Реклама в транспорті Кременчук


Рекламна компанія «СтікерМен» займається виготовленням і подальшим розміщенням актуальних оголошень всередині транспортних засобів. Реклама в транспорті Кременчук відрізняється великою кількістю переваг і можливостей.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Реклама в транспорті Кременчук

Основні переваги розміщення реклами в громадському транспорті:

  • Високий відсоток ефективності – більше 10 тисяч переглядів саме Вашого рекламного оголошення за 1 місяць. Це заслуга не тільки якісного і креативного дизайну, а й також вигідного місця розміщення.
  • Демократична вартість такої реклами дозволяє замовникам отримувати необхідні результати за мінімальний бюджет. У нас власне виробництво з виготовлення такої реклами, тому ви не переплачуєте за виготовлення.
  • Внутрішня або зовнішня реклама Кременчук – це оголошення, які дійсно читають. Наші експерти точно знають, як створити рекламну кампанію, в якій будуть зацікавлені потенційні споживачі. Яскрава, барвиста і оригінальна реклама, яку неможливо проігнорувати, неодмінно приверне до себе особливу увагу.

Так може виглядати дизайн вашої рекламної листівки:

реклама Кременчук
зовнішня реклама кременчук

Реклама Кременчук може бути універсальною і цілеспрямованою (для конкретної категорії населення міста). З урахуванням всіх цих особливостей і здійснюється подальше створення та розміщення рекламних кампаній.

Реклама в маршрутках Кременчук: популярні місця для розміщення

Вибираючи даний варіант розміщення оголошень, важливо відшукати місце всередині маршрутки, де б листівки і плакати привертали найбільшу увагу пасажирів.

Реклама в маршрутках Кременчук

В середньому кожен пасажир проводить в транспорті близько 20 хвилин. Реклама в маршрутках Кременчук повинна перебувати в «зоровій доступності». Як правило, це реклама на вікнах, за водієм, на спеціальних конструкціях. Такі оголошення за рахунок швидкого контакту гарантовано відкладаються в підсвідомості людини і легко запам’ятовуються. Кременчук зовнішня реклама дозволяє масштабно і ефективно просувати свої товари або послуги, а також швидко шукати необхідний персонал як в місті так і в області.

Послуга “реклама в маршрутках” доступна у всіх містах України

Реклама в тролейбусах Кременчук

Під рекламою в громадському транспорті прийнято розглядати процес розміщення оголошень в салоні маршруток, трамваїв, тролейбусів та інших видів транспорту, де можна використовувати велику площу під розміщення листівок. Реклама в тролейбусах Кременчук (в салоні) також є ефективним способом популяризації послуг, товарів, брендів тощо.

Реклама в тролейбусах Кременчук

Ці два актуальних методи прийнято використовувати для комплексної організації рекламної кампанії, спрямованої на потенційну аудиторію. Експерти «СтікерМен» візьмуть під свою відповідальність рішення всіх питань, пов’язаних з пошуком найбільш оптимального маршруту, яким буде курсувати Ваша реклама.

Якщо вас зацікавила Кременчук реклама в громадському транспорті, звертайтеся до професіоналів “Стікермен”. Наша найвагоміша перевага над іншими компаніями – власне виробництво, сучасне обладнання та якісні німецькі матеріали, що забезпечує довгий термін експлуатації рекламного зображення. Після закінчення всіх етапів роботи спеціалісти нашої компанії надсилають фотозвіти розміщених оголошень.

МАРШРУТИ РУХУ ТРАНСПОРТУ

МАРШРУТКИ

15Б, 18, 30

Реклама в маршрутках Кременчук. Схема руху

Реклама в маршрутках Кременчук

Тролейбуси

1, 2, 3, 5, 6

Реклама в тролейбусах Кременчук. Схема руху

реклама в тролейбусах кременчук

Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

2 коментарі

  1. Доброго дня! Порадьте маршрути під розміщення реклами у Кременчугу з пошуку працівників. Яка мінімальна кількість та ціна за листівку?

  2. Доброго дня! Це чудовий варіант для реклами з пошуку персоналу.

    Рекомендуємо такі маршрутні таксі під номерами 15Б, 18 та 30 (35шт).

    Також можна розмістити у тролейбусах (23 шт), вони за маршрутом не закріплені і курсують по всьому місту. А маршрутками можна охопити певний район.

    Реклама в транспорті Кременчук 130 грн за одну листівку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *