Реклама в приміських маршрутках Тернопіль

Ми знаємо, що у вас є реклама, оголошення чи будь-яка інша інформація, яку хочете донести людям. Але телебачення та бігборди — це дорого, газети та журнали ніхто не читає, друкувати візитки та платити за їх роздачу — неефективно. Здається, що так можна продовжувати до безкінечності. На щастя, вихід є. Наша пропозиція — це реклама в приміських маршрутках Тернопіль. І бюджет невеликий, і майже всі пасажири громадського транспорту будуть повідомлені.

Розрахунок ціни

Замовити рекламу

Реклама в приміських маршрутках Тернопіль
Реклама в приміських маршрутках

Які переваги має реклама в приміських маршрутках Тернопіль для вас?

Для наших клієнтів реклама в приміських маршрутках Тернопільська область має три ключові переваги.

Ви знаходите свого споживача

7 із 10 жителів великих міст користуються громадським транспортом. Школярі та пенсіонери, безробітні і працюючі, іноземці та українці, жінки та чоловіки… Цільова аудиторія вашого бізнесу вже зараз знаходиться у громадському транспорті. Швидше замовляйте рекламу, поки цього не зробили конкуренти.

За даними останніх досліджень, реклама в приміських маршрутках Тернопіль привертає увагу 85% пасажирів. А кожен другий ознайомлюється із матеріалами. При цьому 6 із 10 людей не просто дивляться на яскраву картинку, а й обдумують зміст рекламного повідомлення.

Це дешево

На відміну від інших видів, реклама в транспорті Тернопіль область потребує мінімум затрат. Потрібно лише створити оголошення (можна самостійно або із нашою допомогою), а ми його друкуємо та розміщуємо. Ніяких додаткових платежів, комісій та інших незручностей.

Вибирайте маршрут

Хочете певний маршрут — будь-ласка. Цікавлять найбільш популярні варіанти — вибирайте. Хочете розмістити рекламу в громадському транспорті, що проходить поблизу місця розміщення вашого бізнесу — ми до ваших послуг. Будь-який маршрут, який принесе найбільше користі клієнту.

Звертайтесь сьогодні, щоб вже завтра реклама в приміських маршрутках Тернопіль допомогла вам продавати товари та послуги.

Реклама в приміських маршрутках Тернопіль
Приклад реклами

Які послуги ви отримаєте

Пропонуємо не просто розміщення реклами, а цілий пакет послуг. Звертайтесь, щоб отримати наступне.

  • Макет. Ви пропонуєте свій варіант або звертаєтесь за допомогою до наших дизайнерів.
  • Угода з перевізниками. Ви не бігаєте по кабінетах та не зустрічаєтесь із офісним планктоном — ми це вже зробили за вас.
  • Різні розміри. А3, А4 А5 — підберемо кращий варіант для вашої реклами.
  • Поклейка листівок. Наші працівники дбайливо кріплять ваші оголошення у громадському транспорті.
  • Фотозвіт. Розміщення реклами підтверджуємо за допомогою фотографій.

Яскрава реклама в приміських маршрутках Тернопіль додатковий поштовх для вашого бізнесу. Маємо 14 років досвіду та шалене бажання вам допомогти.

Схема розміщення реклами в маршрутках. Тернопільська область

Реклама в маршрутках Тернопіль область
Схема розміщення реклами

№п/п

 Напрямок руху

1

Тернопіль – Бережани

2

Тернопіль – Збараж

3

Тернопіль – Почаєв

4

Тернопіль – Підволочинськ

5

Тернопіль – Чортків

6

Тернопіль – Гусятин

7

Тернопіль – Борщів

8

Тернопіль – Хоростків

9

Тернопіль – Козова

10

Тернопіль – Теребовля

11

Тернопіль – Підгайці


Ціна. Розрахунок on-line

 Зазвичай у нас багато запитів на розміщення реклами де потрібно розрахувати ціну на рекламу. Ми розробили онлайн-калькулятор реклами для розрахунку ціни в якому ви самостійно зможете сформувати для себе замовлення, розрахувати ціну та відправити його собі на пошту і нам на опрацювання!

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти 🙂

4 коментарі

  1. Добрий день, скажіть будь ласка бачу що ви також розміщуєте і по заміську рекламу. Ми хочемо розмістити рекламу в транспорті Тернопільської області, наше підприємство знаходиться в Теребовлі, розглядаємо варіанти по приміських районах, що можете нам запропонувати.

  2. Добрий день, ми хочемо розмістити рекламні оголошення про пошук людей на сезонні роботи, в нас висока зарплата. І хочемо розмістити рекламу по всій Тернопільській області, я так розумію ви рекламу в Шумську, Кременцях і Лановцях не розміщуєте? Тільки по центральних районах працюєте? Буду вдячний за відповідь.

  3. Добрий день Надія, дякуємо за ваше питання, так, ми розміщуємо рекламу в приміських маршрутах, якщо вас цікавлять суміжні райони до Теребовлі, то рекомендуємо вам розміщення реклами в Гусятині, Чорткові та Бучечі Тернопільської області, також можемо запропонувати розміщення реклами в Підгайцях, рекламу в Бережанах та рекламу в Козові та Зборові. 

    Рекомендуємо вам звернутися в телефонному режимі до нашої рекламної агенції, і наші спеціалісти більш детально вас проконсультують +380 73 167 36 35

  4. Добрий день Олег наша рекламна агенція в Тернополі співпрацює зі всіма перевізниками Тернопільської області. Ми розміщуємо рекламу по всіх районах які ви описали, а також робимо рекламу в Збаражі, рекламу в Підволчиську, рекламу в Залещиках та рекламу в Борщеві. 

    Заповніть заявку в нас на сайті і наші менеджери з реклами до вас перетелефонують та проконсультують і складуть пропозицію під ваші рекламні потреби.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *