реклама в автобусах

Реклама в автобусах Дніпро

Вас цікавить продаюча реклама в автобусах Дніпро? Тоді довірте ваш вибір перевіреній компанії «СтікерМен», яка багато років займається розміщенням рекламної поліграфії в транспорті України і пропонує для своїх клієнтів повний спектр послуг під ключ.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

реклама в автобусах
Реклама в автобусах

Стильна реклама в автобусах Дніпропетровськ – як це працює?

У місті Дніпро зовнішня реклама оточує нас всюди. Рекламні оголошення можна побачити на фасадах будівель, білбордах і кузові маршруток, автобусів, трамваїв. Незважаючи на це, великим попитом серед представників малого та середнього сегменту бізнесу користується реклама в транспорті, розміщена безпосередньо салоні.

Оголошення, листівки, постери і плакати з пропозиціями товарів і послуг в автобусах міста демонструють високі показники ефективності. Це не дивно, адже щодня громадський транспорт використовує значна частина громадян. Потік по одному маршруту становить кілька десятків або навіть сотень пасажирів в день.

Статистика говорить про те, що більше 80% пасажирів знайомляться з рекламою в транспорті. До цього розташовує привабливий дизайн поліграфії і тривалість маршруту. У потенційного споживача є досить часу, щоб ознайомитися з пропозицією і записати контакти.

Також реклама в автобусах Дніпро доступна за вартістю. Розміщення листівок в салоні буде коштувати дешевше, ніж зовнішня реклама в Дніпропетровськ, але ефективність при цьому буде на високому рівні.

приклад-реклами-в-транспорті
Приклад реклами

Ефективна реклама в автобусах Дніпропетровськ – де замовити?

Якщо вас цікавить стильна і привертаюча увагу реклама в автобусах Дніпро, віддайте вибір компанії «СтікерМен», яка більше 10 років є лідером на українському ринку. У нас є реклама Дніпропетровськ вакансії, можна замовити салонну і зовнішню рекламу з просуванням ваших товарів і послуг. Ми виготовимо стильну і привабливу поліграфію і розмістимо її на бажаному маршруті міста.

П’ять причин вибрати компанію «СтікерМен»:

  • Салонна і зовнішня реклама Україна Дніпропетровськ під ключ без посередників.
  • Уважний і професійний персонал.
  • Докладний фотозвіт про виконану роботу.
  • Власна виробнича база з усім необхідним технічним оснащенням.
  • Демократичні ціни на послуги.
Друк реклами
Друк реклами

Тепер, якщо вас цікавить салонна або зовнішня реклама Дніпропетровськ ціни на яку не вдарять по бюджету, ви точно знаєте, якому рекламному агентству довірити свій вибір.

Щоб замовити послугу реклама в автобусах Дніпро, дзвоніть нам за телефонами, вказаними на сайті або залишаєте онлайн-заявку. Наш представник зв’яжеться з вами в найкоротший термін!

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ АБО ЗАЛИШАЙТЕ ЗАЯВКУ НА САЙТІ, МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂