Салонна реклама Львів

Можливості реклами в транспорті

Динаміка транспорту, великий потік пасажирів в маршрутках, тролейбусах, трамваях, оптимальна ціна, швидкість доступу до потенційних споживачів – все це дає широкі можливості для реалізації продуктивної реклами в транспорті Львів.

Наша рекламна агенція більше, ніж 13 років практикує виготовлення й розповсюдження рекламних листівок формату А3, А4, А5 в салонах трамваїв, тролейбусів, а також у міських, приміських маршрутках, габаритних автобусах у Львові, інших західноукраїнських обласних центрах, а також у Вінниці, Житомирі.

Реклама в автобусах від агентства StickerMan – найкращий майданчик для проведення таких рекламних заходів, як:

  • запрошення на роботу, навчання, курси;
  • повідомлення про цікаві пропозиції – акції, сезонний розпродаж, знижки;
  • новинки товарів, послуг масового споживання;
  • анонс подій у місті, наприклад, концерту, ярмарки, фестивалю, відкриття магазину, бутіка, салону тощо.

Широкі можливості львівського транспорту для дієвої реклами

  1. Масштабне охоплення цільової аудиторії. Щодня тисячі львів’ян і приїжджих їдуть у маршрутках, трамваях, міських автобусах, тролейбусах на роботу, навчання, в інших важливих справах. Поміркуйте, яким саме транспортним засобом і в яких напрямках регулярно пересувається Ваша цільова аудиторія. Ми запропонуємо оптимальний транспорт і напрямки, щоб реклама в трамваях була найбільш продуктивною для Вашої компанії.
  2. Наявність різних транспортних засобів та адресної програми. Якщо задіяти одночасно декілька видів транспорту, наприклад, маршрутки та габаритні автобуси, це підвищить ефективність і масовість рекламної кампанії.
  3. Доступна ціна. Вартість виготовлення і поширення реклами в транспортних засобах у м. Львів значно менша, ніж ціна на рекламні послуги з подальшим розміщенням на інших рекламних носіях. Завдяки салонній рекламі можна досягти бажаного швидше і в рази дешевше.

Телефонуйте, пишіть нам! Допоможемо розмістити рекламу для вашого бізнесу у м. Львів.