Салонна реклама

Оголошення про роботу в луцькому транспорті

Шукаєте персонал у Луцьку? Можна розміщувати рекламу вакансій у газетах, журналах, інтернеті, на радіо, телебаченні. Але тоді треба чекати, поки цільова аудиторія витратить гроші на мегабайти або поки придбає газету і знайде саме Ваше оголошення.

Так, це популярні способи, але існують значно ефективніші. Заощаджуйте власні фінанси і час – замовляйте оперативну та дієву рекламу в громадському транспорті Луцька!

Чому це найкращий варіант швидко знайти персонал

  1. Це економно. Салонна реклама в Луцьку має в рази нижчу ціну, ніж реклама на будь-яких інших носіях. Але результат такої реклами не примусить довго чекати! Завдяки розміщенню листівок всередині тролейбусів, автобусів, маршруток можна проводити продуктивну рекламну кампанію в обласному центрі Волині за невеликий бюджет.    
  2. Це оперативно. Найшвидший спосіб дістатися до цільової аудиторії! Треба підібрати молодих людей, робітників, осіб середнього віку чи іншу категорію лучан і гостей міста? Залежно від цільової аудиторії ми запропонуємо громадський транспорт, де Ваше оголошення буде найбільш продуктивним.  
  3. Це постійний контакт із Вашою рекламою. Відповідно до статистики близько 85% мешканців обласних центрів Західної України щодня їздять у громадському транспорті. Серед них орієнтовно 85% пасажирів кілька разів звертають увагу на листівки в тролейбусах або маршрутках, а 45% затримують погляд на рекламі. Крім того, щодня дві третіх пасажирів придивляються не лише на картинку, фото, але й переглядають текст, контактну інформацію. Тому Ваше оголошення про пошук персоналу не залишиться поза увагою!
  4. Це глобальне покриття міста Вашою рекламою. Транспортні маршрути Луцька покривають всі важливі точки, вулиці, райони, де може бути саме Ваша цільова аудиторія. Скористайтеся цим, щоб оперативно знайти потрібних людей на роботу.
  5. Це гарантія швидкого результату. Реклама в маршрутних таксі, автобусах, тролейбусах Луцька працює відразу, щодня контактуючи з потенційними споживачами напряму.  
Реклама в транспорті
Реклама в транспорті

Чому найкраще співпрацювати з рекламним агентством «СтікерМен»

  • Багаторічний досвід у сфері зовнішньої і внутрішньої реклами (понад 13 років). Наша агенція посприяла у пошуку персоналу для багатьох фірм. Допоможемо і Вашій компанії!
  • Наявність власного виробництва.
  • Повний цикл створення салонної реклами.
  • Перевірені та якісні матеріали.
  • Персональний менеджер, який допоможе підібрати оптимальне рішення для проведення ефективної рекламної кампанії.
  • Особливий підхід до кожного замовника.
  • Гарантія виконаних робіт у вигляді фотозвіту.

Замовляйте рекламу про пошук персоналу в рекламній компанії «СтікерМен»!