМИ В МАРШРУТКАХ

реклама в маршрутках Вінниця. Схема
Схема руху
№ маршрутуМаршрут руху
1-й пров. Київський – Вул. Гонти – Вул. Північна
Пл. Наливайка – Тяжилів (Вінниччина-Авто)
П’ятничани – с. Шкуринці
Вул. Бучми – П’ятничани
10АКорея – с. Агрономічне
16АВінницяоблводоканал – Барське шосе (Медмістечко)
17ББарське шосе – Вул. Лугова
17АВул. Лугова – ТЦ «Метро»
20АВул. Сергія Зулінського – Тяжилів (вул. Лугова)
21АПедучилище – Ринок «Урожай»

Ціна. Розрахунок оn-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну. Ми розробили онлайн-форму де ви самостійно зможете завантажити цінову пропозицію!

ТАКОЖ ВИ МОЖЕТЕ НАМ ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ І МИ ПІДБЕРЕМО ДЛЯ ВАС НАЙКРАЩІ ВАРІАНТИ ?