Реклама в метро Харків


Реклама в метро – ідеальне вкладення власних коштів для тих, хто бажає розповісти про свої товари, послуги широкій аудиторії потенційним споживачам. Реклама в метро Харків, як спосіб донесення інформації завжди дуже виграшний і ненав’язливий, так як люди в поїздці найчастіше знаходяться в стані відпочинку і мають можливість прочитати всі оголошення на поверхнях. У даній статті розміщена реклама в метро Харків вартість, схема розміщення та онлайн калькулятор у якому ви самостійно можете сформувати для себе замовлення.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Відео про послугу

Реклама в метроРеклама в метро

Формати реклами та схема їх розміщення

Реклама в метро Харків
Схема розміщення рекламних стікерів

Процес розміщення реклами в вагонах метро

реклама в вагонах метро

Реклама в метро. Ціна

Формат стікерів Експонування (грн./міс./шт.) Фото приклад

Стікери над вікном

  • 1
  • 130×210 мм

Дізнатись ціну

Фото

Стікери над простінком

  • 2
  • 130×420 мм

Дізнатись ціну

Фото

На склі вікна

  • 3
  • 130×420 мм

Дізнатись ціну

Фото

На простінку

  • 4
  • 210×300 мм

(горизонтальний/ вертикальний)

Дізнатись ціну

Фото

На простінку

  • 5
  • 300×420 мм

Дізнатись ціну

Фото

Комерційна пропозиція 2021

Ми завжди раді співпраці! Для того, щоб отримати і роздрукувати пропозиціюзаповніть відповідну форму і актуальна інформація автоматично буде надіслана на Вашу поштову адресу.

реклама в метро харків ціна

Переваги:

  • Велике охоплення цільової аудиторії – потенційні покупці і постійні клієнти. Пасажиропотік 223,0 млн. пасажирів на рік.
  • Запуск проекту за 7 днів.
  • Дизайн реклами включає ціну розміщення.
  • Працюємо з ПДВ.
  • Працюємо без посередників.
  • Для постійних клієнтів – бонусна програма.
  • Вплив на споживачів абсолютно всіх вікових категорій. Адже щодня метро відвідує величезна кількість людей: школярі, пенсіонери, студенти, співробітники підприємств і різних компаній.
  • Тривала робота рекламних оголошень. Якісна реклама в метро Харкова може прослужити достатньо довго, працюючи 24/7.
  • Мінімальна собівартість рекламного повідомлення з розрахунку кількості переглядів.
  • Економна витрата виділеного бюджету. Ви будете приємно здивовані, виходячи з того скільки коштує реклама в метро.
  • Можливість підвищити впізнаваність власного бренду і збільшити зростання популярності торгової марки в цілому.
реклама в метро Харків

Реклама в Харкові

Додатково до реклами в метро для посилення ефекту в Харкові ми можемо запропонувати вам наступні варіанти розміщення:

Реклама в метро

Про послугу “Реклама в метро”

Обираючи метро, як один із швидких способів пересування по Харкову, кожен пасажир в середньому проводить в вагоні метро близько 30-40 хвилин. За цей час він встигає побачити саме Вашу пропозицію і ознайомитись з ним, переглянувши оголошення. Приклад виконаної послуги “Реклама в метро Харків” наведена нижче.

реклама в харківському метро

Реклама в метро може бути розміщена на різних носіях: розпочинаючи з дверей вагону, простінку, не верхній панелі і завершуючи вікнами. Все це збільшує шанси того, що саме Ваше оголошення змусить звернути на себе увагу. Оскільки ми розміщуємо різні формати реклами в різних містах вагону то і ціни на рекламу в метро суттєво відрізняються.

Реклама в вагонах метро входить в список найкращих способів інформування пасажирів по різних акціях, знижках, про вихід нових товарів, про актуальні послуги та ін.

Реклама в вагоні метро. Фото приклади робіт.

реклама в вагонах метро
реклама в вагоні метро
харків реклама в метро
реклама в метро харків
реклама в метро фото
реклама в тунелі метро
реклама в вагонах метро
реклама в метро Харків
Фото реклама в метро
реклама в метро Харків
Воробйові гори харків реклама в метро

Питання-відповіді

Скільки коштує реклама в метро Харків?

Ціни на рекламу в метро Харкова залежить від терміну розміщення рекламного зображення та обраного Вами формату. Наприклад, вартість листівки розміром 210×300 мм стартує від 60 грн. Всі ціни, формати та схеми їх розміщення відображені вгорі даної статті.

Скільки коштує розміщення реклами в метро?

У розміщення реклами входить і вартість експонування яка починається з 60 гривень за один рекламний плакат на один місяць.

Скільки коштує реклама в вагонах метро?

Вартість починається з 60 гривень за один рекламний плакат на один місяць в одному вагоні. Оскільки в Харківському метро є 290 вагонів то реклама у всіх вагонах метро коштує – 17 400 грн.

Найчастіше це яскраві і барвисті постери, які знаходяться на стінках і розташовані на верхніх і нижніх рівнях:

  • Верхній рівень для наклейок розташований з лівого або правого боку від дверей вгорі стіни.
  • Нижній рівень – це ділянка, яка перебуває під верхнім рівнем (ближче до спинок сидінь).

Така реклама в Харківському метро представлена ​​всілякими варіантами наклейок.

Шляхові стіни в метро

Реклама в метро Харків, вартість якої залежить від варіантів оформлення, може бути розміщена на шляхових стінах. Це місця, які знаходяться на верхніх стінках біля виходу з вагону.

Якщо цікавить реклама в метро Харкова вартість, звертайтеся до нас! Наша компанія працює на ринку більше 14 років. За цей час ми розвинули власне виробництво друкованої рекламної продукції. Маємо величезний досвід в оформленні грамотних і яскравих листівок найрізноманітніших товарів і послуг.

Рекламні оголошення в метро – це яскраві, великі плакати, які розташовані з двох сторін поїзда. Реклама в метро Харків прайс на яку представлено на сайті нашої компанії «СтікерМен», забезпечує охоплення всіх пасажирів станції.

Для того щоб дізнатися скільки коштує реклама в харківському метро зв’яжіться з нашим фахівцем за телефоном, вказаним на сайті для професійної та безкоштовної консультації. Наші досвідчені фахівці порадять, де ефективніше буде використовуватися реклама в вагонах метро Харків, враховуючи специфіку замовника.

Яскрава реклама в метро Харків – запорука успіху вашого бізнесу

Така внутрішня реклама в тунелі метро дозволяє правильно розставити акценти і привернути до себе увагу кожної людини. Адже наявність яскравих кольорів надає позитивний ефект і «змушує» побачити оголошення навіть тих людей, які зазвичай не розглядають постери на стінах і інших поверхнях. У цій статті ви можете ознайомитися з реклама в метро фото і приблизно уявити всі ваші побажання до створення макету оголошення.

Реклама в метро Україна виробляється без участі посередників в рекламній компанії “Стікермен”. Ми використовуємо високоякісні німецькі плівки і інноваційне обладнання. Реклама в метро ціна Харків в порівнянні з іншими ЗМІ досить доступна і точно себе окупить за лічені дні.

Брендування електричок метрополітену

Представлена ​​реклама в метро це досить популярний і оригінальний вид візуальних рекламних кампаній. При організації даної рекламної кампанії можна використовувати різні формати зображення, що дозволить оформити поверхні стін, колони, двері та інші поверхні. Величезний потік пасажирів в годину пік вимірюється кількома десятками тисяч людей, а тому віддача від таких оголошень колосальна.

Реклама в метро Харкова: вартість і переваги

Для того щоб дізнатися, скільки коштує реклама в метро Харків, потрібно зв’язатися з нашими менеджерами для з’ясування всіх нюансів: стиль оформлення, місце для розміщення, розміри оголошень і інші додаткові особливості.

Організація рекламної кампанії в метро – це не просто вигідно і зручно, але ще і стабільно. Реклама в метро без посередників має величезну кількість незаперечних переваг, але важливо виділити три найголовніших:

  • Висока ефективність у порівнянні зі стандартною зовнішньою рекламою – найбільший контакт Харків реклама в метро з увагою адресата.
  • Ненав’язливість і природний інтерес. В очікуванні електрички або в процесі поїздки пасажири охоче розглядають різні оголошення, які їх ніхто не змушує читати.
  • Економія Вашого бюджету. Ціни на розміщення оголошень у ЗМІ та реклама в метро вартість істотно відрізняються, але при цьому відгук і охоплення цільової аудиторії в рази більше.

З урахуванням виділеного бюджету наші фахівці допоможуть кожному замовнику підібрати комплексне рішення для створення якісної і робочої рекламної кампанії навіть у Воробйови гори Харків реклама в метро. У будь-якому випадку максимально високий результат і ефективна віддача гарантовані. Щоб дізнатися реклама в метро ціни телефонуйте до нас або залиште онлайн заявку для зворотного зв’язку.

ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ І МИ ПІДБЕРЕМО ДЛЯ ВАС НАЙКРАЩІ ВАРІАНТИ?

ХОЛОДНОГІРСЬКО-ЗАВОДСЬКА ЛІНІЯ. СТАНЦІЇ МЕТРО:

ОЛЕКСІЇВСЬКА ЛІНІЯ. СТАНЦІЇ МЕТРО:

САЛТІВСЬКА ЛІНІЯ. СТАНЦІЇ МЕТРО:

16 коментарів

  1. Всем привет! Я восхищаюсь вашим онлайн калькулятором, который за 20 секунд посчитал реклама в метро цена Харьков. Впоследствии со мной звязалась менеджер Анна. Очень доступно рассказала как будет проводиться моя рекламная кампания. Спасибо Вам за профессионализм и за адекватные цены.

  2. Софія, дуже дякуємо Вам за коментар!)

    Бажаємо успіху та процвітання вашій компанії!

  3. реклама в метро Харьков

    интересует Алексеевская линия

    как разместить ?

  4. реклама в метро харьков цена зависит от чего ? какой минимум?

  5. реклама в метро харьков прайс жду на почту, хочу разместить с 1 сентября

    уже все готово

  6. Здрасте, интересуюсь продвижением для своего бизнеса, меня заинтересовала реклама в харьковском метро

    сколько стоит реклама в метро харьков ?

  7. Здрасте, интересуюсь продвижением для своего бизнеса, меня заинтересовала реклама в харьковском метро

    сколько стоит реклама в метро харьков ?

  8. реклама в метро харьков цены и маршрути по линиям где близко воробьевы горы харьков реклама в метро если быть точнее

  9. посмотрела что у вас есть услуга – реклама в вагонах метро харьков

    реклама в метро харькова стоимость увидила, что в нее входит

  10. Cколько стоит реклама в харьковском метро если разместить рекламу на полмесяца ?

  11. Реклама в вагоне метро в метро харьков посмотреть примеры, как все это выглядит можно ?

  12. реклама в метро цена харьков и киев отличается ?

  13. реклама в метро харьков стоимость по форматам отличается? сбросьте предложение с ценами и где ее возможно разместить

  14. Доброго дня, ви правильно здогадуєтесь. Реклама в метро Харкова дійсно відрізняється за ціною, в залежності від обраного формату. Всі можливі формати ви можете переглянути за цим посиланням: https://stickerman.com.ua/реклама-в-транспорті-харків/реклама-в-метро-харків/#formaty-reklamy Надіслали пропозицію з цінами на вашу поштову адресу!

  15. Доброго дня, Євген. Так, вартість відрізняється у зв’язку з тим, що у Харкові і у Києві різні дозволені формати листівок під розміщення. Надіслали пропозицію з цінами вам на пошту для ознайомлення з цінами та дозволеними форматами розміщення 🙂

  16. Доброго дня, Ольга. Формат реклами може бути:

  17. 130×210 мм
  18. 130×420 мм
  19. 130×420 мм
  20. 210×300 мм
  21. 300×420 мм
  22. Надіслали вам комерційну пропозицію на пошту з прикладами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *