Реклама в автобусах

Численні дослідження вказують на те, що реклама в пасажирському транспорті має великий вплив на пасажирів. Зокрема про це свідчать експертні висновки наших фахівців з рекламного бізнесу. Вони встановили, що реклама в автобусах надзвичайно ефективна в середовищі потенційних споживачів регіональних товарів і послуг. Це пояснюється наступними факторами:

  1. Автобуси являються найпоширенішим видом транспорту для громадян України з середнім достатком.
  2. Категорія пасажирів найкраще відповідає цільовій аудиторії на яку розрахована регіональна реклама.
  3. Більшість громадян регулярно їздять маршрутами місцевого значення.
реклама в автобусах
Реклама в автобусах

Таким чином, реклама в автобусі досягає своєї мети завдяки її охопленню великої кількості споживачів, які систематично її переглядають. Проте на ефективність реклами впливають не тільки перелічені фактори. Важливо донести до людей інформацію в цікавій формі на носіях, які привертають до себе увагу. Автобусні маршрути є в усіх більш менш значущих містах України, серед яких:

Реклама в автобусах та її особливості

Просторі салони сучасних автобусів, такі як MAN, LAZ, Elektron, MAZ дозволяють розміщувати в них найрізноманітнішу рекламну продукцію. У цих транспортних засобах передбачені конструкції під рекламні плакати. Завдяки цьому реклама в автобусах має презентабельний вигляд. Завдяки великій пасажиромісткості, до перегляду рекламних оголошень залучається широке коло людей.

Перманентно великий пасажиропотік забезпечує поширенню змісту рекламних банерів серед потенційних клієнтів рекламодавця. Зручні місця розташування рекламних плакатів сприяють невимушеному охопленню їх поглядом, тому реклама в автобусах викликає довіру і не дратує пасажирів.

Дієвість рекламного продукту підсилюється тим, що пасажири автобусів переважно не відволікаються на сторонні подразники і шукають поглядом привабливі елементи оформлення салону. Естетичний дизайн, збалансовані кольори та креативні написи спонукають до сприйняття запропонованої інформації. Саме така реклама в автобусі гарантує ефективність розвитку бізнесу рекламодавця.

реклама в автобусах
Реклама в автобусі

Ефективність реклами в автобусах

Шлях до успіху визначається не тільки місцем розташування рекламного плаката чи стікера. Дієвою реклама в автобусах буде лише тоді, коли її виготовленням та встановленням займаються фахівці, які мають досвід у рекламній діяльності. Під час виготовлення рекламного банера досвідчені спеціалісти враховують все:

  • особливості маршруту;
  • тривалість поїздки;
  • вікову категорію пасажирів;
  • розмір салону;
  • пікові навантаження автобуса та багато інших значущих факторів, які впливають на сприйняття інформації.

Тільки з врахуванням всіх особливостей поїздок, реклама в автобусах буде ефективною та матиме позитивний вплив на користувача послуг. Наприклад, обираючи маршрут, яким часто їздять студенти, ми враховуємо їхні запити. Дану категорію пасажирів найбільше цікавлять новинки різноманітних ґаджетів, недорогий молодіжний одяг, або спортивне спорядження. Зрозуміло, що пенсіонерів така інформація мало цікавить. І ми враховуємо ці особливості.

реклама в автобусах
Реклама в автобусі

Наші переваги

Головною перевагою нашої компанії є високий професіоналізм та великий досвід роботи. Ми працюємо у сфері рекламних послуг більше 14 років. Наш профіль – реклама в автобусах, тролейбусах, трамваях та в інших громадських транспортних засобах. Наші фахівці досконало знають як реклама в автобусі впливає на її сприйняття.

Інші суттєві переваги:

  • ми самостійно розробляємо рекламну продукцію;
  • застосовуємо новітні технології;
  • обираємо дизайн і шрифти, які відповідають віковій категорії споживачів;
  • виготовляємо якісні плакати, захищені від впливу оточуючого середовища;
  • працюємо без посередників, тому реклама в автобусах розміщується за найнижчими цінами.
реклама в автобусі
Приклад реклами в автобусах

Як розмістити рекламу в автобусах у всіх містах України

Наша компанія починала свою діяльність в західних областях. Але сьогодні ми поширили свої послуги на всю територію України. А це значить, що  наша реклама в автобусі стала доступною у будь-якому місті.

Для того, щоб заказати наші послуги – подзвоніть в офіс, або залиште заявку на нашому сайті.