Реклама в тролейбусах

Реклама в тролейбусі №9 – це вигідно для Вашого бізнесу!  

Як зацікавити потенційних споживачів своїми товарами, послугами? Як реалізувати успішну рекламну кампанію? Як збільшити продажі за короткий час? Відповіді на ці актуальні питання знають фахівці рекламного агентства «СтікерМен». Телефонуйте до нас! Запропонуємо перевірені способи покращення Вашого бізнесу. Втілимо якісний рекламний проект, який буде ефективно працювати для збільшення Ваших прибутків!
У будь-якій ситуації чудово виручає реклама в транспорті. Львів, місцеві жителі та гості міста зможуть дізнатися про компанію і вже сьогодні скористатися Вашою унікальною продукцією! Крім того, розповсюджувати інформацію всередині громадського транспорту зручно тоді, коли є необхідність нагадати споживачам про відомий бренд.
Треба провести дієву рекламну кампанію? Вибирайте тролейбусний маршрут №9. Така реклама в тролейбусі зможе швидко привабити цільову аудиторію.

5 причин, чому це добре працює

  1. Тролейбус №9 прямує до самого аеропорту. Цим транспортом користуються ділові люди, мандрівники. Можливо, саме вони є Вашими потенційними споживачами? Розкажіть про свою компанію! Для цього достатньо замовити у нашій агенції 65 листівок і розмістити їх у львівських тролейбусах.
  2. Популярний тролейбусний маршрут. Щодня його обирають сотні львів’ян та гостей міста. Тому зручно нагадувати пасажирам про якість, переваги користування саме Вашими товарами чи послугами. Наші менеджери запропонують оптимальні варіанти транспортної реклами, щоб активізувати потрібну цільову аудиторію.
  3. Це великогабаритний транспорт. Отже, можна розмістити всередині тролейбуса листівки у зручних місцях, де кожен пасажир обов’язково зверне увагу, прочитає, сфотографує на свій телефон актуальну інфо!
  4. Маршрут проходить біля університету ім. І. Франка. Студенти є постійними пасажирами 9-го тролейбуса. Саме час рекламувати актуальні вакансії, курси, навчання за кордоном, подорожі, дешеву оренду квартир, тощо.
  5. Тролейбус курсує через кожні 10-15 хвилин. Зручно як пасажирам, так і тим, хто прагне реалізувати ефективну рекламну кампанію.

Звертайтеся до нашої рекламної агенції! У нас доступні ціни, перевірена якісь європейського зразка, багаторічний досвід у веденні рекламної справи.