Реклама в трамваях

Реклама в трамваях Вінниця

Численні власники середнього та малого бізнесу стурбовані питанням, де розмістити рекламу недорого та з максимальним зиском для себе. Дослідження ринку свідчать, що зараз найбільшим попитом користується реклама в міському громадському транспорті, а саме реклама в трамваях Вінниця. Вона ж є максимально привабливою за співвідношенням «ціна— якість».

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Реклама в трамваях Вінниця та її ефективність

Інформування цільової аудиторії в громадському транспорті — зокрема розміщення реклами в трамваях Вінниця — має багато привабливих рис, серед яких:

  • низька ціна;
  • масовість;
  • можливість охопити всі райони міста;
  • тривалий час впливу на цільову аудиторію;
  • ненавязливість;
  • часта повторюваність.
Реклама в трамваях вінниця
Реклама в трамваях Вінниці

Справді, реклама в трамваях Вінниця коштує значно менше за телерекламу або просування бізнесу через інтернет. Натомість вона більш дієва в межах як короткого, так і тривалого терміну.

За масштабами впливу реклама в транспорті також надзвичайно вражаюча. Тролейбусами, автобусами та трамваями міста користується близько 80–85% його мешканців. Стосовно Вінниці це понад 300 тис. громадян.

Реклама вінниця
Приклад реклами у Вінниці

Якісно виготовлена реклама в трамваях у Вінниці впливає на глядача м’яко та ненавязливо. Оголошення просто розміщуються в салонах ТЗ. Пасажири під час тривалої поїздки самі починають їх читати, щоб якось згаяти час. Оскільки травмаями вони користуються щодня, то й відповідну рекламу бачать досить часто.

В результаті рекламодавець за невеликі гроші отримує суттєвий приріст кількості нових споживачів своїх товарів та послуг. Важливо: щоб жодна копійка не пропала даремно, реклама в трамваях Вінниця має бути виготовлена справжніми фахівцями.

реклама в трамваях Вінниця
Друк реклами в транспорті

Замовляйте розміщення реклами в трамваях Вінниці у нас

Пропонуємо замовити рекламу в громадському транспорті міста Вінниця в нашій компанії. Успішно працюємо з 2005 року. Маємо колосальний досвід, команду талановитих та креативних маркетологів, власне виробництво.

Знаємо, як найкраще презентувати будь-який бізнес. Розуміємо всі важелі впливу на аудиторію, що користується громадським транспортом. Уміємо виготовляти яскраву, привабливу, на 100% якісну рекламу, повз яку неможливо пройти.

Наші переваги:

  • досвід та досконале знання ринку;
  • власне виробництво оголошень;
  • якісний друк;
  • розміщення листівок на усіх напрямках руху;
  • жодних посередників;
  • справді помірні ціни та найкраща якість.

Ми виконуємо всі етапи від розробки концепції рекламного оголошення — до наклейки листівок в салонах вінницьких трамваїв. Розміщуємо рекламу в транспорті на будь-який термін, що потрібен клієнтові. Наприкінці замовник отримує повний звіт.

Якщо цікавить якісна та недорога реклама в трамваях Вінниці від виробника, звертайтесь до нас! Ви можете зателефонувати або залишити заявку на сайті. Наші фахівці швидко з вами зв’яжуться, щоб обсудити деталі замовлення.

Наша оперативність та професіоналізм вас приємно вразять. Дзвоніть зараз – і вже найближчим часом зможете переконатись у цьому особисто!

Схема розміщення реклами в трамваях

6 маршрутів руху

60 трамваїв під рекламу

1 500 000 місячний пасажиропотік

Схема руху реклама в трамваях Вінниця
Схема руху трамваїв у Вінниці

Маршрути руху трамваїв в Вінниці

№ маршруту Опис маршруту
№1 Залізничний вокзал – Електромережа
№2 Барське шосе – Вишенька
№3 Вишенька – Електромережа
№4 Залізничний вокзал – Барське шосе
№5 Електромережа – Барське шосе
№6 Вишенька – Залізничний вокзал

Ціна. Розрахунок оn-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну. Ми розробили онлайн-форму де ви самостійно зможете завантажити цінову пропозицію!

ТАКОЖ ВИ МОЖЕТЕ НАМ ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ І МИ ПІДБЕРЕМО ДЛЯ ВАС НАЙКРАЩІ ВАРІАНТИ ?