Реклама в транспорті Кривий Ріг


У кожного власника малого, середнього чи великого бізнесу рано чи пізно виникає питання: “Як зробити свій бренд впізнаваним, при цьому не витративши весь бюджет?”. Пропонуємо Вам оптимальне рішення – реклама в транспорті Кривий Ріг.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Під час створення макетів рекламних оголошень група дизайнерів “Стікермен” ретельно продумують всі деталі, щоб ваша реклама дала максимальний ефект за досить стислі терміни.

реклама в транспорті Кривий Ріг

Щодня в громадському транспорті їздить величезна кількість людей, які можуть побачити саме Ваше оголошення. Адже зовнішня реклама Кривий Ріг – це оптимальне рішення для всіх, хто бажає донести потрібну інформацію до великої аудиторії пасажирів.

Реклама в громадському транспорті в Кривому Розі

зовнішня реклама Кривий Ріг

Відповідно до сучасної статистики, реклама в транспорті Кривий Ріг набагато краще сприймається і запам’ятовується в порівнянні з іншими різновидами рекламних оголошень. Рухома Кривий Ріг реклама в маршрутках вже давно входить в список найефективніших способів просування власного бренду, товарів, послуг.

Реклама в маршрутках Кривий Ріг — основні переваги

На теперішній час просто неможливо уявити салон сучасного громадського транспорту без цікавих, оригінальних рекламних повідомлень. Щодня маршрутними таксі користується вагомий відсоток мешканців того чи іншого міста, і саме цей відсоток становить частину працездатного населення. Реклама в маршрутках Кривий Ріг вже з першого дня розміщення розвиватиме впізнаваність вашого бренду та збільшуватиме ваші продажі.

реклама в маршрутках Кривий Ріг

Якісна реклама Кривий Ріг в громадському транспорті відрізняється великою кількістю переваг, завдяки яким такий спосіб популяризації товарів активно процвітає:

  • Частий контакт з великою кількістю пасажирів, серед яких точно знайдуться ті, хто дійсно зацікавлений в запропонованій продукції або послузі.
  • Економний маркетинговий інструмент, який не потребує замовлення повторних тиражів.
  • Реклама в маршрутках Кривий Ріг беззаперечно буде розміщена на видному місці.
  • Креативний дизайн рекламних оголошень, на який зверне увагу кожен пасажир маршрутки.

Приклад дизайнів для розміщення рекламних оголошень в маршрутках:

реклама кривий ріг

Реклама в швидкісному трамваї Кривий Ріг — один з найпопулярніших видів реклами у місті

Зовнішня реклама Кривий Ріг в трамваї вже давно стала одним з найпопулярніших способів брендування різних маршрутів. Це пов’язано з тим, що подібні маркетингові інструменти буквально «змушують» пасажирів звернути на себе увагу. Під час поїздки кожна людина, як мінімум, один раз подивиться на рекламний банер, який приковує до себе погляди.

Реклама в швидкісному трамваї Кривий Ріг

Реклама в трамваї в Кривому Розі

Для того щоб реклама в швидкісному трамваї Кривий Ріг принесла максимальну віддачу, необхідно довіряти її створення та подальше розміщення справжнім професіоналам своєї справи. Компанія «СтікерМен» точно знає, як має виглядати ідеальна реклама Кривий Ріг.

Чому реклама в тролейбусах Кривий Ріг настільки ефективна?

В процесі замовлення рекламних оголошень важливо ретельно продумати місце розміщення, а також подбати про захист реклами, що дозволить продовжити її експлуатаційний термін. Реклама в тролейбусах Кривий Ріг може мати ламіновану поверхню, завдяки якій фарби і папір не постраждають від різких перепадів температури або від підвищеного рівня вологості. Як наслідок, якісна зовнішня реклама Кривий Ріг залишиться без змін протягом всього року.

Реклама в тролейбусах Кривий Ріг

У відмінному результаті використання нашої продукції клієнти компанії впевнились давно. Розміщена Кривий Ріг реклама в маршрутках має безліч переваг:

  • така реклама діє на потенційного покупця через встановлений візуальний контакт, а саме цей канал взаємодії є найбільш ефективним;
  • реклама Кривий Ріг виготовлення відбувається на власному виробництві, тому ціни у нас досить доступні;
  • Дизайнери нашої компанії мають багато креативних ідей щодо створення оригінальних зображень, щоб ваша Кривий Ріг реклама привертала увагу якомога більшої кількості потенційних клієнтів;
  • Всі розміщені рекламні оголошення підсвідомо впливають навіть на тих пасажирів, які поки що не цікавляться вашим продуктом чи послугою;
  • Кривий ріг зовнішня реклама може охоплювати всю територію міста, що приведе до збільшення продаж.
  • виготовлена нашими спеціалістами реклама в транспорті майже не руйнується погодними умовами (вологою та сонячним випромінюванням).

Свою відмінну дієвість зовнішня реклама на транспорті Кривий Ріг продемонструє вже в перші дні. Вам потрібно розмістити їх лише на декількох маршрутах і ваша клієнтська база зросте миттєво. За допомогою нашого онлайн-калькулятора ви можете миттєво дізнатись, які на зовнішня реклама Кривий Ріг ціни.

Маршрути руху транспорту

Маршрутки

3/6, 27/35, 203, 205, 208, 214, 223, 238, 286, 295, 307, 312, 397

Реклама в маршрутках Кривий Ріг. Схема руху

Реклама в маршрутках Кривий Ріг

Трамваї

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 22, 25, 27

Реклама в трамваях Кривий Ріг. Схема руху

Реклама в трамваях Кривий Ріг

Швидкісні трамваї

, , ,

Реклама в швидкісному трамваї Кривий Ріг. Схема руху


Тролейбуси

1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11, 13, 13А, 14, 15, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 24

Реклама в тролейбусах Кривий Ріг. Схема руху



Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

Коментарі

2 коментарі

  1. Интересует реклама в транспорте Кривой Рог. Подойдет ли она для рекламы швейного предприятия? Давно хотелось сделать свое предприятие известным. Раньше заказывали рекламу на бигбордах и она эффекта не дала. Мне бы очень хотелось разместить рекламу в скоростном трамвае кривой рог, вы предоставляете такую услугу? Я бы хотела изобразить на открытках фото наших швей за станками и разместить номер телефона. Хочу быстро найти персонал на работу и возможно вы мне поможете с оформлением изображения?

  2. Реклама в транспорте прекрасно подойдет для рекламы швейной предприятия. Благодаря ей можно быстро найти на работу персонал и заявить о своих услугах или товаре. Да, мы размещаем рекламу в скоростных трамваях, их есть 50 шт – соответственно 50 рекламных листовок. У нас есть дизайнер, который поможет сделать визуализацию проекта, для этого нам нужны информационные материалы, которые вы хотите видеть на рекламной листовке))

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *