Реклама в транспорті Біла Церква


Перед тим, як використовувати рекламні оголошення в транспортних засобах в якості головного маркетингового інструменту, важливо пам’ятати, що реклама Біла Церква є динамічною, тому варто брати до уваги всі етапи створення ефективної реклами: розмір шрифтів, яскравість зображення, ламінацію для довгої експлуатації. Наша компанія з високою відповідальністю ставиться до кожного етапу роботи, адже кожна реклама в транспорті Біла Церква повинна бути обов’язково якісною. Не варто розраховувати виключно на її вигідне розташування, тим самим нехтуючи якістю виконання.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Реклама в транспорті Біла Церква

Правильна Біла Церква реклама – один з основних нюансів, який надає прямий вплив на успішність всієї організованої рекламної кампанії. Тому в першу чергу важливо відзначити кілька актуальних питань:

  • коли потрібно запускати рекламу;
  • де її потрібно запускати, щоб мати вплив на величезну потенційну аудиторію.

Компанія «СтікерМен» надає власні послуги для всіх, хто бажає отримати ідеальний продукт у всіх сенсах цього слова. Наша зовнішня реклама Біла Церква відповідає відразу декільком важливим критеріям: приваблива, креативна і зацікавлювати. Таким чином, вона разом з транспортом переміщається по всьому місту, але для отримання максимальної віддачі від її роботи буде потрібно грамотно спланувати майбутній маршрут.

реклама біла церква

Реклама в маршрутках Біла Церква або нерухомий білборд?

Білборд – рекламне оголошення, яке працює в певному місці і районі міста. Його основний недолік в тому, що він зливається із загальною картиною вулиці, а тому перехожі, водії можуть не помічати навіть найкреативніші проекти.

Реклама в маршрутках Біла Церква – це динамічні оголошення, які за один день можуть промайнути в різних районах, їх помітить величезний потік пасажирів (внутрішня реклама) або перехожих, інших водіїв (зовнішня реклама).

Реклама в маршрутках Біла Церква

Галерея дизайнів реклами в транспорті Білої Церкви:

Реклама в транспорті Біла Церква
Реклама в маршрутках Біла Церква

Реклама в тролейбусах Біла Церква: розміщення оголошень

Практично кожен другий житель міста щодня користується тролейбусом. Саме тому реклама в даному виді транспорту на сьогоднішній день є справжнім трендом.

Реклама в тролейбусах Біла Церква

Реклама в тролейбусах Біла Церква передбачає відразу кілька варіантів розміщення – всередині (в салоні) або зовні. Вибір певного варіанту розміщення залежить від матеріалу оголошень, а також від способу їх подальшої експлуатації. Експерти рекламної компанії «СтікерМен» допоможуть кожному клієнтові підібрати найбільш оптимальний варіант для досягнення найкращих результатів.

МАРШРУТИ РУХУ ТРАНСПОРТУ

МАРШРУТКИ

3, 6, 6А, 11, 19, 19А

Реклама в маршрутках Біла Церква. Схема руху


Тролейбуси

1, 2, 3А, 4, 5, 8

Реклама в тролейбусах Біла Церква. Схема руху

Реклама в тролейбусах Біла Церква

Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

3 коментарі

  1. Хочу вас поблагодарить за вашу услугу “реклама в транспорте Белая Церковь”. После размещения в наш цветочный магазин позвонили более 50 человек. Это очень круто !! Буду рекомендовать ваше рекламное агентство всем своим друзьям.

  2. Большое спасибо вам за отзыв!

    Реклама в транспорте Белая Церковь это отличный способ заявить о себе и своем бизнесе.

  3. Реклама в транспорті – чудовий спосіб залучити увагу. Дякую за розміщення. Я не пожаліла, реклама є справді ефективною. Будемо з вами розміщатися ще 6 місяців.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *