Реклама в метро Київ


Реклама в метро Київ – це достатньо поширений запит серед бізнесу, який хоче розказати про себе широкій аудиторії. Також це один із найбільш ефективних сучасних способів популяризації власного бренду, просування товарів та послуг. За його допомогою можна не тільки зробити популярними нові компанії, а й нагадати споживачу про вже відомі бренди.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Відео про послугу

Реклама в метроРеклама в метро

Реклама в метро виконує головну задачу: завдяки їй можна розказати про компанію великій кількості людей у максимально ​​короткі терміни.

Формати реклами та схема їх розміщення

Реклама в метро Київ
Схема розміщення рекламних стікерів

Розміщення реклами на площах здійснюється відповідно до Закону України “Про рекламу.

Процес розміщення реклами в вагонах метро

реклама в вагонах метро
реклама в вагонах метро


Реклама у метро. Ціна

Формат стікерівЕкспонування (грн./міс./шт.)Фото приклад

На простінку

  • 1
  • 290×120 мм

Дізнатись ціну

Фото

На склі дверей

  • 2
  • 350×150 мм

Дізнатись ціну

Фото

На простінку

  • 3
  • 300×300 мм

Дізнатись ціну

Фото

На склі дверей

  • 4
  • 350×300 мм

Дізнатись ціну

Фото

На простінку

  • 5
  • 600×300 мм

(горизонтальний/ вертикальний)

Дізнатись ціну

Фото

На простінку

  • 6
  • 600×600 мм

Дізнатись ціну

Фото

Комерційна пропозиція 2024

Ми завжди раді співпраці і готові запропонувати максимально ефективне рішення для вашої рекламної кампанії! Щоб отримати пропозицію, заповніть відповідну форму – і актуальна інформація автоматично буде надіслана на вашу електронну пошту.

Метрополітен Київ має дуже розгалужену мережу: на трьох гілках розташовано 52 станції, які охоплюють майже все місто. А щоденно столична підземка перевозить 775 100 пасажирів. Тому величезна кількість людей зможе побачити ваші рекламні оголошення у всіх районах столиці. 

Реклама в метро Київ

У вагонах метро достатньо вільного місця, де можна розмістити рекламу різних форматів та розмірів. Власне, цим і займається рекламне агентство “СтікерМен”. Наші спеціалісти розробляють оригінальний дизайн для листівок різних форматів. У київметрополітені фахівці нашої компанії займаються розклеюванням рекламних оголошень згідно обраної Вами схеми розміщення. 

У нас є власне виробництво рекламної продукції, що дозволяє пропонувати клієнтам набагато нижчі ціни, ніж у інших компаній. Звертайтесь до спеціалістів агентства – і отримайте доступні ціни за вашим запитом “Київське метро реклама”.

реклама в метро

Реклама в метро відрізняється таким списком переваг:

  • Вашу рекламу побачить велика кількість споживачів та потенційних клієнтів. Тому цей канал популяризації гарантовано буде працювати ефективно.
  • Київ реклама – це не просто слова, а можливість залучити до рекламної кампанії цільову аудиторію (ЦА) саме під ваші потреби, адже в підземці збираються дуже різні люди.
  • Реклама в метро довше зберігатиме гарний зовнішній вигляд, адже на неї не впливають зовнішні фактори, наприклад, погодні умови.
  • Реклама в метро – це не агресивний маркетинг. Оголошення із продуманим естетичним дизайном невимушено будуть привертати увагу пасажирів підземки.
  • Під час поїздки у метро пасажири будуть вивчати і переглядати оголошення у вагоні. Це гарантує тривалий зоровий контакт – і , як результат, у їх пам’яті збережеться вся необхідна та корисна інформація.
  • Наша компанія працює самостійно, має власне виробництво та займається пошуками рекламних майданчиків України. Тому на ваш запит “реклама в метро Україна” ми відповідаємо приємними та доступними цінами.
  • Великий пасажиропотік гарантує високу частоту повторних контактів з оголошенням. Якщо людина постійно бачить рекламу, яка пропонує рішення її проблем, то вірогідно вона скористується пропозицією з цієї листівки.
  • Реклама в метро – це достатньо економна інвестиція у бізнес. Вартість на розміщення оголошень у вагонах метро суттєво відрізняється від цінників ЗМІ, та реклами на білбордах, сітілайтах тощо.

Загальний пасажиропотік ліній метро Києва

  • Святошинсько-Броварська лінія – 570 тисяч пасажирів за день;
  • Сирецько-Печерська лінія – 322,1 тисяч пасажирів за день;
  • Оболонсько-Теремківська лінія – 473 тисяч пасажирів за день.
Київ реклама

Сьогодні для тих, хто шукає рекламне агентство Київ пропонує дуже багато варіантів, та не всі вони будуть відповідати вашим потребам. Тому варто впевнитись, що вам підходить саме “СтікерМен”, – зв’яжіться з нами. Можна зателефонувати за номерами телефонів, що вказані на сайті, або заповнити коротку форму зворотнього зв’язку внизу сторінки.

Менеджер зв’яжеться з вами протягом кількох хвилин і надасть безкоштовну консультацію. Під час розмови він зорієнтує, які рекламні майданчики Україна вам підійдуть. Також менеджер обов’язково відповість на одне із головних питань “реклама в метро Київ ціни?”.

Реклама в вагонах метро Київ

Наша команда знає, як правильно та кваліфіковано надавати послугу “реклама Київ” та створювати оголошення, які запам’ятовуються. Залишайте заявку на нашому сайті та отримуйте якісну консультацію, а також дізнайтеся, які на реклама в метро Києва ціни.

«СтікерМен» пропонує різні формати рекламних оголошень на вибір. Керуючись нашим досвідом ми знайшли дієву формулу “реклама в вагонах метро Київ” – це яскраві листівки всередині вагона розміром 300х300 мм. 

реклама київ

Але ви можете замовити та отримати будь-які варіанти листівок, які можуть відрізнятися за розміром та формою. Розкажіть нашим спеціалістам про ваші побажання – і вони скажуть як працюватиме така реклама в метро, ціни на неї.

Зазвичай реклама у вагонах метро розміщується на:

  • Двері вагона – використовуються листівки розміром 350х150 мм або 350х300 мм, які фіксуються на прозорій плівці. При цьому важливо виконувати обов’язкові умови: 60% – площі зайнято готовим макетом, а інші 40% – це прозорий фон.
  • Рекламні оголошення на простінках. Тут можна використовувати різні формати листівок: 290х120 мм, 300х300 мм, 600х300 мм (горизонтальний/вертикальний), 600х600. Їх ми фіксуємо прозорою самоклеючою плівкою. В цій рекламі працює повноцінний довготривалий зоровий контакт з пасажирами, які їдуть стоячи. Також її помічають потенційні клієнти, які сидять навпроти кватирки.

Зателефонуйте нам або залишайте заявку на сайті і дізнайтеся, якою має бути ефективна реклама метро Київ, ціни на неї та отримайте знижки.

Напевне, ви не один раз за запитом “реклама у вагоні метро Київ” читали відгуки, що вона більш ефективна, ніж оголошення на стінах та ескалаторах. Адже коли людина рухається, то вона не може уважно вивчати оголошення, а особливо в годину пік.

Реклама в метро Київ

Дуже часто наші клієнти бояться замовляти рекламу в метро тому, що їх турбують декілька питань:

  1. Скільки коштує реклама в метро Київ?
  2. Чи будуть розміщувати їх рекламу в метро без посередників?

Відповіді на ці питання прості. Вартість реклами залежить від формату та кількості замовлених оголошень. І розміщувати її ми будемо без посередників. Робити такі безапеляційні заяви нам дозволяє наш 7-річний досвід на ринку рекламних послуг.

За цей період ми змогли не тільки налагодили власне виробництво з виготовлення рекламних оголошень, а також стали лідером на ринку рекламних послуг по всій території України. А це означає, що ми обираємо найбільш ефективні канали комунікації зі споживачем. І реклама в вагонах метро – один із них.

Метро Київ. Ціна реклами

Реклама в метро Київ, ціна якої завжди тішить замовника, сьогодні дуже популярна як у представників середнього бізнесу, так і у великого. Звідси конкуренція і багато рекламних агенцій у столиці, які  завжди конкурують між собою за різними напрямками, в тому числі і за “метро Київ вартість”.

Рекламна агенція “СтікерМен” за чесну конкуренцію, тому ми не демпінгуємо, а формуємо демократичні ціни завдяки власному виробництву рекламних листівок.

Чи є знижки на рекламу?

Агентство «СтікерМен» пропонує своїм клієнтам максимально вигідні умови співпраці, в тому числі і спеціальні знижки. Вони залежать від об’ємів замовлення. Ми надамо всю необхідну інформацію за вашим запитом “реклама в метро прайс”. Про вартість послуг можна дізнатись на нашому офіційному сайті або ж за вказаними номерами телефонів.

Чекаємо на ваш дзвінок, адже ми маємо чим вас здивувати:  розкажемо про рекламу в метро знижки. Наш менеджер пояснить всі нюанси проведення оплати, а також деталізує вартість послуг за  рекламними форматами, і які є на рекламу знижки метро.

Якщо ж ви не любите телефонні розмови, то можна подати заявку онлайн. В такій формі зворотнього зв’язку ми також надамо максимум корисної інформації і відповімо на ваші питання про “метро Київ вартість”.  А наша схема метро Київ допоможе швидко зорієнтуватися у столичній підземці. Разом з менеджером ви зможете визначити найкращі локації для вашої рекламної кампанії.

Наші переваги

Відсутність посередників означає, що наша команда спеціалістів виконує всю роботу самостійно: розпочинаючи від підготовки майбутнього проекту і закінчуючи детальною розробкою дизайну та завершенням пошуку найпопулярніших станцій метро, ​​де охоплення Вашої реклами буде максимальною. За 7 років нашої роботи ми встигли налагодити власне виробництво з виготовлення рекламних листівок, щоб наші клієнти не переплачували. Крім того, ми беремо повністю відповідальність за процес оклейки вагона в metro kiev. Реклама в метро ціна стартує від 87,00 грн. за 1 рекламну листівку.

Ще один плюс співпраці зі “СтікерМен” – це реклама в метро без посередників, яка буде працювати відразу після розклеювання листівок. 

Час запускати вашу рекламну кампанію. У нашому арсеналі є досвід, вміння, креатив, бажання допомагати та онлайн-помічники – карта київського метро і схема київського метро. Останні потрібні, щоб швидко орієнтуватися у великому київському метрополітені.

Карта метро Київ

Метрополітен Київ – це близько 52 діючих станцій на трьох лініях довжиною не більше 70 км. У нас на сайті є метро Київ карта, схема метро Київ та багато інших картографічних матеріалів про столичну підземку.

Карта метро Київ допоможе ознайомитись з трьома основними напрямками:

  • Червона – Святошинсько-Броварська лінія налічує 18 станцій (протяжність 22,7 км);
  • Синя – Оболонсько-Теремківська лінія налічує 18 станцій (протяжність 21 км);
  • Зелена – Сирецько-Печерська лінія налічує 16 станцій (протяжність 23,8 км).

Щоденно до київської підземки спускається майже мільйон пасажирів. 90% із них вивчають рекламні оголошення у вагонах метро, а більше 50% дійсно звертаються за адресами та телефонами, які вказані у оголошеннях.  Тому визначитись із районами, де мають побачити вашу рекламну листівку, необхідно. А зорієнтуватись у столиці допоможе схема метро, Київ же великий. Так обрати правильну гілку метро і потрібний вагон буде просто.

Сьогодні карта метро Києва виглядає так:

  • У мережі є три депо – «Дарниця», «Оболонь» та «Харківське».
  • У кожному поїзді – 5 вагонів.
  • Всього вагонів – 821, у будь-якому із них ви зможете розмістити власне оголошення.

Графік роботи київського метрополітену виглядає наступним чином:

  • Загальний час відкриття всіх станцій – 05:45. Раніше за всіх відкривається станція “Бориспільська”, о 05:20, а останньою – “Сирець”, о 05:55.
  • Загальний час закриття всіх станцій – 00:00. Раніше всіх зачиняється станція “Іподром” – в 23:45, а пізніше за всіх – “Театральна”, о 00:18.

Робочий графік метро може змінюватись у святкові дні  (на Новий рік, Великдень, День Незалежності), а також у дні, коли проходять вечірні футбольні матчі UEFA – Ліга Чемпіонов та Ліга Європи. Тоді роботу метро продовжують ще на годину. Як правило, у дні проведення футбольних матчів за  годину до початку дербі закривають ​ “Палац Спорту” та “Олімпійську”.

ЛІНІЯ МЕТРО СВЯТОШИН (СВЯТОШИНО-БРОВАРСЬКА). СТАНЦІЇ МЕТРО:

ЛІНІЯ МЕТРО ТЕРЕМКИ (ОБОЛОНСЬКО-ТЕРЕМКІВСЬКА). СТАНЦІЇ МЕТРО:

ЛІНІЯ МЕТРО СИРЕЦЬ (СИРЕЦЬКО-ПЕЧЕРСЬКА). СТАНЦІЯ МЕТРО:

Питання-відповіді

Скільки коштує розміщення реклами у метро?

Ціна за місяць розміщення однієї рекламної листівки стартує від 87 грн.

Скільки коштує реклама в метро Києва?

Вартість на розміщення реклами в метро Києва залежить від розміру обраного клієнтом зображення та терміну його розміщення. Зазвичай, ціна стартує від 87 грн за місяць розміщення однієї рекламної листівки.

Хто робить рекламу в метро?

Над створенням реклами в метро працює команда фахівців рекламної агенції “Стікермен”. Група дизайнерів створюють оригінальні, читабельні макети, щоб кожна рекламна кампанія була по-своєму особлива та ефективна.

Скільки часу триває виготовлення та розміщення реклами в метро?

Наша команда старається якнайшвидше здійснити запуск кожного проекту, але зазвичай, процес виготовлення та розміщення займає не більше 14 днів.

Куди поділася реклама в метро?

У зв’язку з карантином, спричиненим коронавірусом SARS-CoV-2 відбулось скорочення розміщення реклами в метро, але на початку 2021 року наша компанія активно розпочала розміщувати рекламні листівки не тільки у вагонах метро, але і у інших видах громадського транспорту по всій території України.

18 коментарів

  1. Наша компанія вже не в перший раз співпрацює з вашим агентством. Раніше ми розміщували рекламу в автобусах, залишилися задоволені результатом. Менеджером вашої компанії були дуже добре підібрані місця для розміщення. Потім вирішили спробувати новий для нас вид реклами – реклама метро. Всі роботи були проведені якісно, спеціалісти точно вклалися в зазначені терміни. Плануємо й надалі продовжувати співпрацювати з рекламним агентством «СтікерМен».

  2. Впервые заказали услугу реклама у метро Киев для расклеивания объявлений внутри – в вагонах. К качеству работ претензий не имеем, все работы выполняются качественно и в срок. Особенно хотим отметить полноту отчетов, куда делась реклама в метро, быструю обратную связь и глубокое погружение в нашу тематику. Сотрудники агентства отлично понимают задачи, стоящие перед бизнесом, и помогают их реализовать благодаря своему профессионализму и опыту. После оставленной заявки менеджеры быстро просчитали стоимость моей рекламной компании и сообщили, возможные на метро скидки Киев

  3. Дякуємо Вам за довіру та гарний відгук!)

  4. Позвонили в «СтикерМен», так как нам надо было создать креативный дизайн рекламы и узнать Киев метро цена. В результате мы получили именно то, что изначально и хотели получить. Приятно удивил индивидуальный подход и то, что здесь клиента действительно слушают и слышат. Предложили услугу реклама в метро Крещатик, уже можем отметить, что объявление действительно работает, к нам обращаются люди.

  5. Оксана, дуже дякуємо за відгук! Ми стараємося для вас 😉

  6. Обратились в СтикерМен по комплексному ведению нашей рекламы, начиная от адаптации дизайн-макета, заканчивая размещением на дверях вагона. Нам нужна была качественная социальная реклама в метро и мы ее получили, а метро цены Киев от СтикерМен приятно удивили.

  7. реклама в метро или иная? какая реклама дает лучший эффект? не могу определится

  8. Для наших клиентов стремимся всегда быть лучшими 🙂

  9. реклама в метро Киев, какая выгода у меня будет с этой рекламы ?

  10. хочу розмістити рекламу у автобусах Києва і також цікавить реклама в вагонах метро

    чи можна отримати пропозицію на вайбер ?

  11. Цієї весни планується відкриття нового фітнес клубу. Звернулися по допомогу до рекламного агентства СтікерМен, і анітрохи не прогадали. Грамотні менеджери допомогли з вибором найбільш оптимальних площадок для розміщення реклами та друку рекламних матеріалів, а також ознайомили, які можуть бути на реклама метро знижки. Реклама в київському метро – це дійсно робоча схема. Нам важливо було розмістити оголошення там, де великі потоки людей.

  12. Доброго дня, nods. Нам дуже приємно було отримати такий теплий коментар від Вас. З нетерпінням чекатимемо нових звернень!

  13. У меня открылся новый ресторан и мне срочно нужно было разместить пару рекламных листовок в метро Киеа. Мне посоветовали ребят из компании Стикермен, обратился, меня поняли с полуслова, проконсультировали сколько стоит метро в Киеве, благодарю за сотрудничество.

  14. Доброго дня, Орися. Дуже дякуємо за відгук. Будемо раді реалізувати для вас нові проекти!

  15. Доброго дня, Игорь. Згідно статистичних даних реклама в метро – один із найефективніших способів рекламування, про що свідчать дані пасажиропотоку ліній метрополітену Києва: Святошинсько-Броварська лінія – 570 тисяч пасажирів за день, Сирецько-Печерська лінія – 322,1 тисяч пасажирів за день, Оболонсько-Теремківська лінія – 473 тисяч пасажирів за день. Це означає, що ваше оголошення побачить максимальна кількість цільової аудиторії. Проте, варто враховувати бюджет, який ви готові використати для запуску рекламної кампанії. Надіслали комерційну пропозицію Вам на пошту. Просимо ознайомитись і зателефонувати нашому менеджеру 073 167 36 35 для детальнішої консультації 🙂

  16. Доброго дня, Святослав. Надшліть ваш контактний телефон або зателефонуйте нам 0731673635 і ми надамо пропозицію з цінами.

  17. Доброго дня, вигода однозначно буде, адже щодня вашу рекламу будуть бачити не менше 322 тисячі пасажирів. Це гарантує охоплення якомога більшої кількості ЦА. Але потрібно враховувати ваш бюджет і очікування від рекламної кампанії. Зверніться до менеджерів нашої компанії для безкоштовної консультації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *