реклама в маршрутках

Реклама в маршрутках Дніпро

Оголошення в громадському транспорті так само, як і вулична реклама – найпростіший, але в той же час доступний і ефективний «рекламоносій». І це не дивно, адже щодня послугами перевізників користуються тисячі людей, які є потенційними споживачами товарів і послуг. Яскрава реклама в маршрутках Дніпро – кращий спосіб залучення уваги цільової аудиторії і збільшення прибутковості вашого бізнесу.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

реклама-в-транспорті
Реклама в транспорті

Ваша реклама в маршрутках Дніпро – актуальність оголошень в міському транспорті

Про те, що реклама в маршрутках, автобусах і інших видах громадського транспорту є найкращим способом просування товарів і послуг свідчить статистика:

  • громадським транспортом регулярно користуються понад 70% городян різних вікових груп;
  • число пасажирів, які читають рекламні пости під час рейсу, становить 87%;
  • більше 60% громадян цікавляться як графічною, так і текстовою інформацією, розміщеною в оголошенні.

Представлені статистичні дані є очевидним доказом того, що салонна, вулична і зовнішня реклама є найефективнішим засобом просування товарів і послуг. Реклама в маршрутках Дніпро дозволить не тільки вигідно «анонсувати» ваш бізнес, а й з мінімальними витратами здійснити максимальне охоплення цільової (споживчої) аудиторії.

приклад-листівок
Приклад рекламних листівок

Салонна реклама в маршрутках Дніпропетровськ – наші переваги

Кращим підтвердженням нашої репутації є постійні замовники, серед яких значаться представники великого, середнього і малого бізнесу. Запорука високої якості нашого сервісу полягає в злагодженій роботі менеджерів, дизайнерів і логістів, що володіють багаторічним професійним досвідом. Ультрасучасне обладнання дозволяє створювати макети рекламних оголошень в максимально стислі терміни. Салонна реклама в маршрутках Дніпропетровськ, а також зовнішня і вулична реклама допоможуть популяризувати будь-які товари і послуги, а головне – зробити ваш бізнес більш впізнаваним і успішним.

Якісна реклама в маршрутках Дніпропетровськ – ціна сервісу

Наша візитна картка -виготовлення реклами різного рівня складності. Об’ємна салонна або зовнішня реклама створюється із застосуванням водостійких і термостійких барвників, які гарантують її презентабельність і збереження протягом тривалого часу. Якісна реклама в маршрутках Дніпропетровськ ціна залежить від обсягу / виду витратних матеріалів та складності дизайнерського рішення. Гнучка маркетингова політика агентства дозволяє замовникам укладати з нами контракти на фінансово вигідних умовах.

Як скористатися нашими послугами?

Зв’язатися з нами і замовити рекламу для вашої компанії не складно. Для цього достатньо залишити персональну заявку на нашому офіційному сайті і дочекатися зворотного дзвінка менеджера. Не забувайте про те, що реклама в маршрутках Дніпро – це не тільки самий простий і ефективний, але і найменш витратний шлях до успіху вашого підприємства.

Друк реклами в транспорті
Друк реклами

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ АБО ЗАЛИШАЙТЕ ЗАЯВКУ НА САЙТІ, МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

[