Друк. Реклама в транспорті

Ефективність реклами в маршрутках

Реклама в громадському транспорті творить дива. Завдяки цьому двигуну прогресу продажі б’ють рекорди, а прибуток моментально злітає на недосяжну висоту. Не кожна компанія може дозволити собі різні види реклами. Часто це і не потрібно. Досить вибрати найдієвіший варіант, і результат не змусить себе чекати.

Якісна реклама в маршрутних таксі – ефективний спосіб донести потрібну інформацію до великої кількості людей. Деякі замовники недооцінюють ефект цієї народної реклами. А даремно! Результати маркетингових і соціологічних досліджень показують, що це потужний інструмент. Послуга “реклама в маршрутках” доступна у всіх містах України

Переваги розміщення оголошень в маршрутках

  • широке територіальне охоплення;

Кожна маршрутка проїжджає за день великі відстані. Часто її шлях прокладений через різні райони міста. Це означає, що реклама в маршрутках Львів буде переглянута і запам’ятається жителям з різних частин міста.

реклама в маршрутках
Реклама в маршрутках
  • велике охоплення людей;

За день через одне таксі проходить величезна кількість народу. Навіть якщо усереднити “порожні” години і рейси в “години пік”, цифра виходить значна. Тільки за один день реклама в маршрутках Тернопіль і реклама в маршрутках в Чернівцях буде переглянута сотнями людей, це дуже значна кількість.

  • тривалий вплив на споживача;

Люди не сідають в транспорт, щоб проїхати одну зупинку. Зазвичай людина їде до своєї зупинки мінімум 10 хвилин. Часто поїздка може тривати і 30 і 40 хвилин. Весь цей час реклама в маршрутках Луцьк і Ужгород знаходиться перед очима і мимоволі записується в свідомість.

  • не викликає роздратування;

Пасажири під час дороги часто нічим не зайняті. Молодь може дивитися в телефони або слухає музику, а старше покоління просто дивиться на всі боки. Щоб зайняти себе, громадяни уважно читають все, що попадається в поле зору. Тому реклама в маршрутках Вінниця не сприймається як дратівливий чинник. Навпаки, таке читання допомагає скоротити час.

  • інформація постійно в полі зору;

Маршрутні таксі – це компактний транспорт. Пасажир може сидіти або стояти, він завжди буде бачити рекламний текст, який притягує увагу. Виходить, що реклами в маршрутках хмельницький завжди знаходиться на очах споживача.

  • дешева ціна;

Вартість реклами в маршрутці дуже скромна. Сума значно нижче, ніж реклама по телевізору, на радіостанціях і в друкованих виданнях. При цьому реклами в маршрутних таксі Чернівці і Житомир працює безперервно.

Для кого призначена реклама в маршрутках

Продаюча інформація у вигляді наклейок на стінах салону добре запам’ятовується усіма, хто їде в маршрутці. Реклама адресована конкретним категоріям людей:

  • активній частині населення, працюючим громадянам;
  • пенсіонерам, працюючим пенсіонерам, людям похилого віку;
  • студентам і учням в коледжах і технікумах;
  • батькам та дітям;

Всім цим людям цікаво отримати вигідні пропозиції, бонуси і знижки, які допоможуть зберегти скромний бюджет. Реклама в маршрутних таксі якраз про це, тому такий цінний інструмент потрібно активно використовувати.