Реклама в маршрутках Львів

Проведення ефективної реклами в транспорті Львів

Для того щоб зекономити час та фінанси на рекламну кампанію, але при цьому провести її ефективно, найкраще обирати послугу реклама в транспорті Львів. Цей популярний сьогодні метод просування товарів, послуг на ринку є досить бюджетним, але при цьому активізує максимальну кількість потенційних клієнтів.

Залежно від цільової аудиторії, особливостей і терміну проведення рекламної кампанії, це може бути реклама в трамваях, тролейбусах, міських габаритних автобусах, поїздах або міських та приміських маршрутних таксі, які курсують по Львову, Львівській області.

Крім того, дуже вигідно використовувати різні види громадського транспорту для розміщення Вашого оголошення про пошук персоналу, вигідні пропозиції типу знижок, акцій, розпродажу, а також організацію виставки, концерту чи відкриття магазину, салону, торгового центру тощо. Врахувавши декілька різновидів транспортних засобів, можна охопити рекламою всю цільову аудиторію. Жоден інший рекламний носій не забезпечить настільки глобального покриття міста Вашою рекламою.

Реклама в транспорті Львів , як привернення уваги

Рекламні листівки, розташовані в салонах львівських автобусів, маршруток, тролейбусів, трамваїв, поїздів, привертають увагу кожного потенційного споживача Ваших товарів, послуг, а добре розвинена транспортна мережа міста дозволяє поширювати необхідну рекламну інформацію досить великій кількості людей.

Реклама в транспорті Львів
Приклад реклами в транспорті

Згідно з даними численних досліджень, понад 80% жителів обласних центрів західноукраїнського регіону щодня користуються громадським транспортом. Салонна реклама є дуже вигідною, беручи до уваги той факт, що зрідка на такий формат реклами реагують 88% пасажирів, з яких більше половини людей звертають увагу на рекламну інформацію щоразу, як потрапляють в салон автобуса, тролейбуса чи маршрутки. При цьому орієнтовно 60% пасажирів цікаво дивитися не лише зображення на листівці, але й детальніше ознайомитися з текстовим повідомленням.

Реклама в автобусах Львів – найкращий спосіб швидко збільшити кількість споживачів Вашої продукції, клієнтів Ваших послуг за відносно короткий проміжок часу.

Суттєвий плюс :реклама в транспорті Львів – це доступна вартість виготовлення та розповсюдження листівок у салоні обраного Вами транспортного засобу. Це чудовий бонус, зокрема для представників малого та середнього бізнесу.

Телефонуйте у Стікермен! Реалізовуйте ефективні рекламні рішення разом із професіоналами!