Реклама в приміських маршрутках Рівне

Широкий асортимент товарів, послуг, пропонованих сучасними виробниками, спонукає компанії використовувати різні варіанти просування випущеної продукції. Одним з недорогих, практичних рішень стала реклама в приміських маршрутках Рівне. Вона дозволяє привернути увагу широкої аудиторії.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Компанія «СтікерМен» здійснює послуги розміщення реклами в транспорті, успішно співпрацює з багатьма підприємствами, розташованих на території всієї Західної України. Професіонали допоможуть грамотно вибрати цільову аудиторію, забезпечать ефективність маркетингової кампанії.

Реклама в приміських маршрутках Рівне: переваги розміщення

Зростання кількості засобів масової інформації призводить до розділення аудиторії на сегменти: одні дивляться телевізор, інші – вибирають інтернет, треті – читають газети. На тлі подібних тенденцій реклама в транспорті Рівне примісто забезпечує своїм замовникам незаперечні переваги:

  1. Масовість – листівки, розташовані в салоні громадського транспорту, переглядає 87% пасажирів, майже половина з них вивчає рекламні оголошення кожну поїздку.
  2. Частота впливу – трамваї, тролейбуси, автобуси активні більшу частину дня, іноді в нічний час. Це означає, що реклама в приміських маршрутках Рівне працює протягом 12-18 годин щодня.
  3. Ненавязливість – ролики, що переривають цікаве кіно, пізнавальне відео, викликають негатив. Тоді як оголошення в тролейбусі не викликає неприємних емоцій.
  4. Вибірковість – громадський транспорт переміщується по заздалегідь визначених районах міста, передмістя, тому реклама в приміських маршрутках Рівне дозволяє вибрати ту область, в якій проживає цільова аудиторія.
  5. Широка географія – автобуси переміщуються не тільки центральними вулицями міста, а й по околицях, невеликим обласним містечкам. Ефективна реклама в приміських маршрутках Рівненська область допоможе охопити жителів нечисленних населених пунктів.
  6. Доступна вартість – якщо порівнювати бюджет з ціною телевізійного ролика, таргетингової компанії в мережі інтернет, то вийде пристойна економія. Висока ефективність, тривалість дії підтверджує, що реклама в обласних маршрутках Рівне не повинна виключатися при розробці маркетингової стратегії, її варто розглядати, як один з ключових варіантів просування.

Статистика затверджує, що інформація, отримана в рекламному оголошенні, розміщеному в транспорті, зберігається в памяті на 71%, тоді як аудіоповідомлення по радіо – на 18%, а ролик, переглянутий по ТБ – на 23%.

Реклама у приміських маршрутках Рівне

Чому ми?

Ефективна реклама в приміських маршрутках Рівне, розміщена від компанії «СтікерМен» допоможе отримати результат в короткі терміни. До нас звертаються: виробники, роботодавці, організатори виставок, масових заходів. Фахівці підготують оголошення, узгодять деталі, розмістять листівки в громадському транспорті.

Де розміщаємо?

Реклама у приміських маршрутках Рівне
Реклама у приміських маршрутках Рівне

№п/п

Напрямок руху

1

Рівне-Оржів

2

Рівне- Клевань

3

Рівне-Дюксин(ч/з Деражне)

4

Рівне- Дерев’яне

5

Рівне-Деражне

6

Рівне- Костопіль

7

Рівне-Жобрин

8

Рівне-Сухівці

9

Рівне-Олишва

10

Рівне-Дубно

11

Рівне- Городище

12

Рівне- Шпанів

13

Рівне-Микулин

14

Рівне-Здолбунів


Ціна. Розрахунок on-line

Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

4 коментарі

  1. Цікавить реклама в Здолбунові та реклама в Костополі. Які ціни на розміщення такої реклами у даних містах у маршрутках? Та який мінімальний термін розміщення.

    Хочу уточнити інформацію яку побачила у вас на сайті, ви робите дизайни безкоштовно всім? Чи потрібно буде в кінці за це заплатити і як знати чи наклеїли ви рекламу чи ні ???

  2. Доброго дня, Орися!)

    У нас є пропозиція загалом по Рівненській області, загалом буде 20 маршрутних таксі:

    Рівне – Ільпіно- Богдашів – Здовбиця — Здолбунів (3 шт)

    Рівне – Біла Криниця – Антопіль – Бабин — Гоща (2 шт)

    Рівне – Боянівка – Пухова – Три Копці – Лісопіль – Костопіль – Рокитне – Мирне – Тихе – Яринівка – Немировичі — Сарни (2 шт)

    Рівне – Боянівка – Пухова – Три Копці – Лісопіль — Костопіль (4 шт)

    Рівне – Грабів – Клевань – Кадище – Цумань – Берестяне – Матейки – Велика Осниця — Вараш (2 шт)

    Рівне – Костопіль – Сарни – Дубровиця — Зарічне (2 шт)

    Рівне – Костопіль – Сарни — Дубровиця (2 шт)

    Рівне – Велика Омеляна – Крилів – Привільне — Дубно (3 шт)

    Вартість за таке розміщення становить 3300 грн/місяць. У ціну включена розробка дизайну (не потрібно окремо доплачувати), виготовлення листівок, розміщення терміном на 1 місяць (мінімально) і також надаємо фотозвіт про виконану роботу.

  3. Цікавить реклама в Дубно, є у вас там реклама ? Яка максимальна кількість розміщень ? Ви розміщаєте тільки в маршрутках? Чи можливо ще на зупинках, ліфтах і тд? Чекаю відповідь

  4. Доброго дня!

    Ми розміщаємо лише в транспорті та на транспорті.

    Окремо реклами в Дубно немає, є розміщення по області та в м.Рівне.

    Вище наведена таблиця як курсуватиме реклама в приміських маршрутках.

    Максимальна кількість по примісту 20 розміщень.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *