Салонна реклама

Ваша реклама у найкращому форматі

Плануєте розширення компанії і Вам треба збільшити персонал? Хочете зібрати найбільшу аудиторію на запланований концерт, фестиваль, ярмарку? Маєте цікаві пропозиції для постійних клієнтів? Розкажіть про це з допомогою найбільш продуктивної реклами в громадському транспорті у Вашому місті.

У цьому радо допоможе рекламна компанія «Стікермен»!

  1. Понад 13 років реалізовуємо цікаві та ефективні рекламні проекти.
  2. Географія нашої діяльності охоплює всі обласні центри Західної України, а також Вінницю та Житомир.
  3. Пропонуємо рекламне рішення відповідно до цілей рекламної кампанії, щоб максимально охопити Вашу цільову аудиторію.
  4. Виготовляємо та розповсюджуємо листівки формату А3, А4, А5 у різних транспортних засобах (маршрутки, автобуси, тролейбуси, трамваї).
  5. Адресна програма, яку ми рекомендуємо нашим клієнтам, допомагає підібрати оптимальні маршрути слідування Вашого оголошення.
  6. У нас Ви можете замовити повний цикл виготовлення реклами в транспорті – від макету до фотозвіту. Це дуже зручно, економно в часі та фінансах.
  7. Працюємо напряму з клієнтом, без третіх осіб.
  8. Наш персональний менеджер надасть консультацію, допоможе вибрати найкращий варіант салонної реклами для максимально продуктивної рекламної кампанії.

Сучасна реклама в регионах, розташована в салонах різних видів громадського транспорту, – це оптимальне рішення для бізнесів, які мають ціль:

  • запропонувати людям роботу, навчання за кордоном, різні курси;
  • запросити цільову аудиторію на важливу подію в місті, наприклад, фестиваль, концерт, відкриття супермаркету, салону, магазину тощо;
  • привабити потенційних споживачів акціями, знижками, будь-якими іншими бонусами, які пропонує Ваша фірма;
  • зацікавити пасажирів, які щодня користуються маршрутними таксі, автобусами чи тролейбусами, новинками Ваших товарів, послуг.

Салонна реклама у Вашому місті має безліч переваг

  1. Максимальне залучення Вашої цільової аудиторії.
  2. Оптимальна ціна. Реклама на будь-якому іншому носієві буде коштувати значно більше. Саме доступність для кожного бізнесу робить салонну рекламу оптимальним інструментом для досягнення поставленої рекламної цілі.
  3. Висока частота перегляду рекламного оголошення.
  4. Динаміка транспорту – збільшення кількості Ваших потенційних споживачів.

Обирайте продуктивне рекламне рішення разом зі «Стікермен»!