Реклама в транспорте

Оперативний пошук персоналу – реклама в маршрутках Львів

Завдяки рекламним оголошенням у транспорті можна здійснити оперативний пошук персоналу. Реклама в маршрутках Львів – це перевірений та ефективний метод швидко знайти працівників на потрібну для Вашої компанії вакансію. Скористайтеся спеціальними пропозиціями від компанії-лідера рекламних рішень «Стікермен»!

реклама в маршрутках львів
Реклама в маршрутках Львів

Найкраще рішення для пошуку персоналу

  1. Вона бюджетна. Ціна створення та розповсюдження рекламних листівок всередині обраних Вами транспортних засобів в рази менша, ніж ціна виготовлення та експонування реклами на будь-яких інших рекламних майданчиках. Отож, реклама в транспорті – оптимальний варіант, зокрема, для представників малого та середнього бізнесу.
  2. Вона оперативна. Річ у тому, що тернопільські, хмельницькі, івано-франківські, луцькі, ужгородські, чернівецькі, житомирські, вінницькі, рівненські або львівські маршрутки – це не лише популярний вид громадського транспорту, але й вигідний рекламний носій. Щодня в обласних центрах Західної України, а також у Вінниці, Житомирі цей транспорт перевозить тисячі, а подекуди – десятки тисяч (у більших містах, наприклад, у Львові) пасажирів, серед яких можуть бути Ваші потенційні працівники.  
  3. Вона корисна. Розміщена реклама в маршрутках Львів про пошук персоналу приверне увагу всіх, кому актуальні оголошення цього формату. Цільова аудиторія салонної реклами щодня їздить в маршрутках. Тому з допомогою такої реклами Ви привернете увагу потенційних працівників.     
  4. Вона «гнучка». Залежно від цільової аудиторії є чудова можливість підібрати той вид громадського транспорту, який зможе максимально охопити необхідний для Вашої компанії сегмент людей. Це може бути тролейбус, трамвай, маршрутне таксі чи автобус: реклама даного виду працює швидко та відповідно до Вашого бізнес-запиту.  
  5. Вона зручна. Оскільки пасажири тривалий час (20-40 хвилин) знаходяться в обмеженому просторі маршрутки чи, наприклад, трамваю, є нагода уважно роздивитися Вашу рекламу про пошук персоналу, а за необхідності – сфотографувати контактну інформацію.  
  6. Крім того, реклама в маршрутках Львів гарантує багато переглядів вакансії. Відповідно до статистики пасажиропотоку обласних центрів Західної України, орієнтовно 85 відсотків людей кожного дня їздить у маршрутках, тролейбусах, автобусах. Це забагато, щоб забезпечити максимальну кількість контактів із Вашим оголошенням всередині транспорту.   

Заощаджуйте час і фінанси на пошук працівників – обирайте дієву рекламу в транспорті від компанії «Стікермен»!