Реклама в приміських маршрутках Хмельницький

Важко знайти жителя Хмельницької області, який би хоч раз не користувався приміськими автобусами чи маршрутками. Щоденні поїздки на роботу чи поїздки на дачу, до родичів в село, просто на природу — для всіх цих цілей оптимально підходить громадський транспорт. Ним користується майже 3/4 жителів області, тому реклама в приміських маршрутках Хмельницький має великий попит у виробників товарів та послуг.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Плюси реклами в приміському транспорті

Реклама у приміських маршрутках Хмельницький
Реклама в приміських маршрутках Хмельницький

Окрім величезного охвату потенційних споживачів — цільової аудиторії — реклама в приміських маршрутках Хмельницький має ще кілька суттєвих переваг:

  • охоплює всі напрямки руху;
  • потрапляє на очі кілька разів (як мінімум, під час поїздок у прямому та зворотному напрямках);
  • добре запамятовується за рахунок яскравого дизайну та лаконічної презентації продукту;
  • коштує набагато менше, ніж реклама на ТВ, в газетах та інших ЗМІ.

Під час тривалого руху в приміській маршрутці пасажирам особливо немає чим зайняти себе. Неодмінно виникає потреба роздивитись все навколо, почитати оголошення на поверхнях салону. Ось тут і стає в нагоді реклама в приміських маршрутках Хмельницький, яку ви можете прямо зараз замовити у нас.

Їхати до місця призначення довго. Отже, можна уважно прочитати рекламне оголошення, замислитись над його змістом, записати номери телефонів, щоб при нагоді ними скористатися. Це дуже тісний контакт реклами зі споживачем, що робить її надзвичайно ефективною.

Що можна рекламувати

Насправді рекламувати можна все, що не заборонено законом: шукати персонал, рекламувати продовольчі та промислові товари, послуги служб таксі, салонів краси, майстерень, тощо. Завдяки рекламі в приміських маршрутках ваша фірма стане відомою, її назва та продукція — впізнаваною.

Кілька разів побачивши оголошення вашої фірми, споживач мимоволі його запамятає. На підсвідомому рівні він буде мати більш високий відсоток довіри до вже відомої назви, ніж до тої, яку бачить вперше. При нагоді скористається послугами чи придбає товари того бренду, про який вже чув чи читав. Так працює людська психологія.

Як розмістити рекламу в приміських маршрутках Хмельницький

Ви можете прямо зараз замовити у нас рекламні плакати для розміщення на приміських маршрутах міста Хмельницький. Ми самі друкуємо плакати на високоякісному матеріалі.

Оголошення розміщуємо на всіх приміських маршрутах, що дозволяє охопити максимальну кількість потенційних споживачів товарів і послуг та зробити рекламу найбільш ефективною. Наприкінці надаємо клієнтові повний фотозвіт.

Бажаєте, щоб про вашу компанію довідалось якомога більше людей, а кількість ваших реальних покупців/замовників зросла в кілька разів? Тоді реклама в приміських маршрутках Хмельницький — саме для вас. Дзвоніть зараз і замовляйте!

Де розміщаємо

Реклама у приміських маршрутках Хмельницький
Схема розміщення реклами у приміських маршрутках Хмельницький

70 приміських автобусів

525 000 місячний пасажиропотік

8 напрямків по області

№ п/п

Напрямок руху

1

Хмельницький – Деражня

2

Хмельницький – Дунаївці

3

Хмельницький- Городок

4

Хмельницький – Шепетівка

5

Хмельницький – Волочиськ

6

Хмельницький – Красилів

7

Хмельницький – Виньківці

8

Хмельницький – Летичів


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

2 коментарі

  1. Доброго дня. Мене цікавить розміщення реклами в приміських маршрутках Хмельницький. Будемо рекламувати вікна . Скажіть, які краще брати напрямки, якого формату буде листівка і чи можете ви оформити її? А ще мене цікавить ціна за виготовлення та розміщення внутрішньої реклами. Дякую.

  2. Дякуємо за звернення. Ми розміщаємо внутрішню рекламу в транспорті по таких приміських напрямках Хмельницький як: Деражня, Дунаївці, Городок, Шепетівка, Волочиськ, Красилів, Виньківці та Летичів. Листівки А4 формату. Після розміщення надаємо фотозвіт. Рекомендую для реально гарного результату обрати всі напрямки.Таким чином про Вас зможе дізнатись вся Хмельницька область і ви зможете отримати очікуваного результату.

    Якщо ви немаєте дизайну, тоді наша група дизайнерів допоможе вам його розробити. Для більш детальної інформації залиште нам свій електронний адрес і наш менеджер зможе вам надіслати розгорнуту комерційну пропозицію.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *