Реклама в автобусах

Реклама в автобусах Вінниця

Плануючи рекламну кампанію, власники малого та середнього бізнесу зазвичай не мають у своєму розпорядженні величезного бюджету як багатомільярдні міжнародні компанії. Люди, що володіють у Вінниці магазинами, салонами краси, майстернями або рекрутинговими агентствами, потребують недорогої та максимально ефективної презентації своїх послуг. Реклама в автобусах Вінниця це найкраще рішення!

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Основними перевагами розміщення реклами в автобусах Вінниця є:

  1. Масовість. Із 370-тисячного населення міста майже 290 тисяч мешканців користуються міськими та приміським транспортом.
  2. Тривалий час впливу. В залежності від напрямку руху людина знаходиться в салоні автобусу близько 20–30 хвилин. За такий тривалий час мимоволі прочитуються всі оголошення.
  3. Повторюваність. Кожен пасажир автобусу бачить рекламне оголошення принаймні 50–60 разів на місяць. За такої повторюваності дії, запам’ятати інформацію нескладно.
  4. Цілеспрямованість. Локальна реклама в автобусах Вінниця звертається до конкретних жителів міста, яких треба тільки трохи «підштовхнути», щоб вони стали реальними клієнтами того чи іншого рекламодавця.
  5. Низька ціна. Розміщення реклами в автобусах Вінниця коштує набагато менше, ніж на телебаченні, радіо або в газетах, а користі від нього значно більше.
Реклама в автобусах Вінниця
Реклама в автобусах Вінниця

Які товари/послуги можна рекламувати

Замовляючи рекламу в громадському транспорті, варто враховувати контингент пасажирів, що ним користується. Зазвичай це — люди з середнім рівнем прибутків, що мають сім’ї та 1–3 дитини. Отже, для них актуальна реклама в автобусах Вінниця:

  • недорогих товарів;
  • послуг шкіл, дитсадків, гуртків, ВУЗів;
  • робочих вакансій;
  • послуг різного роду майстерень, будівельних компаній, тощо;
  • культурних та розважальних закладів/подій.
  • кредитні та депозитні банківські продукти
  • послуги приватних медичних закладів

Загалом реклама в автобусах може містити будь-яку інформацію, що має сенс у цій ситуації та не суперечить законодавству України.

Замовляйте розміщення реклами в автобусах Вінниця у нас!

Рекламування бізнесу в громадському транспорті — це дійсно розумно та вигідно. Якщо зацікавились, звертайтесь до нас! Недорога реклама в транспорті — наш основний профіль роботи. Ми є оператором реклами в транспорті по всій Україні, тому клієнт отримує справді відмінну якість за помірні кошти.

Рекламні плакати друкуються на якісному матеріалі та мають формат А5, А4, A3 задля найкращого відображення ідеї рекламодавця. Якщо бачення, якою буде реклама в автобусах Вінниця у замовника немає, наша команда маркетологів складе ескіз рекламного оголошення з урахуванням специфіки конкретного бізнесу та найкращих шляхів його просування.

Реклама Вінниця
Друк реклами

Розміщується реклама в автобусах Вінниця на всіх цікавих клієнтові маршрутах. Тривалість розміщення та кількість листівок узгоджуються з замовником. Ми зробимо так, щоб чисельність ваших клієнтів невпинно зростала.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ АБО ЗАЛИШАЙТЕ ЗАЯВКУ НА САЙТІ, МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!

Де розміщаємо?

17 маршрутів руху

20 автобусів під рекламу

А4 та А3 формат реклами

375 000 місячний пасажиропотік

Схема розміщення реклами в транспорті Вінниця
№ маршруту Опис маршруту
№1 Залізничний вокзал – Педучилище
№2 Вул. Сергія Зулінського – Площа Шкільна
№5 П’ятничани – Вул. Комарова
№6 Олієжиркомбінат – Площа Перемоги
№7 Вул. Якова Шепеля – Пирогово
№8 Залізничний вокзал – Вул. Бучми (ліс)
№11 Вул. Ботанічна – Сабарів
№14 Залізничний вокзал – Будинок відпочинку
№16 Меморіал Визволення – Барське шосе – Аграрний університет
№17 Залізничний вокзал – Тяжилів (Вінничина-Авто)
№19 Вишенька – Немирівське шосе
№20 Меморіал Визволення – Хутір Шевченка
№21 Барське шосе – Педучилище
№22 Залізничний вокзал – Мікрорайон «Академічний»
№24 Вишенька – Вул. Бучми (ліс)
№27 Залізничний вокзал – с. Лука Мелешківська
№30 смт. Десна – Будинок відпочинку

Ціна. Розрахунок оn-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну. Ми розробили онлайн-форму де ви самостійно зможете завантажити цінову пропозицію!

ТАКОЖ ВИ МОЖЕТЕ НАМ ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ І МИ ПІДБЕРЕМО ДЛЯ ВАС НАЙКРАЩІ ВАРІАНТИ ?